kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

canım senin kistlerin küçük ve tek tarafta anladığım kadarıyla evet çikolata kistleri eğer çift taraflı ve 4cm den büyük olursa bebeğe baskı yapıp düşmesine sebeb olabiliyor ancak senin kistlerinin boyutları küçük visanne ve doğum kontrol ilacını birlikte veriyormuş doktorlar ikisini birlikte içince daha da küçültüyormuş öyle denesene 3 ay falan

10 gün sonra sulu usg çekilecek bakalım o sonuca göre karar vercez sulu usg yapıldı mı size hic

Cnm bn hamile kaldığım da kistin boyutu 4.5 cnm olmuştu düşüğe filan sebep olmuyor geçenlerde de birinden duydum 8 cm çikolata kisti ile hamile kalmış

çift taraflı çikolata kistin varsa tüp bebek tutmayabilir dedi bana prof tutsa bile düşük olabilir dedi zaten tüp bebek normal bir insan içinde %20 ihtimal ki biz riskli gruptayız ben öyleyim yani çift taraflı olduğu için bende

Hiç belli olmaz Rabbim bilir canım bana olmaz dediler eşimde de sıkıntı vardı hiç olmaz dediler ama bak doğal yolla kaldım

canım daha önce hiç doktora gitmedin mi hemen gitmelisin bence kontrol ettir bişey yoksa da tedavi versin klomen falan sebeblere yapış yani beklemek çok kötü
Doktora gittim cnm birsey cikmadi. Tahlil hsg falan normal. Klomen de kullandim catlatma ignesi vs. Olmadi... tup denicez artik ilerde maddi olarak biraz genislemem lazim

Sulu usg aciyorlar orayı bişeyler siringayla şu veriyorlar basınçlı biraz ağrılı bi işlemmiş. Daha detaylı inceleniuormis sanirim

anladım arkadaşım nişlh tez zamanda gebe kalırsın
Kalalim canim ya... artik ailemdekiler bile benim yanimda kimsenin hamile oldugundan bile bahsetmiyorlar... gizli konusuyorlar. Cok zoruma gidiyor... onlara hep iyi hissettigimi soyluyorum ama cok uzuluyorum...

Hsg ye benziyor yani. Ama ben bi merkezde oldum ve aci cekmedim cok sukur...
Evet ona benziyor ben normal muayenede agliyorum acıdan doktor acıyan gözlerle bakıyor.doktora ben nekadar acı ceksemde diz devam edin. 2 yildir her doktora söyledim umursamadilar acının sebebi nodülmus

Çikolata kisti olan arkadaşlar benim imkansız gibi birşeydi bi tarafta 10 cm diğer tarafta 5 cm kistim vardı çok şükür ameliyatsız hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Dua edin bol bol ve çikolata kisti olanlar Nasıl hamile kaldığımı merak eden olursa cevaplayabilirim

Canim etmezmiyiz hemen anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…