- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.841
canım senin kistlerin küçük ve tek tarafta anladığım kadarıyla evet çikolata kistleri eğer çift taraflı ve 4cm den büyük olursa bebeğe baskı yapıp düşmesine sebeb olabiliyor ancak senin kistlerinin boyutları küçük visanne ve doğum kontrol ilacını birlikte veriyormuş doktorlar ikisini birlikte içince daha da küçültüyormuş öyle denesene 3 ay falanCanım bu gittiğim doktor iyi bir doktor. Tüp de yaptırabilirsin dedi ama ordaki sıvı Embriyo nun tutunmasini engelleyebilir dedi ama Allah verirse neden olmasın dedi.bana sen laparoskopi ye pek sıcak bakmiyorsun biraz düşün istersen dedi
10 gün sonra sulu usg çekilecek bakalım o sonuca göre karar vercez sulu usg yapıldı mı size hiccanım senin kistlerin küçük ve tek tarafta anladığım kadarıyla evet çikolata kistleri eğer çift taraflı ve 4cm den büyük olursa bebeğe baskı yapıp düşmesine sebeb olabiliyor ancak senin kistlerinin boyutları küçük visanne ve doğum kontrol ilacını birlikte veriyormuş doktorlar ikisini birlikte içince daha da küçültüyormuş öyle denesene 3 ay falan
Cnm bn hamile kaldığım da kistin boyutu 4.5 cnm olmuştu düşüğe filan sebep olmuyor geçenlerde de birinden duydum 8 cm çikolata kisti ile hamile kalmışcanım senin kistlerin küçük ve tek tarafta anladığım kadarıyla evet çikolata kistleri eğer çift taraflı ve 4cm den büyük olursa bebeğe baskı yapıp düşmesine sebeb olabiliyor ancak senin kistlerinin boyutları küçük visanne ve doğum kontrol ilacını birlikte veriyormuş doktorlar ikisini birlikte içince daha da küçültüyormuş öyle denesene 3 ay falan
Sulu usg ne oluyormuş cnm10 gün sonra sulu usg çekilecek bakalım o sonuca göre karar vercez sulu usg yapıldı mı size hic
canım tüp bebek tedavisinde olabiliyor doktorum söyledi bana ayrıca nette de yazıyorCnm bn hamile kaldığım da kistin boyutu 4.5 cnm olmuştu düşüğe filan sebep olmuyor geçenlerde de birinden duydum 8 cm çikolata kisti ile hamile kalmış
yok ilk defa duydum senden ne imiş o10 gün sonra sulu usg çekilecek bakalım o sonuca göre karar vercez sulu usg yapıldı mı size hic
canım tüp bebek tedavisinde olabiliyor doktorum söyledi bana ayrıca nette de yazıyor
Hım anladım cnm.canım tüp bebek tedavisinde olabiliyor doktorum söyledi bana ayrıca nette de yazıyor
Hiç belli olmaz Rabbim bilir canım bana olmaz dediler eşimde de sıkıntı vardı hiç olmaz dediler ama bak doğal yolla kaldımçift taraflı çikolata kistin varsa tüp bebek tutmayabilir dedi bana prof tutsa bile düşük olabilir dedi zaten tüp bebek normal bir insan içinde %20 ihtimal ki biz riskli gruptayız ben öyleyim yani çift taraflı olduğu için bende
Rabbim isterse öyle bir verir ki imtihan ediyor mevlam sabredip beklemek düşüyor bana daHiç belli olmaz Rabbim bilir canım bana olmaz dediler eşimde de sıkıntı vardı hiç olmaz dediler ama bak doğal yolla kaldım
Doktora gittim cnm birsey cikmadi. Tahlil hsg falan normal. Klomen de kullandim catlatma ignesi vs. Olmadi... tup denicez artik ilerde maddi olarak biraz genislemem lazimcanım daha önce hiç doktora gitmedin mi hemen gitmelisin bence kontrol ettir bişey yoksa da tedavi versin klomen falan sebeblere yapış yani beklemek çok kötü
anladım arkadaşım nişlh tez zamanda gebe kalırsınDoktora gittim cnm birsey cikmadi. Tahlil hsg falan normal. Klomen de kullandim catlatma ignesi vs. Olmadi... tup denicez artik ilerde maddi olarak biraz genislemem lazim
İnsallah canim hepimiz .anladım arkadaşım nişlh tez zamanda gebe kalırsın
çok dua ediyorum inşşlh olacak bizim de evladımızİnsallah canim hepimiz .
Hsg ye benziyor yani. Ama ben bi merkezde oldum ve aci cekmedim cok sukur...Sulu usg aciyorlar orayı bişeyler siringayla şu veriyorlar basınçlı biraz ağrılı bi işlemmiş. Daha detaylı inceleniuormis sanirim
Kalalim canim ya... artik ailemdekiler bile benim yanimda kimsenin hamile oldugundan bile bahsetmiyorlar... gizli konusuyorlar. Cok zoruma gidiyor... onlara hep iyi hissettigimi soyluyorum ama cok uzuluyorum...anladım arkadaşım nişlh tez zamanda gebe kalırsın
Evet ona benziyor ben normal muayenede agliyorum acıdan doktor acıyan gözlerle bakıyor.doktora ben nekadar acı ceksemde diz devam edin. 2 yildir her doktora söyledim umursamadilar acının sebebi nodülmusHsg ye benziyor yani. Ama ben bi merkezde oldum ve aci cekmedim cok sukur...
Canim etmezmiyiz hemen anlatÇikolata kisti olan arkadaşlar benim imkansız gibi birşeydi bi tarafta 10 cm diğer tarafta 5 cm kistim vardı çok şükür ameliyatsız hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Dua edin bol bol ve çikolata kisti olanlar Nasıl hamile kaldığımı merak eden olursa cevaplayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?