• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

canım laporoskopi yaptırma inan çözüm değil hemen tekrar ediyor kistler 2 ay içinde tüp bebek dene olmadı birdaha dene ama ameliyat olma yinede sen bilirsin milyonlarca yumurtanı kesip atıyorlar
Ben de öyle düşünüyorum kafam çok karisik çok üzüldüm dün şok yaşadım Rabbim yardimcimiz olsun

Kumral yavrucum bozma moralini... derdi beren dermani da verir... gittigin doktordan emin misin... baska bir profa daha goster bence...aynisini soylerse tup bebek dene...
Verecek olana engel yok... ;)

Allah razı olsun arkadaşım inşşlh bizde sizin gibi hamile kalabiliriz hemencik
Kaliriz kizlar hayirlisiyla... umut kesmeyelim... bende de herhalde kist mist bise var... 3 gun kahverengi akinti oldu sonra geldi... doktora da gitmiyom... iyice saldim... bakalim ne olacak...

Kaliriz kizlar hayirlisiyla... umut kesmeyelim... bende de herhalde kist mist bise var... 3 gun kahverengi akinti oldu sonra geldi... doktora da gitmiyom... iyice saldim... bakalim ne olacak...
canım daha önce hiç doktora gitmedin mi hemen gitmelisin bence kontrol ettir bişey yoksa da tedavi versin klomen falan sebeblere yapış yani beklemek çok kötü

Canım bu gittiğim doktor iyi bir doktor. Tüp de yaptırabilirsin dedi ama ordaki sıvı Embriyo nun tutunmasini engelleyebilir dedi ama Allah verirse neden olmasın dedi.bana sen laparoskopi ye pek sıcak bakmiyorsun biraz düşün istersen dedi

Back