- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.821
Şimdi normalde 6000 lira raporla 4000 liragerçekten mi ya rapor ne için devlet karşılaması için mi canım
bana özelde 7.000 lira dediler canım rapor falan yok ilaçlar için rapor alınıyormuş sanırım ama 2 aşılama gerekirse bana rapor vermezlerŞimdi normalde 6000 lira raporla 4000 lira
Evet canim sana da çıkmaz o zaman doktor söyledi senin kist kaç cm oldu canimbana özelde 7.000 lira dediler canım rapor falan yok ilaçlar için rapor alınıyormuş sanırım ama 2 aşılama gerekirse bana rapor vermezler
3 cm e 2.5 cm canımEvet canim sana da çıkmaz o zaman doktor söyledi senin kist kaç cm oldu canim
Ben napsam acaba sence tup mu deniyim. Laparoskopi mi3 cm e 2.5 cm canım
canım laporoskopi yaptırma inan çözüm değil hemen tekrar ediyor kistler 2 ay içinde tüp bebek dene olmadı birdaha dene ama ameliyat olma yinede sen bilirsin milyonlarca yumurtanı kesip atıyorlarBen napsam acaba sence tup mu deniyim. Laparoskopi mi
Ben de öyle düşünüyorum kafam çok karisik çok üzüldüm dün şok yaşadım Rabbim yardimcimiz olsuncanım laporoskopi yaptırma inan çözüm değil hemen tekrar ediyor kistler 2 ay içinde tüp bebek dene olmadı birdaha dene ama ameliyat olma yinede sen bilirsin milyonlarca yumurtanı kesip atıyorlar
Amin arkadaşım senin kaç cm miş kistlerinBen de öyle düşünüyorum kafam çok karisik çok üzüldüm dün şok yaşadım Rabbim yardimcimiz olsun
4cm 3cm ve 2cm derin endometriozis misim benAmin arkadaşım senin kaç cm miş kistlerin
çok şaşkınım 4cm ve üzeri olanlar derin oluyordu diye biliyordum genelde onlar için ameliyat öneriliyor4cm 3cm ve 2cm derin endometriozis misim ben
Allah razı olsun arkadaşım inşşlh bizde sizin gibi hamile kalabiliriz hemencikcanlarrr RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BENIMDE DUALRIMDASINIZ UNUTMAYIN
Sağol canimcim ah bir de dua saatine denk gersen ne guzel olurcanlarrr RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BENIMDE DUALRIMDASINIZ UNUTMAYIN
canım sen korunmuyorsun değil mi hiç bir probleminde yok bizim gibi kist gibi yaniSağol canimcim ah bir de dua saatine denk gersen ne guzel olur
Kaliriz kizlar hayirlisiyla... umut kesmeyelim... bende de herhalde kist mist bise var... 3 gun kahverengi akinti oldu sonra geldi... doktora da gitmiyom... iyice saldim... bakalim ne olacak...Allah razı olsun arkadaşım inşşlh bizde sizin gibi hamile kalabiliriz hemencik
Korunmuyorum kist var herhalde ne bilim... bu siralar adetten once kahve akinti uzun suruyo... ama daha bir kendime gelip doktora gitmedimcanım sen korunmuyorsun değil mi hiç bir probleminde yok bizim gibi kist gibi yani
canım daha önce hiç doktora gitmedin mi hemen gitmelisin bence kontrol ettir bişey yoksa da tedavi versin klomen falan sebeblere yapış yani beklemek çok kötüKaliriz kizlar hayirlisiyla... umut kesmeyelim... bende de herhalde kist mist bise var... 3 gun kahverengi akinti oldu sonra geldi... doktora da gitmiyom... iyice saldim... bakalim ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?