- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.801
Allahım inşşlh canım ağlayacağım şimdi çok duygulandım Allah razı olsun sendenTamam canım. İnşallah Nilgün arkadaşım tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin Rabbim. Evinizi bebek sesi ile şenlendirsin
neden laporoskopi yaptırma sakın ilaç kullan küçült kistlerini sonra tüp bebek yaptır benim doktorum karşı çıktı laporoskopiye binlerce yumurtanı öldürebiliriz dediOoof offf laparoskopi onerdi tup bebekten önce napcam ben kafam çok karisik
Canım inanmaktan hiç vazgeçme Rabbim o kadar büyük ki inanıyorum ben dünyalar tatlısı bir bebeğin olacakAllahım inşşlh canım ağlayacağım şimdi çok duygulandım Allah razı olsun senden
inşşlh arkadaşım bende çok inanıyorum ahh yavrumun kokusunu içime çektiğim günler bir gelseCanım inanmaktan hiç vazgeçme Rabbim o kadar büyük ki inanıyorum ben dünyalar tatlısı bir bebeğin olacak
Gelecek nilgün arkadaşım. Bebeğinin mis cennet kokusunu içine çekeceksin bu günleri de tebessüm ile hatırlayacaksıninşşlh arkadaşım bende çok inanıyorum ahh yavrumun kokusunu içime çektiğim günler bir gelse
inşşlh arkadaşım inşşlh ağzından çıkıp Allaha ulaşsın bu söylediklerin inşlh sende yavrunun mis kokusunu içine çek hayırlısıyla inşlhGelecek nilgün arkadaşım. Bebeğinin mis cennet kokusunu içine çekeceksin bu günleri de tebessüm ile hatırlayacaksın
Amin kuzum kenzül arş duasını oku canıminşşlh arkadaşım inşşlh ağzından çıkıp Allaha ulaşsın bu söylediklerin inşlh sende yavrunun mis kokusunu içine çek hayırlısıyla inşlh
okuyacağım canım meryem süresi ile birlikte birde hacet namazı kılacağız eşim le nasip olursaAmin kuzum kenzül arş duasını oku canım
Yap canım Rabbim kabul etsin inşallahokuyacağım canım meryem süresi ile birlikte birde hacet namazı kılacağız eşim le nasip olursa
inşşlh arkadaşım Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşlhYap canım Rabbim kabul etsin inşallah
Amin cümlemize canım.inşşlh arkadaşım Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşlh
Benim kirmizilar geldi bile...İnşallah ilk heyecan yasmin ben 2016 ya hamis gireriz
benimde günüm bugündü normalde ama 9 gün önceden akıntı şeklinde başladı ve bugün ağrım çok belim kopacak gerçek adetimi oluyorum sanırımBenim kirmizilar geldi bile...
canım nasıl anladı doktor bunu tüpleri nasıl temizleyecek miş laporoskopi ile mi birde kistlerin artmış mı 3 tane yazmışsın dün akşamKızlar anlatıyorum. Tüplerim açık ama çok da iyi değil açıklığı sonra kist kimyasal sıvı salgıladıği için Tüpte şişme olmuş hidrosalpinks oluşmuş . Rahim in arka tarafında noduller oluşmuş ağrılı cinsel ilişki ve ağrılı adet bu yüzdenmış. Nodullere bişey yapamiycak ama tüpleri temizleyecek yalnız çok vahimse tüpler alinacak. Durum bu ne yapcam bilmiyorum
Evet canim artmış arkasındaymis bundan öncekiler gorememis çok detaylı inceledi doktor.hsg de görünüyor ben bile anladim yani gösterdi eliyle de muayene etti nodulleri de öyle anladicanım nasıl anladı doktor bunu tüpleri nasıl temizleyecek miş laporoskopi ile mi birde kistlerin artmış mı 3 tane yazmışsın dün akşam
canım bende hsg çektirdim ama öyle bişey demediler Alla Alla nasıl görememiş diğerleri ki yaEvet canim artmış arkasındaymis bundan öncekiler gorememis çok detaylı inceledi doktor.hsg de görünüyor ben bile anladim yani gösterdi eliyle de muayene etti nodulleri de öyle anladi
gerçekten mi ya rapor ne için devlet karşılaması için mi canımBilemedim ben de canım ama tup bebek deniyim diyorum önce .onda da rapor çıkmıyor 2 aşılama yaparsam ya da tüplerim kapalıysa cikiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?