kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Gelecek nilgün arkadaşım. Bebeğinin mis cennet kokusunu içine çekeceksin bu günleri de tebessüm ile hatırlayacaksın
inşşlh arkadaşım inşşlh ağzından çıkıp Allaha ulaşsın bu söylediklerin inşlh sende yavrunun mis kokusunu içine çek hayırlısıyla inşlh

Kızlar anlatıyorum. Tüplerim açık ama çok da iyi değil açıklığı sonra kist kimyasal sıvı salgıladıği için Tüpte şişme olmuş hidrosalpinks oluşmuş . Rahim in arka tarafında noduller oluşmuş ağrılı cinsel ilişki ve ağrılı adet bu yüzdenmış. Nodullere bişey yapamiycak ama tüpleri temizleyecek yalnız çok vahimse tüpler alinacak. Durum bu ne yapcam bilmiyorum

canım nasıl anladı doktor bunu tüpleri nasıl temizleyecek miş laporoskopi ile mi birde kistlerin artmış mı 3 tane yazmışsın dün akşam

canım nasıl anladı doktor bunu tüpleri nasıl temizleyecek miş laporoskopi ile mi birde kistlerin artmış mı 3 tane yazmışsın dün akşam
Evet canim artmış arkasındaymis bundan öncekiler gorememis çok detaylı inceledi doktor.hsg de görünüyor ben bile anladim yani gösterdi eliyle de muayene etti nodulleri de öyle anladi

Evet canim artmış arkasındaymis bundan öncekiler gorememis çok detaylı inceledi doktor.hsg de görünüyor ben bile anladim yani gösterdi eliyle de muayene etti nodulleri de öyle anladi
canım bende hsg çektirdim ama öyle bişey demediler Alla Alla nasıl görememiş diğerleri ki ya

Bilemedim ben de canım ama tup bebek deniyim diyorum önce .onda da rapor çıkmıyor 2 aşılama yaparsam ya da tüplerim kapalıysa cikiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…