kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canim 1.5 yıldır doktora gidiyorum bırak asilamayi ilacı doğal yolu tup bebek yaptir. Bak Adana da doktor bana laparoskopi onerdi 3 tane çikolata kistim varmış ister önce laparoskopi dedi istersen tup deneyelim dedi tercihi bana birakti

Canım naptın bugün doktora gidecektin

canım 1 tane değilmiydi senin nasıl 3 tane olmuş

bende ne yapacağımı bilmiyorum canım aşılama deneyelim başta dedi doktor bilemiyorum ki tüp bebek yapan doktora gösterdik tahlillerimizi 3 4 ay deneyin olmazsa tüp bebek yaparız dedi kafam çok karışık adetim halen bitmedi aslında adette sayılmaz kirli koyu kan geliyor akıntı şeklinde bugün 8. gündü

Canım ilacın bitti mi

Canım o ilaçtan dolayı öyle geliyor bn ilacı bıraktıktan bir hafta sonra kirli geldi normal adet gibi değildi sonraki ay normal adet gördüm

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
inşşlh arkadaşım doktor aşılama yapalım dedi önce yumurta takibi sonra yumurtaları geliştirelim iğne tedavisi en sonda çatlatma yapalım dedi biz iğne tedavisinden sonra doğal yolla deneyelim dedik olmazsa aşılamaya geçelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…