- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.781
Canim 1.5 yıldır doktora gidiyorum bırak asilamayi ilacı doğal yolu tup bebek yaptir. Bak Adana da doktor bana laparoskopi onerdi 3 tane çikolata kistim varmış ister önce laparoskopi dedi istersen tup deneyelim dedi tercihi bana biraktiinşşlh hayırlısıyla olur işlemin doktor bana da aşılama yapalım dedi ancak eşim karşı bende pek istemiyorum yumurta takibi iğne tedavisi çatlatma iğnesi istedik ve doğal yolla deneyeceğiz 2 ay olmazsa aşılama dedik ama bilmiyorum bakalım
Canım naptın bugün doktora gidecektinCanim 1.5 yıldır doktora gidiyorum bırak asilamayi ilacı doğal yolu tup bebek yaptir. Bak Adana da doktor bana laparoskopi onerdi 3 tane çikolata kistim varmış ister önce laparoskopi dedi istersen tup deneyelim dedi tercihi bana birakti
canım 1 tane değilmiydi senin nasıl 3 tane olmuşCanim 1.5 yıldır doktora gidiyorum bırak asilamayi ilacı doğal yolu tup bebek yaptir. Bak Adana da doktor bana laparoskopi onerdi 3 tane çikolata kistim varmış ister önce laparoskopi dedi istersen tup deneyelim dedi tercihi bana birakti
Canım ilacın bitti mibende ne yapacağımı bilmiyorum canım aşılama deneyelim başta dedi doktor bilemiyorum ki tüp bebek yapan doktora gösterdik tahlillerimizi 3 4 ay deneyin olmazsa tüp bebek yaparız dedi kafam çok karışık adetim halen bitmedi aslında adette sayılmaz kirli koyu kan geliyor akıntı şeklinde bugün 8. gündü
Canım o ilaçtan dolayı öyle geliyor bn ilacı bıraktıktan bir hafta sonra kirli geldi normal adet gibi değildi sonraki ay normal adet gördümbende ne yapacağımı bilmiyorum canım aşılama deneyelim başta dedi doktor bilemiyorum ki tüp bebek yapan doktora gösterdik tahlillerimizi 3 4 ay deneyin olmazsa tüp bebek yaparız dedi kafam çok karışık adetim halen bitmedi aslında adette sayılmaz kirli koyu kan geliyor akıntı şeklinde bugün 8. gündü
yok ilacım bitmedi bitmediği için doktor tahlil yapmadı daha 10 tane falan var bitecek adet olacaksın sonra geleceksin dediCanım ilacın bitti mi
Anladım canım toplam kaç kutu bitirdin cnmyok ilacım bitmedi bitmediği için doktor tahlil yapmadı daha 10 tane falan var bitecek adet olacaksın sonra geleceksin dedi
toplam 8 kutu sanırım canım nisan 20 de başlamıştım içmeyeAnladım canım toplam kaç kutu bitirdin cnm
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımtoplam 8 kutu sanırım canım nisan 20 de başlamıştım içmeye
inşşlh arkadaşım doktor aşılama yapalım dedi önce yumurta takibi sonra yumurtaları geliştirelim iğne tedavisi en sonda çatlatma yapalım dedi biz iğne tedavisinden sonra doğal yolla deneyelim dedik olmazsa aşılamaya geçelim dedikİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Çokta gecikme canıminşşlh arkadaşım doktor aşılama yapalım dedi önce yumurta takibi sonra yumurtaları geliştirelim iğne tedavisi en sonda çatlatma yapalım dedi biz iğne tedavisinden sonra doğal yolla deneyelim dedik olmazsa aşılamaya geçelim dedik
canım doktor aşamalı yapmak istiyor şimdi 10 gün var önümde sonra adet tarihimi bekleyeceğim en az 1 ay geçer sonra adetim bitecek yumurtlama takibi iğne tedavisi yani 2 ayı bulur bu süreçÇokta gecikme canım
İnşallah doğal yolla denediğin ilk ay hamile oluesuncanım doktor aşamalı yapmak istiyor şimdi 10 gün var önümde sonra adet tarihimi bekleyeceğim en az 1 ay geçer sonra adetim bitecek yumurtlama takibi iğne tedavisi yani 2 ayı bulur bu süreç
inşşlh arkadaşım lütfen bana ismimle dua et olurmu senin karnında bebeğin var duan kabul olur ismim nilgün ne olur duanda unutma olur muİnşallah doğal yolla denediğin ilk ay hamile oluesun
Tamam canım. İnşallah Nilgün arkadaşım tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin Rabbim. Evinizi bebek sesi ile şenlendirsininşşlh arkadaşım lütfen bana ismimle dua et olurmu senin karnında bebeğin var duan kabul olur ismim nilgün ne olur duanda unutma olur mu
Cnm sen aşılama yaptırmayacakmıydınOoof offf laparoskopi onerdi tup bebekten önce napcam ben kafam çok karisik
Canim aşılama boşuna denerim dedi normalde %10 ihtimal ben de çok daha dusuknmusCnm sen aşılama yaptırmayacakmıydın
Peki direk tüp bebek denesen olmuyormuymuşCanim aşılama boşuna denerim dedi normalde %10 ihtimal ben de çok daha dusuknmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?