- Konu Sahibi Kelebek_10
- #5.561
İyimiş cnm... canım tetanos aşısı vurulacak mısınIyi canim bayram temizligi yavas yavas dönüyorum evde iyiyiz cok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyimiş cnm... canım tetanos aşısı vurulacak mısınIyi canim bayram temizligi yavas yavas dönüyorum evde iyiyiz cok şükür
Canim bilmiyorum ki oglumda yaptirmistim 5 yil korumasi var demislerdi .5 sene bitti olacakmi bilmiyorum yani saglik ocaginda belli olur sorarim bayramdan sonraİyimiş cnm... canım tetanos aşısı vurulacak mısın
Bnde bayramdan sonra olayım 20 bitiyor bayramdan sonra sen kaçıncı haftada olmuştun cnmCanim bilmiyorum ki oglumda yaptirmistim 5 yil korumasi var demislerdi .5 sene bitti olacakmi bilmiyorum yani saglik ocaginda belli olur sorarim bayramdan sonra
Evet canim cok oglumda daha çoktu simdi saclanmaya basliyo yanacak içimiz sade maden suyu iyi geliyorBnde iyim cnm ne olsun aynı işte canım için yanıyor mu
Seninde tatlimKızlar bayramınız mübarek olsun
Canım kıyamam sana inşallah birşey olmaz bebeğine. Rabbim seni ve bebeğini korusun.Kızlar giremedm bizim durumumz kötü 5cm acilmamiz var daha ck kucuguz 26ya gircez sürekli progestan veriolar dogmasn diye yaşama şansı düşük çünkü ters dönmüş sürekli genital bolgeme vuruyo kız ck acı celiyorum zor günler geciryrm
Rabb im kolaylik versin canım... icini ferah tut... sıkıntıyı veren dermanını da verir inşAllah...Kızlar giremedm bizim durumumz kötü 5cm acilmamiz var daha ck kucuguz 26ya gircez sürekli progestan veriolar dogmasn diye yaşama şansı düşük çünkü ters dönmüş sürekli genital bolgeme vuruyo kız ck acı celiyorum zor günler geciryrm
Oglum anaokuluna basladi kosturmacaKizlar bayram sonrasi ne alemdesiniz bakalim bn ise basladim ama hic dinlenemedigimden stres doluyum...
Bn işi bıraktım cnm. Evde köz köz oturuyorum stresten uzak dur kuzum. Senin işin zor allah kolaylık versin canımKizlar bayram sonrasi ne alemdesiniz bakalim bn ise basladim ama hic dinlenemedigimden stres doluyum...
Oyle deme kos kos neden olsun icinde bi prens var onu buyutuyorsunya evinin tadini cikar dinlen gez dolaş sonra arayacaksin canimmBn işi bıraktım cnm. Evde köz köz oturuyorum stresten uzak dur kuzum. Senin işin zor allah kolaylık versin canım
Doğru söylüyor sun cnm. Dışarıya pek çıkmıyorum cnm aslında çıksam iyi olur Sen napıyorsun nasıl gidiyor hamilelikOyle deme kos kos neden olsun icinde bi prens var onu buyutuyorsunya evinin tadini cikar dinlen gez dolaş sonra arayacaksin canimm