• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Cnm iki gündür kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum normal mi sence
Artik rahmin genisliyor artik içindeki canli insan birey daha cok efor sarfediyor vücudun iyi olmaya calis valla ben geziyorum hemde şehirleri dun sabah 8 ciktik gece 10 bucukta eve döndük ..ne kadr kafa rahat o kadar vücudu unutuyorum..artik hareketlerimizi babamiz bile hissediyor bizim..cok mutluyuz RABBIM OLMAYANA VERSIN INSALLAH

A
Artik rahmin genisliyor artik içindeki canli insan birey daha cok efor sarfediyor vücudun iyi olmaya calis valla ben geziyorum hemde şehirleri dun sabah 8 ciktik gece 10 bucukta eve döndük ..ne kadr kafa rahat o kadar vücudu unutuyorum..artik hareketlerimizi babamiz bile hissediyor bizim..cok mutluyuz RABBIM OLMAYANA VERSIN INSALLAH
Amin cnm. Dediğin gibi yapacağım.

Ay ben cok yogunum yaa. Isler acaip yoruyor... ama yine de girmeui ihmal etmiyorum... kumral kayip... ister misin hamilelik mujdesiyle gelsin :)
Kizlar bende aşılama için doktoru aradım daha randevu veremedi sınavı mi ne varmış. Canım öyle bir haber veremiyorum malasef. Ben cok pozitif bi insandum siz ne kadar umutlu ol desenizde yok umudum kalmadı artık iyice depresyona girdim. Etrafımda hamile haberleri duydukça kendimi eksik hissediyorum artık. Eşime bakıyorum çocuklari severken keşke benimle evlenmeseydin diyorum oturup agliyorum. Dışarı çıkıyorum geziyorum eğleniyorum ama içimde hep bu düşünce atamiyorum. Kendini bilmez insanların saçma sorularından da skldm. Çocuk gördüm mu dayanamiyorum.bebek mağazalarına giriyorum bakıyorum hayal kuruyorum. Ben bi garip oldum iyice duygusal oldum ki hiç böyle biri değildim.

Kizlar bende aşılama için doktoru aradım daha randevu veremedi sınavı mi ne varmış. Canım öyle bir haber veremiyorum malasef. Ben cok pozitif bi insandum siz ne kadar umutlu ol desenizde yok umudum kalmadı artık iyice depresyona girdim. Etrafımda hamile haberleri duydukça kendimi eksik hissediyorum artık. Eşime bakıyorum çocuklari severken keşke benimle evlenmeseydin diyorum oturup agliyorum. Dışarı çıkıyorum geziyorum eğleniyorum ama içimde hep bu düşünce atamiyorum. Kendini bilmez insanların saçma sorularından da skldm. Çocuk gördüm mu dayanamiyorum.bebek mağazalarına giriyorum bakıyorum hayal kuruyorum. Ben bi garip oldum iyice duygusal oldum ki hiç böyle biri değildim.
Hadi bakalim asilamani yap ta gel mutlaka tutar eminim ben canim lutfen umutsuz olma ...ummadigin anda olacak insallah

Yavrum valla artik mudurum bile bemim cocuk yapma zamanimim gelmis olacagini dusunuyor ve benim belli sure ise gelememe durumumda yerime bakabilecek birini alalim dedi... hala niye cocuk yapmiyorsunuz dercesine bir suratima bakisi var... ama kalkip biz de istiyoruz ama olmuyor diyemezsin... borc harc bi bitsin de dusunuruz dedim anca... napican kumralcim isyan etmek bize gore degil... Allah in takdiri... elbet bizim icin guzel planlari vardir ;)

Yavrum valla artik mudurum bile bemim cocuk yapma zamanimim gelmis olacagini dusunuyor ve benim belli sure ise gelememe durumumda yerime bakabilecek birini alalim dedi... hala niye cocuk yapmiyorsunuz dercesine bir suratima bakisi var... ama kalkip biz de istiyoruz ama olmuyor diyemezsin... borc harc bi bitsin de dusunuruz dedim anca... napican kumralcim isyan etmek bize gore degil... Allah in takdiri... elbet bizim icin guzel planlari vardir :KK66:
Biz de daha gezecez sonra çocuk düşünüyoruz diyoruz bazılarına .bazılarına biz de istiyoruz ama olmuyor diyorum.

Biz de daha gezecez sonra çocuk düşünüyoruz diyoruz bazılarına .bazılarına biz de istiyoruz ama olmuyor diyorum.
Kurbanda esimin koyune gidicez simdi onune gelen uluorta cocuk sorcak... sinirlerime hakim olmam lazim bana Allah tan sabir dileyin yaa... :KK47:

Kumralcim uzulme kabullen yahu olmuyor... olunca seviniriz olmasi icin ugrasiriz... ama bunu eksiklik olarak gorme... Allah vermiyor zamani vardir belki... vesile olacak seyler vardir... kim bilir bizim cocuklarimiz sabrimiz sonucu einstein falan olur belki :confused:

Bu arada gercekten 10 sene ustune cocugu olup da ileri zekali olan tanidiklarim var... saka degil yani :KK39:

Bir ayetel kursi oku ferahla icin acilsin yavrucum :KK36:

Hayat fani yarin olsek daha buyuk dertlerimiz olur bi anda:KK17:

Sabrettiginde Rabb in seninle birlikte sakin unutma insanlar cocuklar analar kardesler kocalar gecer gider... O gitmez... Allah yardim eder... O nu dost edinirsen O en guclu ve merhametli dosttur... Allah Yar ve Yardimcimiz olsun canim:KK19:

Arada giriyom ben yahu hakkimi yeme :)

Ya kizlar bu arada ben su tup bebek olayina bi karar verebilirsem nerede yaptiracagima... istanbulda tup yaptiran tanidiginiz var mi?
Arkadaşım ankkarada centurm diye bir yerde yaptirdi tuttu oglu kasimda 2 yasina girecek canim

Kuzularım Günaydın. Nasılsınız Kumral-ada umutsuz olma rabbim büyük herşeyde vardır bi Hayır. Bn inanıyorum senin de dünya tatlısı bebeğin olacak. Yasmin in dediği gibi umutsuz olmak bize göre değil rabbim büyük görüyor ummadığın zamanda cennet kokulu kuzunu verecek.

Merhaba canlar nasilsiniz yarin ayrintili utrasona girecem sizce girmeliyim mi yardim edin yaaa oglumda girmemistim bunda da ne gerek var diyorum

Merhaba canlar nasilsiniz yarin ayrintili utrasona girecem sizce girmeliyim mi yardim edin yaaa oglumda girmemistim bunda da ne gerek var diyorum
Sen bilirsin cnm. Stresten başka birşey değil. Anne adayları strese giriyor ne kadar çok test var. Bnmde kafam karışık cnm

Sen bilirsin cnm. Stresten başka birşey değil. Anne adayları strese giriyor ne kadar çok test var. Bnmde kafam karışık cnm
Iki arkadasim var canim onlara dr gerek yok demis girmediler bende pek girmek istemiyorum açıkçası

Back