kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canim valla 8 mm bir kist vardi zaten. O mu buyudu ne oldu bilmiyorum... ama doktor normal dedi kist olusmasi her bunyede olur diyor. Amaan olacaksa oluyor zaten... Allah bizim dualarimizi tez zamanda hayirlisiyla kabul eder inşAllah...
O zaman sorun yok canimcim. Preseed jel kullanicam bu ayda ben bi onu da denym

Canim ben çok zor yapıyorum normal jeller spermi öldürüyorMuş bu jel spermlere hız kazandiriyormus
Ben de cok kolay yapiyorum denemez... ama kendini hazirla onceden... yatakta uzan biraz hareketsiz kal rahatla ve bunu senin istedigin fikrine yogunlaş... ortamda guzel rahatlatici bir koku olsun... belki hafif bir muzik... bunlari dene... jel deneme... eşin de seni zorlamamali... boylelikle hersey daha da kolaylasir... jel kesinlikle kullanma...
Ben de ahit tohumu cayi yapicam biraz sert etkileri olabiliyormus.... ama az biraz deniycem...

Allah kolaylik versin canim

O tohum ne işe yarıyor kuzum.
Canım ben yağ sürüyorum birazcık utandim söylemeye . Çok acı çekiyorum işkence gibi oluyor .eşim zoralmıyor da ben mecbur hissediyorum kendimi

O tohum ne işe yarıyor kuzum.
Canım ben yağ sürüyorum birazcık utandim söylemeye . Çok acı çekiyorum işkence gibi oluyor .eşim zoralmıyor da ben mecbur hissediyorum kendimi
Bunda utanacak birsey yok canimcim... bu is amerikan filmlerindeki gibi hoppadanak olmuyor. Biz onlar gibi on yasinda baslamiyoruz bu ise... zamanla daha kolaylasiyor cunku... tohum hormon duzeni sagliyormus... hormonlarda bir sikinti cikmadi ama yine de biraz kullanicam gerci bu ay da kayinvalidemler yine yumurtlama doneminde bizde olmayi denk getirdiler sagolsunlar... bu herhalde 10. Falan...

Şifa olsun canım benim.2.5 yıldır hiç kolaylasmadi ama biraz da benden çok kasiliyorum elimde değil. KV niye geliyor ki

Merhaba kizlarr 1 aylikbtatilden sonraa evime döndüm. .ama bir yığın is beni bekliyor .benimde takatim yokk maalesef her gun gıdım gıdım yapacam artik siz ne yapıyorsunuz bakalim ...

merhaba arkadaslar.aylar sonra ben guzel haberimi aldim.bes haftalik hamileyim..daha once bu guzel haberi alan arkadaslarima simdiden kolay dogumlar diliyorum..Nisan ayinda cok yazmistim.buraya..sevincimi paylasmak istedim..rabbim her isteyene nasip etsin.Buarada rahim filminden hemen sonra hamile kalabildim..Kanallar tikaliymis demekki..sukurler olsun..hepinize iyi aksamlar..<3

Hatirladim seni RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN İNŞALLAH saglikla gecir günlerini

Hayirli ugurlu olsun canim...mujdeli haberler bize de ugur getirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…