- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.421
Oldun mu cnm yoksa sadece ağrı mıBen burdayım adet ağrısi çekiyorum çok şiddetli.
Oldum canım benim gerçekten umudum kalmadı. 1.5 yıl oldu.hayırlısı olsunOldun mu cnm yoksa sadece ağrı mı
Umudunu kaybetme canım. Rabbim sanada nasip edecek inşAllah. Doktora gidecek misin canımOldum canım benim gerçekten umudum kalmadı. 1.5 yıl oldu.hayırlısı olsun
Valla canim bnde de su an durum ayni. ama 2 yili askin suredir bebek istiyorum olmuyor... bir dahaki ay artikSelam kizlar merhaba
Oncelikle hamile olanlara bebeklerine saglikla kavusmayi diliyorum henuz bekleyenlerede hayirli zamanda gebelik nasip etsin diyorum.
Konuyla cok alakali degil ama benim bi oglum var 17 aylik korunma yontemimiz cok saglam degil Geri Cekilme! Simdi ben 3 gündür sokulmedim adetim kahve ve bozarik kirmizi lekeler seklinde geliyor sadece peceteye. Bu nedir bilemedim bilen varsa ve yardimci olursaniz cok sevinirim
amin.iyiyim canım sağol evet zor geçiyor.öyle deme inşallah ikinizden de umutluyum ben
Gunaydin kizlar nasilsiniz beni bu sicaklar mahvetti ..ama duam artti RABBIM CEHENNEM ATESINDEN KORUSUN. Yaz günü bogazim şişti resmen iltihaplandi .soguk su ictim galiba ondan.RABBIM yardimciniz olsun ..15 haftama girdim bugun ..mambia cinsiyet tam belli mi crazybel sen nasilsin.yassimin kumral ada insallah sizinde iyi haberleriniz tez vakitte duyulur.melek sana da kolayliklar v÷sin RABBİM sizi seviyorum
Günaydın canım. Bu sıcaklar bni de mahvetti. Çok yorgun hissediyorum. Bn bu ayın sonunda doktora gidecem bu ayın sonunda netleşir. Senin ki netleşti mi cnm. Kumral ada yasmin napiyorsunuz bu ay güzel haber verirsiniz inşallah
Slm kızlar nasılsınız. Hamişler nasıl gidiyor. Kumral-ada yasmin siz naptınız canım
Doktora gidicem inşallah bakalım aşılamayla da umudum yok . Ben hiç iyi düşünemez oldum sanırım. Teselli edemiyorum kendimi hayırlısı olsun herseyin.Umudunu kaybetme canım. Rabbim sanada nasip edecek inşAllah. Doktora gidecek misin canım
Canım öyle deme umutsuz olma bnm eşimde de problem vardı. Rabbim isteyince olur. Olacak bn inanıyorum kuzum sende yürekten inan adetliyken git o zaman canımDoktora gidicem inşallah bakalım aşılamayla da umudum yok . Ben hiç iyi düşünemez oldum sanırım. Teselli edemiyorum kendimi hayırlısı olsun herseyin.
Önceden de öyle olurmuy du adetin kuzum.Malesef canimcim.. Umutlarini bosa cikarttim ben
Canim Allah kolaylik versin.. guzel dileklerin icin sağol... Allah sana da hayirlisiyla kolaylikla bebisini kucagina almak nasip etsin canimcim
Bize yine husran
Bana 3 gundur kahve kahve akintilar geliyo... yarin baslar belki... hamile kalamiyoz o ayri... adet de olamiyoz dogru duzgun... hayirlisi bakalim...
Kumral gel beraber tupe baslayalimDoktora gidicem inşallah bakalım aşılamayla da umudum yok . Ben hiç iyi düşünemez oldum sanırım. Teselli edemiyorum kendimi hayırlısı olsun herseyin.
Degisiyor valla bugun kirmizilar da geldi zaten... hayirlisi Allah tanÖnceden de öyle olurmuy du adetin kuzum.
Hayırlısı kuzummDegisiyor valla bugun kirmizilar da geldi zaten... hayirlisi Allah tan
Benim koca yi ikna etsem bi .aşılama deniycez bakalım hayirlisiyla.Kumral gel beraber tupe baslayalim
Nie ikna olmuyor canım sen kendini üzüyorsun. Güzel tatlı bir dille söyle canım adetliyken doktora gitBenim koca yi ikna etsem bi .aşılama deniycez bakalım hayirlisiyla.
Canim benimki doğal yolla olacağını sanıyor biraz bekle 2 yil bi dolsun bakalım diyor. Ben mersindeyim burdaki tup bebege gitmek istemiyorum.Adana ya gidicem o doktorunda şuanda sınavı mi ne varmış eylül başı gibi ariycam ancak diğer adetim de gidebilirim. Hayırlısı olsun herseyin.Nie ikna olmuyor canım sen kendini üzüyorsun. Güzel tatlı bir dille söyle canım adetliyken doktora git
Olsun tabi umutlari valiz yaptim aydan aya taşiyorum...Hayırlısı kuzumm
Hayirlisi kumralcim... elbet Rabb im goruyor bizi de...Canim benimki doğal yolla olacağını sanıyor biraz bekle 2 yil bi dolsun bakalım diyor. Ben mersindeyim burdaki tup bebege gitmek istemiyorum.Adana ya gidicem o doktorunda şuanda sınavı mi ne varmış eylül başı gibi ariycam ancak diğer adetim de gidebilirim. Hayırlısı olsun herseyin.
Öyle yassimin. K.rengi geliyorsa önce doktora bi görün canım. Allah korusun kist Mist oluşmasın. Benim hep önce k.rengi gelir sonra kırmızı kistten dolayı. Korkutmym da seniHayirlisi kumralcim... elbet Rabb im goruyor bizi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?