• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Selam kizlar merhaba
Oncelikle hamile olanlara bebeklerine saglikla kavusmayi diliyorum henuz bekleyenlerede hayirli zamanda gebelik nasip etsin diyorum.
Konuyla cok alakali degil ama benim bi oglum var 17 aylik korunma yontemimiz cok saglam degil Geri Cekilme! Simdi ben 3 gündür sokulmedim adetim kahve ve bozarik kirmizi lekeler seklinde geliyor sadece peceteye. Bu nedir bilemedim bilen varsa ve yardimci olursaniz cok sevinirim
Valla canim bnde de su an durum ayni. ama 2 yili askin suredir bebek istiyorum olmuyor... bir dahaki ay artik ;)

amin.iyiyim canım sağol evet zor geçiyor.öyle deme inşallah ikinizden de umutluyum ben

Malesef canimcim.. Umutlarini bosa cikarttim ben :KK54:

Gunaydin kizlar nasilsiniz beni bu sicaklar mahvetti ..ama duam artti RABBIM CEHENNEM ATESINDEN KORUSUN. Yaz günü bogazim şişti resmen iltihaplandi .soguk su ictim galiba ondan.RABBIM yardimciniz olsun ..15 haftama girdim bugun ..mambia cinsiyet tam belli mi crazybel sen nasilsin.yassimin kumral ada insallah sizinde iyi haberleriniz tez vakitte duyulur.melek sana da kolayliklar v÷sin RABBİM sizi seviyorum

Canim Allah kolaylik versin.. guzel dileklerin icin sağol... Allah sana da hayirlisiyla kolaylikla bebisini kucagina almak nasip etsin canimcim

Günaydın canım. Bu sıcaklar bni de mahvetti. Çok yorgun hissediyorum. Bn bu ayın sonunda doktora gidecem bu ayın sonunda netleşir. Senin ki netleşti mi cnm. Kumral ada yasmin napiyorsunuz bu ay güzel haber verirsiniz inşallah

Bize yine husran :mad:

Slm kızlar nasılsınız. Hamişler nasıl gidiyor. Kumral-ada yasmin siz naptınız canım

Bana 3 gundur kahve kahve akintilar geliyo... yarin baslar belki... hamile kalamiyoz o ayri... adet de olamiyoz dogru duzgun... hayirlisi bakalim...:KK14:

Umudunu kaybetme canım. Rabbim sanada nasip edecek inşAllah. Doktora gidecek misin canım
Doktora gidicem inşallah bakalım aşılamayla da umudum yok . Ben hiç iyi düşünemez oldum sanırım. Teselli edemiyorum kendimi hayırlısı olsun herseyin.

Doktora gidicem inşallah bakalım aşılamayla da umudum yok . Ben hiç iyi düşünemez oldum sanırım. Teselli edemiyorum kendimi hayırlısı olsun herseyin.
Canım öyle deme umutsuz olma bnm eşimde de problem vardı. Rabbim isteyince olur. Olacak bn inanıyorum kuzum sende yürekten inan adetliyken git o zaman canım

Malesef canimcim.. Umutlarini bosa cikarttim ben :KK54:

Canim Allah kolaylik versin.. guzel dileklerin icin sağol... Allah sana da hayirlisiyla kolaylikla bebisini kucagina almak nasip etsin canimcim

Bize yine husran :mad:

Bana 3 gundur kahve kahve akintilar geliyo... yarin baslar belki... hamile kalamiyoz o ayri... adet de olamiyoz dogru duzgun... hayirlisi bakalim...:KK14:
Önceden de öyle olurmuy du adetin kuzum.

Nie ikna olmuyor canım sen kendini üzüyorsun. Güzel tatlı bir dille söyle canım adetliyken doktora git
Canim benimki doğal yolla olacağını sanıyor biraz bekle 2 yil bi dolsun bakalım diyor. Ben mersindeyim burdaki tup bebege gitmek istemiyorum.Adana ya gidicem o doktorunda şuanda sınavı mi ne varmış eylül başı gibi ariycam ancak diğer adetim de gidebilirim. Hayırlısı olsun herseyin.

Canim benimki doğal yolla olacağını sanıyor biraz bekle 2 yil bi dolsun bakalım diyor. Ben mersindeyim burdaki tup bebege gitmek istemiyorum.Adana ya gidicem o doktorunda şuanda sınavı mi ne varmış eylül başı gibi ariycam ancak diğer adetim de gidebilirim. Hayırlısı olsun herseyin.
Hayirlisi kumralcim... elbet Rabb im goruyor bizi de... :KK19:

Canim valla 8 mm bir kist vardi zaten. O mu buyudu ne oldu bilmiyorum... ama doktor normal dedi kist olusmasi her bunyede olur diyor. Amaan olacaksa oluyor zaten... Allah bizim dualarimizi tez zamanda hayirlisiyla kabul eder inşAllah...

Back