kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ewet cnm oğlum geliyor. Cnm iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasıl oldun cnm biraz daha iyimisin. Cnm senn son adet tarihin neydi
15 Mayıs canim benim gobekte hayr yok sertlesti igne girmiyor artik mor mor butun igne yerlerim ..halsizlik cok zorluyor onun dışında ELHAMDÜLİLLAH iyiyim RABBİMİZ sonunu gostersin INSALLAH

15 Mayıs canim benim gobekte hayr yok sertlesti igne girmiyor artik mor mor butun igne yerlerim ..halsizlik cok zorluyor onun dışında ELHAMDÜLİLLAH iyiyim RABBİMİZ sonunu gostersin INSALLAH
AMİN cnm kolundan vur cnm. Bnmde halsizlik ve burun tıkanıklığı çok cnm

Hayirlisiyla gostersin yavrucum... Allah kolaylik versin

Bn burdayım canım. Nasılsın iyi misin bulantın geçti mi
Valla mambiacim bi var bi yok ama duygu degisimlerim hatsafada hissetmiyorum daha kizmi halbuki 2 ler erken hissedilir diyorlardı o teoriyi curuttum sanirim onun dışında catsamba gunu lekelenmem oldu dr girtim sorun yok dedi.cok sukur onun dışında iyiyiz sen nasılsın pasana alışverişe basladinmi

Ewet cnm tek tük alıyorum cnm. Bnmde sabah çıkartmalarım devam ediyor gün içinde arada bulanıyorum. Bnm karnımda seyirme ve damar atma gibi oluyor bebeğim mi yapıyor bilmiyorum ilk gebelik olunca bilemedim üçlü testi yaptırdım şükür temiz çıktı ayrıntılı ultrason için gün aldım cnm öyle sen yaptırdın mı

Canim ben yaptırmayacagim 3 lu testi ikili normal çıktı .bisey cikarsa cokbtakan biriyim kafama cok takarım. .ayrintili ic8n 18 Eylül de rande vu aldim onun dışında alışverişe baslamadim daha elim gitmiyor. Yasadiklarimizdan dolayi 25 haftaua kadar da yapmayacagim

Ewet cnm tek tük alıyorum cnm. Bnmde sabah çıkartmalarım devam ediyor gün içinde arada bulanıyorum. Bnm karnımda seyirme ve damar atma gibi oluyor bebeğim mi yapıyor bilmiyorum ilk gebelik olunca bilemedim üçlü testi yaptırdım şükür temiz çıktı ayrıntılı ultrason için gün aldım cnm öyle sen yaptırdın mı
Cnm bana ekimin 20 sine verdiler nie o kadar geç ki

Kuzum hayırlısı ile kızını kucagına alacaksın rabbim bebişlerimizi korusun

Kuzum hayırlısı ile kızını kucagına alacaksın rabbim bebişlerimizi korusun
Aminn canim bilmiyorum ki genelde 20 ve 24 haftalr arasinda yapiliyor .ama ben riskli gebelik grubuna giriyorum ondann olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…