- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.461
Ewet cnm oğlum geliyor. Cnm iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasıl oldun cnm biraz daha iyimisin. Cnm senn son adet tarihin neydiIyiym canim sen nasilsin tatilden sonra temizlik is güç sen nasilsin oglun tescillendi mi dr randevun vardi
Canim hayırlı ugurlu olsun ayy maşallah kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahsende insallah canim..masallah..:)
15 Mayıs canim benim gobekte hayr yok sertlesti igne girmiyor artik mor mor butun igne yerlerim ..halsizlik cok zorluyor onun dışında ELHAMDÜLİLLAH iyiyim RABBİMİZ sonunu gostersin INSALLAHEwet cnm oğlum geliyor. Cnm iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasıl oldun cnm biraz daha iyimisin. Cnm senn son adet tarihin neydi
AMİN cnm kolundan vur cnm. Bnmde halsizlik ve burun tıkanıklığı çok cnm15 Mayıs canim benim gobekte hayr yok sertlesti igne girmiyor artik mor mor butun igne yerlerim ..halsizlik cok zorluyor onun dışında ELHAMDÜLİLLAH iyiyim RABBİMİZ sonunu gostersin INSALLAH
Cnm ilaç olarak ne kullanıyorsun15 Mayıs canim benim gobekte hayr yok sertlesti igne girmiyor artik mor mor butun igne yerlerim ..halsizlik cok zorluyor onun dışında ELHAMDÜLİLLAH iyiyim RABBİMİZ sonunu gostersin INSALLAH
Hayirlisiyla gostersin yavrucum... Allah kolaylik versin15 Mayıs canim benim gobekte hayr yok sertlesti igne girmiyor artik mor mor butun igne yerlerim ..halsizlik cok zorluyor onun dışında ELHAMDÜLİLLAH iyiyim RABBİMİZ sonunu gostersin INSALLAH
Ay hayirli evlat hayirli ummet olsun canimcim...Ewet cnm oğlum geliyor. Cnm iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasıl oldun cnm biraz daha iyimisin. Cnm senn son adet tarihin neydi
Amin kuzum rabbim sana ve Kumral-ada nasip etsinAy hayirli evlat hayirli ummet olsun canimcim...
Folbiola devam doğuma kadar imom omega.coraspin ve clexsane 4000 igne kullaniyorumCnm ilaç olarak ne kullanıyorsun
Canım sen ne yaptın ameliyat oldun mu?Kızlar selamlar napıyorsunuz ben girmeyeli çok oldu hamişler çoğalmış maaşallah
A.s cnm iyiz sen nasılsın uzun zamandır girmiyorsun Özlettin kendiniKızlar selamlar napıyorsunuz ben girmeyeli çok oldu hamişler çoğalmış maaşallah
Bn burdayım canım. Nasılsın iyi misin bulantın geçti miCanlar neredesiniz bakalim ..
Valla mambiacim bi var bi yok ama duygu degisimlerim hatsafada hissetmiyorum daha kizmi halbuki 2 ler erken hissedilir diyorlardı o teoriyi curuttum sanirim onun dışında catsamba gunu lekelenmem oldu dr girtim sorun yok dedi.cok sukur onun dışında iyiyiz sen nasılsın pasana alışverişe basladinmiBn burdayım canım. Nasılsın iyi misin bulantın geçti mi
Ewet cnm tek tük alıyorum cnm. Bnmde sabah çıkartmalarım devam ediyor gün içinde arada bulanıyorum. Bnm karnımda seyirme ve damar atma gibi oluyor bebeğim mi yapıyor bilmiyorum ilk gebelik olunca bilemedim üçlü testi yaptırdım şükür temiz çıktı ayrıntılı ultrason için gün aldım cnm öyle sen yaptırdın mıValla mambiacim bi var bi yok ama duygu degisimlerim hatsafada hissetmiyorum daha kizmi halbuki 2 ler erken hissedilir diyorlardı o teoriyi curuttum sanirim onun dışında catsamba gunu lekelenmem oldu dr girtim sorun yok dedi.cok sukur onun dışında iyiyiz sen nasılsın pasana alışverişe basladinmi
Canim ben yaptırmayacagim 3 lu testi ikili normal çıktı .bisey cikarsa cokbtakan biriyim kafama cok takarım. .ayrintili ic8n 18 Eylül de rande vu aldim onun dışında alışverişe baslamadim daha elim gitmiyor. Yasadiklarimizdan dolayi 25 haftaua kadar da yapmayacagimEwet cnm tek tük alıyorum cnm. Bnmde sabah çıkartmalarım devam ediyor gün içinde arada bulanıyorum. Bnm karnımda seyirme ve damar atma gibi oluyor bebeğim mi yapıyor bilmiyorum ilk gebelik olunca bilemedim üçlü testi yaptırdım şükür temiz çıktı ayrıntılı ultrason için gün aldım cnm öyle sen yaptırdın mı
Ewet cnm tek tük alıyorum cnm. Bnmde sabah çıkartmalarım devam ediyor gün içinde arada bulanıyorum. Bnm karnımda seyirme ve damar atma gibi oluyor bebeğim mi yapıyor bilmiyorum ilk gebelik olunca bilemedim üçlü testi yaptırdım şükür temiz çıktı ayrıntılı ultrason için gün aldım cnm öyle sen yaptırdın mıValla mambiacim bi var bi yok ama duygu degisimlerim hatsafada hissetmiyorum daha kizmi halbuki 2 ler erken hissedilir diyorlardı o teoriyi curuttum sanirim onun dışında catsamba gunu lekelenmem oldu dr girtim sorun yok dedi.cok sukur onun dışında iyiyiz sen nasılsın pasana alışverişe basladinmi
Cnm bana ekimin 20 sine verdiler nie o kadar geç kiCanim ben yaptırmayacagim 3 lu testi ikili normal çıktı .bisey cikarsa cokbtakan biriyim kafama cok takarım. .ayrintili ic8n 18 Eylül de rande vu aldim onun dışında alışverişe baslamadim daha elim gitmiyor. Yasadiklarimizdan dolayi 25 haftaua kadar da yapmayacagim
Kuzum hayırlısı ile kızını kucagına alacaksın rabbim bebişlerimizi korusunCanim ben yaptırmayacagim 3 lu testi ikili normal çıktı .bisey cikarsa cokbtakan biriyim kafama cok takarım. .ayrintili ic8n 18 Eylül de rande vu aldim onun dışında alışverişe baslamadim daha elim gitmiyor. Yasadiklarimizdan dolayi 25 haftaua kadar da yapmayacagim
Aminn canim bilmiyorum ki genelde 20 ve 24 haftalr arasinda yapiliyor .ama ben riskli gebelik grubuna giriyorum ondann olabilir belkiKuzum hayırlısı ile kızını kucagına alacaksın rabbim bebişlerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?