- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #5.401
bende henüz öyle bişey olmadı canımCnm bnm saçım çok dökülüyor tepe açıldı.sizdw de var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende henüz öyle bişey olmadı canımCnm bnm saçım çok dökülüyor tepe açıldı.sizdw de var mı
Oh yavrum yarasin tatilin bnm de adete 5-6 gun var... ama bnm pek umudum yok cok az calistik bu ay... sen bol bol gez eglen ... opuyorumKızlaaaaaarr Nasılsıniz bakim ben tatildeyim kafa dagitiyorum 5 gündür hiçbişey yapmadim ayy cok yoriluyorum yapasim gelmiyor adete 4 gün var öpüyorum hepinizi
Yasminim canım nasılsın bakim yoldas
Ay yavrum sagol iyiyiz sen nasilsin asil... hamilelik zor geciyor sanirim Allah kolaylik versin canim hepinize... kendimden supheliyim ama kumraldan umutluyum bu aykızlar nasılsınız? yassimin kumral ada güzel haberler bekliyorum sizlerden.
amin.iyiyim canım sağol evet zor geçiyor.öyle deme inşallah ikinizden de umutluyum benAy yavrum sagol iyiyiz sen nasilsin asil... hamilelik zor geciyor sanirim Allah kolaylik versin canim hepinize... kendimden supheliyim ama kumraldan umutluyum bu ay
Günaydın canım. Bu sıcaklar bni de mahvetti. Çok yorgun hissediyorum. Bn bu ayın sonunda doktora gidecem bu ayın sonunda netleşir. Senin ki netleşti mi cnm. Kumral ada yasmin napiyorsunuz bu ay güzel haber verirsiniz inşallahGunaydin kizlar nasilsiniz beni bu sicaklar mahvetti ..ama duam artti RABBIM CEHENNEM ATESINDEN KORUSUN. Yaz günü bogazim şişti resmen iltihaplandi .soguk su ictim galiba ondan.RABBIM yardimciniz olsun ..15 haftama girdim bugun ..mambia cinsiyet tam belli mi crazybel sen nasilsin.yassimin kumral ada insallah sizinde iyi haberleriniz tez vakitte duyulur.melek sana da kolayliklar v÷sin RABBİM sizi seviyorum
Kız a benziyor dedi ama haftaya cumaya dr kontrolum. Var benim o zman netlesir 16 girmis oluyorum gosterirse insGünaydın canım. Bu sıcaklar bni de mahvetti. Çok yorgun hissediyorum. Bn bu ayın sonunda doktora gidecem bu ayın sonunda netleşir. Senin ki netleşti mi cnm. Kumral ada yasmin napiyorsunuz bu ay güzel haber verirsiniz inşallah
Cnm senin adet tarihin neydi canımKız a benziyor dedi ama haftaya cumaya dr kontrolum. Var benim o zman netlesir 16 girmis oluyorum gosterirse ins
Cnm yerleşme kanaması olabilir eger ilk defa böyle olduysa ...Selam kizlar merhaba
Oncelikle hamile olanlara bebeklerine saglikla kavusmayi diliyorum henuz bekleyenlerede hayirli zamanda gebelik nasip etsin diyorum.
Konuyla cok alakali degil ama benim bi oglum var 17 aylik korunma yontemimiz cok saglam degil Geri Cekilme! Simdi ben 3 gündür sokulmedim adetim kahve ve bozarik kirmizi lekeler seklinde geliyor sadece peceteye. Bu nedir bilemedim bilen varsa ve yardimci olursaniz cok sevinirim
Cnm kısmet inşallah güzel haber verirsin bize. Adetin ne zamandıBenim tatil bitti temizlik yapiyorum şimdi bu ay ben çalışmadım çok.kısmet
Ilkkez derken genelde adetlerim ilk gun leke ikinci gun yogun olarak devam edrr bunda 3. Gun bitiyor hala leke olunca supelendim. Oglumda da yerlesme kanamasi olmistu ama iki kere pembe akinti gelmişti okadar canim bu arada test yaptım negatif cikti...Cnm yerleşme kanaması olabilir eger ilk defa böyle olduysa ...
Halen devam ederse canım kahve akıntı kan testi yaptır.Ilkkez derken genelde adetlerim ilk gun leke ikinci gun yogun olarak devam edrr bunda 3. Gun bitiyor hala leke olunca supelendim. Oglumda da yerlesme kanamasi olmistu ama iki kere pembe akinti gelmişti okadar canim bu arada test yaptım negatif cikti...
Sagol canim cevap yazdigin icin :)Halen devam ederse canım kahve akıntı kan testi yaptır.
Canim adetim bugündu daha olmadım ama k.rengi geldi geliyor yaniCnm kısmet inşallah güzel haber verirsin bize. Adetin ne zamandı
İnşallah gelmez canımCanim adetim bugündu daha olmadım ama k.rengi geldi geliyor yani
Gelir gelir hiç ümidim yok benimİnşallah gelmez canım
Öyle deme kuzumGelir gelir hiç ümidim yok benim