- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.381
Üc ermiş cnm bnm yerime de Eğlen. Tatilde alırsın güzel haberi inşallahKızlaaaaaarr Nasılsıniz bakim ben tatildeyim kafa dagitiyorum 5 gündür hiçbişey yapmadimayy cok yoriluyorum yapasim gelmiyor adete 4 gün var öpüyorum hepinizi
Yasminim canım nasılsın bakim yoldas
İyiz cnm sen nasılsınkızlar nasılsınız? yassimin kumral ada güzel haberler bekliyorum sizlerden.
nasıl oluyum canım ev topluyoruz işte haftaya taşıncaz.bide bişey sorcam sana. benim bulantım sanki aniden kesildi gibi bi sorun mu var acaba kalbi falan durmuş olamaz dimi çok korkuyorum yaaa.aniden tüm belirtiler gitti sankiİyiz cnm sen nasılsın
Korkma canım 10 haftasındasın kesilebilir. normal bunlar sonra tekrar başlar bende öyle oldu şimdi bi geçiyor bi başlıyornasıl oluyum canım ev topluyoruz işte haftaya taşıncaz.bide bişey sorcam sana. benim bulantım sanki aniden kesildi gibi bi sorun mu var acaba kalbi falan durmuş olamaz dimi çok korkuyorum yaaa.aniden tüm belirtiler gitti sanki
Cnm bn de bir kilo aldım Karnım hiç belli değil bana hani hiç karnın yok diyorlar sinirim bozuluyor arada seyriyor canım. Hareketlense korkmam şimdi korkuyorum birşey olmuşmudur diyenasıl oluyum canım ev topluyoruz işte haftaya taşıncaz.bide bişey sorcam sana. benim bulantım sanki aniden kesildi gibi bi sorun mu var acaba kalbi falan durmuş olamaz dimi çok korkuyorum yaaa.aniden tüm belirtiler gitti sanki
inşallah dediğin gibidir bişey yoktur.bu evham doğurana kadar sürecek bizde galiba.etrafı takma ne güzel işte kilo almıyorsun.zaten çok alacaksın bir kaç hafta sonraCnm bn de bir kilo aldım Karnım hiç belli değil bana hani hiç karnın yok diyorlar sinirim bozuluyor arada seyriyor canım. Hareketlense korkmam şimdi korkuyorum birşey olmuşmudur diye
hem de nasılZor oluyordu RR şu sıcakta taşınmak
İnşallah cnm bu sıcaklar bni çok bunalttıhem de nasılbi yerleşip düzenimi kuruyum rahatlıcam
benide.İnşallah cnm bu sıcaklar bni çok bunalttı
Bende cnm nefes alırken zorlanıyormusunbenide.sürekli yatıyorum sıcaktan iyice halsiz kaldım
evet özellikle gece.burnum hep tıkanmış gibiBende cnm nefes alırken zorlanıyormusun
Kaç kilo aldın cnmBenm iki gündür baş agrim ve mide bulantim var kızlar. Ya sünger gibiyim ve karnim kocamannnnnnnn gorennnn bu ne halll diyor oglumdaki 6 aykik halim simdi ki halim kizlarrrrrrrrr aglamak istiyorummmmm
Boşver cnm aldırma denenleri. Hamilelik gerçekten çok zormuş baş ağrısı çok kötü ve günde 8 . 9 kez çıkarttığı mı bilirim allahtan şükrediyorum doğum kışa geliyor sıcaklar artırdı bulantı yı halsizliği baş ağrısıBenm iki gündür baş agrim ve mide bulantim var kızlar. Ya sünger gibiyim ve karnim kocamannnnnnnn gorennnn bu ne halll diyor oglumdaki 6 aykik halim simdi ki halim kizlarrrrrrrrr aglamak istiyorummmmm
Kuzum ya. Hayırlısı ile inşallah göz açıp kapanıncaya kadar gecer inşallahevet özellikle gece.burnum hep tıkanmış gibi
inşallah canım hepimiz içinKuzum ya. Hayırlısı ile inşallah göz açıp kapanıncaya kadar gecer inşallah
Cnm bnm saçım çok dökülüyor tepe açıldı.sizdw de var mıinşallah canım hepimiz için
Aynen cok sıcak 3 buçuk kilo aldim canim ama ödem cok siskinim cok fazlaaaBoşver cnm aldırma denenleri. Hamilelik gerçekten çok zormuş baş ağrısı çok kötü ve günde 8 . 9 kez çıkarttığı mı bilirim allahtan şükrediyorum doğum kışa geliyor sıcaklar artırdı bulantı yı halsizliği baş ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?