- Konu Sahibi Kelebek_10
- #5.361
Kızlar nerdesiniz yahuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burdayim mambia ama cok yorgun bitkin ve baş agrisi birakmadi beni misafirlige gittim tiksindim midem fenaaaKızlar nerdesiniz yahuuuuuu
Cnm baş ağrısı çok kötü şükür bende azaldı. Bu sefer de burnum tıkanıyor ve geniz akıntısı. Annelerin nie hakkı ödenmez sebebi belli cnm bulantılarım azaldı seninde azalır cnmBen burdayim mambia ama cok yorgun bitkin ve baş agrisi birakmadi beni misafirlige gittim tiksindim midem fenaaa
Haklisin canim cok şükür 20 gündür annemdeyim oglumla ilgileniyorlar daha byradayim 15 gün kadar insallah o zamana iyi olurumCnm baş ağrısı çok kötü şükür bende azaldı. Bu sefer de burnum tıkanıyor ve geniz akıntısı. Annelerin nie hakkı ödenmez sebebi belli cnm bulantılarım azaldı seninde azalır cnm
Bnde tekrar gitmeyi düşünüyorum cnm annemler e seninde tıkanıyor mu burnunHaklisin canim cok şükür 20 gündür annemdeyim oglumla ilgileniyorlar daha byradayim 15 gün kadar insallah o zamana iyi olurum
Saol bitanem. Sen nasılsın adetime kaç gün var cnmKizlar Allah kolaylik versin...
Amin canimmm darısı sana bende sanki beddua ediyorum vallaha dua arkadaşımKizlar Allah kolaylik versin...
Tikanmaz mi bide kaniyor benimki canim kullandigim igne ve ilaclar kan cıvıtici yaa durmuyor kan zor geciyor kizim nazli gelecek herhalde teyzesuBnde tekrar gitmeyi düşünüyorum cnm annemler e seninde tıkanıyor mu burnun
Yerim bn onu. Bnmde oyle cnm ya bnde astım ilacı kullanıyorumTikanmaz mi bide kaniyor benimki canim kullandigim igne ve ilaclar kan cıvıtici yaa durmuyor kan zor geciyor kizim nazli gelecek herhalde teyzesu
Allah yardimcimiz olsun canim inşallah sağ salim insan sifatinda gelir bebeklerimiz inşallahYerim bn onu. Bnmde oyle cnm ya bnde astım ilacı kullanıyorum
Amin kuzum... bazen sende de oluyor mu korku bebegim hareketlerini hissedemediğim için bnde korku oluyorAllah yardimcimiz olsun canim inşallah sağ salim insan sifatinda gelir bebeklerimiz inşallah
Olsun kiz hayirlisi olsun Rabbim gonlunu biliyor bu dertlerinize cok darlanmayin, eminim cok zordur ama bilin ki gunahlariniz bu dertlerinizle pit pit dokuluyorAmin canimmm darısı sana bende sanki beddua ediyorum vallaha dua arkadaşım
Valla bilmiyorum... bu sira kardesimin dugunu yaklasti yogunluktan ne aklimda kaliyor ne de takip ediyorum... bugun insaattan cikmis evlerini temizledik her yanim zonkluyor yatiyorum vallaSaol bitanem. Sen nasılsın adetime kaç gün var cnm
Nm daha iyi ya o zmn aklına gelmiyordurValla bilmiyorum... bu sira kardesimin dugunu yaklasti yogunluktan ne aklimda kaliyor ne de takip ediyorum... bugun insaattan cikmis evlerini temizledik her yanim zonkluyor yatiyorum valla
E gelmiyo pek ama iliski de gelmiyo haliyleC
Nm daha iyi ya o zmn aklına gelmiyordur
Gelsin cnm yorgun olunca bebiş de gelmeyince olurE gelmiyo pek ama iliski de gelmiyo haliyle