• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ben burdayim mambia ama cok yorgun bitkin ve baş agrisi birakmadi beni misafirlige gittim tiksindim midem fenaaa
Cnm baş ağrısı çok kötü şükür bende azaldı. Bu sefer de burnum tıkanıyor ve geniz akıntısı. Annelerin nie hakkı ödenmez sebebi belli cnm bulantılarım azaldı seninde azalır cnm

Cnm baş ağrısı çok kötü şükür bende azaldı. Bu sefer de burnum tıkanıyor ve geniz akıntısı. Annelerin nie hakkı ödenmez sebebi belli cnm bulantılarım azaldı seninde azalır cnm
Haklisin canim cok şükür 20 gündür annemdeyim oglumla ilgileniyorlar daha byradayim 15 gün kadar insallah o zamana iyi olurum

Bnde tekrar gitmeyi düşünüyorum cnm annemler e seninde tıkanıyor mu burnun
Tikanmaz mi bide kaniyor benimki canim kullandigim igne ve ilaclar kan cıvıtici yaa durmuyor kan zor geciyor kizim nazli gelecek herhalde teyzesu

Olmaz mi oluyor tabi bide benim 3 kaybim var ben daha fazla yasiyorum bunu

Amin canimmm darısı sana bende sanki beddua ediyorum vallaha dua arkadaşım
Olsun kiz hayirlisi olsun Rabbim gonlunu biliyor ;) bu dertlerinize cok darlanmayin, eminim cok zordur ama bilin ki gunahlariniz bu dertlerinizle pit pit dokuluyor ;)

Saol bitanem. Sen nasılsın adetime kaç gün var cnm
Valla bilmiyorum... bu sira kardesimin dugunu yaklasti yogunluktan ne aklimda kaliyor ne de takip ediyorum... bugun insaattan cikmis evlerini temizledik her yanim zonkluyor yatiyorum valla

Kızlaaaaaarr Nasılsıniz bakim ben tatildeyim kafa dagitiyorum 5 gündür hiçbişey yapmadim:KK53: ayy cok yoriluyorum yapasim gelmiyor :KK47: adete 4 gün var öpüyorum hepinizi
Yasminim canım nasılsın bakim yoldas:KK50: :KK48:

Back