• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

iyi diyelim iyi olalım çok bulantım var canım.sen nasılsın? eylülün 7sinde gitcem druma. o zaman kesin öğrenirim değil mi? inşallah
bebiş gösterirse öğrenirsn cnm bnm bulantılarım eskisine göre azaldı düşün 11 kilo vermiştim bulantı ve çıkarma çok zor

bebiş gösterirse öğrenirsn cnm bnm bulantılarım eskisine göre azaldı düşün 11 kilo vermiştim bulantı ve çıkarma çok zor
inşallah gösterir minik:KK46:ay canım ne kadar çok vermişsin kaç kilo oldun şuan? ben 1 kilo verdim ama ben de çok çıkarıyorum ve yiyemiyorum:KK12:

Ew

T cnm inşallah çok kilo almayız. Bnm çok kötüydü cnm
tahmin edebiliyorum canım 11 kilo da azımsanacak bir rakam değil yani.neyse ki şimdi iyisin.ben hala aynıyım.eski halime döneceğim günleri bekliyorum.sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor:110:bulantı halsizlik yapıyor hiç bir iş yapmıyorum.bir de taşıncaz evin her yeri berbat ona da sinir oluyorum.düzensizliğe hiç gelemmiyorum.bi taşınıp yerleşelim hayırlısıyla az da olsa rahatlıcam

tahmin edebiliyorum canım 11 kilo da azımsanacak bir rakam değil yani.neyse ki şimdi iyisin.ben hala aynıyım.eski halime döneceğim günleri bekliyorum.sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor:110:bulantı halsizlik yapıyor hiç bir iş yapmıyorum.bir de taşıncaz evin her yeri berbat ona da sinir oluyorum.düzensizliğe hiç gelemmiyorum.bi taşınıp yerleşelim hayırlısıyla az da olsa rahatlıcam
Rahatlarsın inşallah canın bnde iş yapmıyorum halen yorgunluğu m devam ediyor ben bir ay sende iki ay sonra rahat ederix

Back