• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Inşallah kuzum bu ayda biz kalsak Hayirlisiyla :KK5: benim koca stresten olmadığını düşünüyor bekle diyor :-)
Bnmki de oyle diyor... ama bence Rabbim bizi siniyor veya daha sonra dert vermemek icin bizi boyle bekletiyor... sabur testini gecmemizi beklior... biz bu ay daha calismaya baslayamadik bile antepten bugun geldim... su an disarda bi yerde iftari bekliyoruz ve etrafimda 4 tane cocuklu kadinlar var... ic geciriyorum sadece... olur inşAllah be canim... bizim de olur elbet... Allah Kerim ;)

Saka gibi bi aksam her yer bebek ve cocuk dolu... hicbiri bnm degil... :KK69:

Canım biz karı koca ogretmeniz bütün gün eşimle öyle mal gibi oturuyoruz bi heyecan yok :-) bu aralar zirlama modundayim :mad:

Canım biz karı koca ogretmeniz bütün gün eşimle öyle mal gibi oturuyoruz bi heyecan yok :-) bu aralar zirlama modundayim :mad:
Oooh super...
Biz de birbirimizi zor goruyoruz... bu sabah antepten geldim 1.30 da ise gittim yine... adalet mi bu yaaa :KK34:

Merhaba canlar benim günlerim cok zor geciyo insallah geçecek igne ye alisamadim daha gobegim mosmor kolum ve bacagim daha cok agriyo diye gobekten vuruyorum sistim balon gibiyim halsizlik cok fazla var dua edin bana

Merhaba canlar benim günlerim cok zor geciyo insallah geçecek igne ye alisamadim daha gobegim mosmor kolum ve bacagim daha cok agriyo diye gobekten vuruyorum sistim balon gibiyim halsizlik cok fazla var dua edin bana
Canim benim Allah şifa ve kolaylik versin... tez zamanda ferahlatsin seni Rabbim... bebisin iyi olsun da Allah dayanma gucu verir inşAllah canimcim... uzme kendini... hala neden igne oluyorsun ki sen hem ?

Canim benim Allah şifa ve kolaylik versin... tez zamanda ferahlatsin seni Rabbim... bebisin iyi olsun da Allah dayanma gucu verir inşAllah canimcim... uzme kendini... hala neden igne oluyorsun ki sen hem ?
Canim benim 3 kayibimdan sonra testler yaptırdım kan pihtilasmam cikti ve doğuma birgün kalana kadar igne olacam kan pihtilasmasi nedeniyle bebk canlanmiyordu bende simdi coraspin arti hergun gobekten bi igne oluyorum

Canim benim 3 kayibimdan sonra testler yaptırdım kan pihtilasmam cikti ve doğuma birgün kalana kadar igne olacam kan pihtilasmasi nedeniyle bebk canlanmiyordu bende simdi coraspin arti hergun gobekten bi igne oluyorum
Kalbini ferah tut... Rabbim bebegine hayirli uzun saglikli omur verecek inşAllah
.. ;)

Huuu kızlar nerelerdesiniz ? Mambia, crazybel, Kumralcim, melek nereye kaynoldunuz?

Burdayım ben etrafımdaki hamile haberleri ve sonrasında yasin geldi hadi sende yap bi tane sözleri
Bugun yine çok ilginç bir rüya gördüm Hayır olsun inşallah.

kızlar ben artık giremiyorum hiç yaz tatili hiçte güzel geçiyor sayılmaz atanamadım yine merkezi atamada bu yıl iyi geçmiycek sanırım hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum

kızlar ben artık giremiyorum hiç yaz tatili hiçte güzel geçiyor sayılmaz atanamadım yine merkezi atamada bu yıl iyi geçmiycek sanırım hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum
Hayırlısı olsun canım .
Visanne nasıl gidiyor doktora gittin mi bi değişiklik var mi canim

Back