- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.141
Ay kuzum spermlerin yumurtaya doğru hareketlerini gördüm tam yumurtaya geliyor dış zarını delecekken vazgeciyor.sonra 3 tane birden sperm Yumoşu dolluyorHayırdır canım ne gördün etrafa aldırma canım boşver bana neler neler diyorlardı
Canim belki yarar zamanla insallahgittim doktora hiç bir değişiklik yok visanne bende işe yaramadı ne yazık ki ne yapacağımı bende bilmiyorum zamana bıraktım artık
Tatlım kafaya takma. Biliyorum çok zor seni çok iyi anlıyorum. Yarın çok dua et kadir gecesi rabbim duanı inşallah kabul ederAy kuzum spermlerin yumurtaya doğru hareketlerini gördüm tam yumurtaya geliyor dış zarını delecekken vazgeciyor.sonra 3 tane birden sperm Yumoşu dolluyorkafayı yedim
Canım tekrar denersin seneye sıkı çalışıp atanırsıngittim doktora hiç bir değişiklik yok visanne bende işe yaramadı ne yazık ki ne yapacağımı bende bilmiyorum zamana bıraktım artık
Etrafin baskisi sinir bozucu... olsun Rabbim hayırlısını verir inşAllah bize de...Burdayım ben etrafımdaki hamile haberleri ve sonrasında yasin geldi hadi sende yap bi tane sözleri
Bugun yine çok ilginç bir rüya gördüm Hayır olsun inşallah.
Hayırdır inşAllah canimcim... belki bu ay minigin gelir...Ay kuzum spermlerin yumurtaya doğru hareketlerini gördüm tam yumurtaya geliyor dış zarını delecekken vazgeciyor.sonra 3 tane birden sperm Yumoşu dolluyorkafayı yedim
Uzuldum canim... hakkinda hayirlisi boyledir inşAllah..kızlar ben artık giremiyorum hiç yaz tatili hiçte güzel geçiyor sayılmaz atanamadım yine merkezi atamada bu yıl iyi geçmiycek sanırım hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum
Hayırlısı canım benim.Hayırdır inşAllah canimcim... belki bu ay minigin gelir...
Evet cnm doktora söyle sana ilaç verirHamilelikte kahverengi lekeler neden olur kızlar geçmek bilmiyor düşük tehlikesi mi
Kattik canimm katmaya da devam edecez inşallahKizlar bu mübarek gecede Allah hayırlı dualarımızı kabul etsin hayırsız olanlari hayra çevirsin inşAllah... hamişlere hayirli uzun omurlu saglikli evlatlar nasip etsin... bize de inşAllah tez zamanda hayirlisiyla hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin diliyorummm.
Hamişler sizin duaniz daha makbuldur bizi de duaniza katin canlar... opuyorum hepinizi...
Allah razi olsun canimcim...Kattik canimm katmaya da devam edecez inşallah
Ay kuzucum önümüz bayram yarin bayram kahvaltisi var baklavalar vaar mutluluk guzellik var...Burdayım yasmin
Benim günler aynı hatta çok sinirli ve cok duygusalim bu aralar ... çok değil aşırı sinirliyim. Skldm bunaldım depresyona girdim sanırım. Tahammül edemiyorum hicbiseye
Bnde ayniyim aşırı sinirli oglum her gun kalkip memleket diye başımı yiyor esim izin alamiyor ozledik 14 aydir memleket yok butun ark gitti misafirm de olmayacak maalesef cok sıkıldım su gurbetliktenAy kuzucum önümüz bayram yarin bayram kahvaltisi var baklavalar vaar mutluluk guzellik var...
ne sıktı canini bu kadar senin bakim?
Girme depresyona cik ordan cik cabuk..
Bayram sa ailem burda olmycak eşimin ailesiyle de konuşmuyorum eşimde orda olcak ben tek kaldimBurdayım yasmin
Benim günler aynı hatta çok sinirli ve cok duygusalim bu aralar ... çok değil aşırı sinirliyim. Skldm bunaldım depresyona girdim sanırım. Tahammül edemiyorum hicbiseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?