• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ay teşekkür ederim kuzum nerden çıkardın şimdi ay simardim:oops::KK33:
Hepiniz iyisiniz pozitif enerji veriyorsunuz bana kuzum
Hakkımızda hayırlısı inşallah :KK68:
Ama rüya gördüm dedin birimiz hamileydi ben ciktim
Melek kalacak dedin kaldii
Bu temiz kalplilik degilde nedir

Kızlar ben bu aralar çok mutsuzum Üzgünüm. .. çocuk değil sebebi . Sadece dua istiyorum. Huzur istiyorum. Hepinize iyi geceler bebislerimize iyi bakin sağlıklı beslenin bakim:KK20:

Amin yavrucum... oyle icten isterim ki bunu :KK66:
Inşallah canimcim.
Biz eşimle sevgiliyken kitap okumustuk kumral ada mavi tuna diye kizimiz olursa ada oğlumuz olursa tuna koyacaktik :KK200: nickim ordan geliyor aslında kız olursa ada koymuycam artik:eek:
Bunu niye anlattım bilmiyorum:KK70: öyle muhabbet olsun diye sanirim:confused:

Selam kızlar Nasılsıniz bu aksam hamisler
:anneadayı::anneadayı::nazar::KK200:
Yasminim kader ortağım çalışmalara başladın mı:KK70:
Ya canimcim Ramazan munasebetiyle bi turlu baslayamadim ki. Bu ay yumurtlama doneminde bir iki olur. Verecek olan Rabbim bir kerede de verir inşAllah... sen napiyon. Ne zaman baslican cnm?

Inşallah canimcim.
Biz eşimle sevgiliyken kitap okumustuk kumral ada mavi tuna diye kizimiz olursa ada oğlumuz olursa tuna koyacaktik :KK200: nickim ordan geliyor aslında kız olursa ada koymuycam artik:eek:
Bunu niye anlattım bilmiyorum:KK70: öyle muhabbet olsun diye sanirim:confused:
Biz de esimle daha tanismadan once ikimiz de kizimiz olursa adini asya koyalim istiyorduk... kader iste iki istegi birlestirdi ama istegin gerceklesecegi bir kiz vermedi...
Ada dan niye vazgectin ki? Bn de bu siralar acaip bi sekilde Alican ismine yogunlastim... oyle oturup dusunurken de degil birden aklima geliverdi... kumral biz bu gidisle kafayi yeriz bn sana diyim :confused::rolleyes::KK6::KK5:

Kızlar ben bu aralar çok mutsuzum Üzgünüm. .. çocuk değil sebebi . Sadece dua istiyorum. Huzur istiyorum. Hepinize iyi geceler bebislerimize iyi bakin sağlıklı beslenin bakim:KK20:
Kumralim ya mutsuz olma be canim... Allah a sukur yedigimiz onumuzde yemedigimiz arkamizda bir agrimiz basimizda bagiranimiz yok... aslinda cok mutluyuz ama bunu fark etmiyoruz... elimizdekiler yerine elimizde olmayanlara cok yogunlasiyoruz... baska guzel sevdigin seylere yogunlas. Bn mesela semaver bakiyorum.. niye cunku cay candir... ;)

Back