kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ali ismini çok severim ben .. ada dan vazgeçtim çok popüler bi isim oldu bu aralar bi de pek bi anlamı yok ada iste
Ben de regl donemindeyim canım bu ay ben de çalışmadım iftardan sonra bulasik falan filan yoruldum yattim Önümüzdeki maçlara bakcaz artik

Çay duygularin sivilasmis haliymis bi hamis kalsak oyy Allah im bizlere de nasip et en yakın zamanda inşallah. .. En tatlı en güzel uğraş bebis

Çay duygularin sivilasmis haliymis bi hamis kalsak oyy Allah im bizlere de nasip et en yakın zamanda inşallah. .. En tatlı en güzel uğraş bebis
O zaman hamis olana kadar hamislere selam caya ve calismaya devam...

Oooh iyice sıyırdık... hadi hayırlısı

Heee yarismaci arkadaslara basarilar

Bu maçı alıcaz baska uolu yok yanii inşAllah...

Kızlar cok içtensiniz. Yasmin Kumral-ada sizinde bebişleriniz gelecek bn yine teyze olacam. Kadir gecesi çok dua edin kuzularım sizi tanımıyorum ama insan görmeden de sevebilirmiş canlarımsınız

Kızlar cok içtensiniz. Yasmin Kumral-ada sizinde bebişleriniz gelecek bn yine teyze olacam. Kadir gecesi çok dua edin kuzularım sizi tanımıyorum ama insan görmeden de sevebilirmiş canlarımsınız

Canim benim insan derdini paylastigi kisiyi severmis sevdigiyle derdini paylasirmis... biz dertlerimizi paylastikca sevdik birbirimizi...

Kızlar Allah izin verirse bayramdan sonra bi aşılama deneyim diyorum inşallah o zamana kadar kendiliginden olurda gerek kalmaz.
Yasmincim nerelerdesin.
Hamisler fazla internet kullanmayin wifi kapatın telefonunuz sürekli yanınızda olmasın bol bol ceviz yiyin su için. Sagliginiza dikkat edin. Bi de dua edin bize

Yavrucum dene tabi Allah buyuk ama bn asilama istemedim kendim icin cunku hem para hem hormon hem sansi az dogal yontemlere donucem. Bu arada mr cektirmistim belim icin. Goruntude tesadufen yumurtalikta 8mm kist cikti... bir bu eksikti ama Allah hayirlisini vermistir inşAllah... ben bir sure dogal yontemleri denicem. Hayit otu cayi ariyorum simdi... sonra da tup bebek denicem... Rabbim den hayirlisini diliyorum gonlume gore. InşAllah senin icin de oyle olur canim... asilamaya harcaya ak ne param ne moralim ne de vucudum var bnm... ama senin durumun daha farkli... ilk etapta tum doktorlar asilama diyor. Bir dene hic belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…