- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.101
Ali ismini çok severim ben .. ada dan vazgeçtim çok popüler bi isim oldu bu aralar bi de pek bi anlamı yok ada isteBiz de esimle daha tanismadan once ikimiz de kizimiz olursa adini asya koyalim istiyorduk... kader iste iki istegi birlestirdi ama istegin gerceklesecegi bir kiz vermedi...
Ada dan niye vazgectin ki? Bn de bu siralar acaip bi sekilde Alican ismine yogunlastim... oyle oturup dusunurken de degil birden aklima geliverdi... kumral biz bu gidisle kafayi yeriz bn sana diyim
Çay duygularin sivilasmis haliymisKumralim ya mutsuz olma be canim... Allah a sukur yedigimiz onumuzde yemedigimiz arkamizda bir agrimiz basimizda bagiranimiz yok... aslinda cok mutluyuz ama bunu fark etmiyoruz... elimizdekiler yerine elimizde olmayanlara cok yogunlasiyoruz... baska guzel sevdigin seylere yogunlas. Bn mesela semaver bakiyorum.. niye cunku cay candir...
O zaman hamis olana kadar hamislere selam caya ve calismaya devam...Çay duygularin sivilasmis haliymisbi hamis kalsak oyy Allah im bizlere de nasip et en yakın zamanda inşallah. .. En tatlı en güzel uğraş bebis
Sıcaktan oluyor bunlar yoksa biz normalizO zaman hamis olana kadar hamislere selam caya ve calismaya devam...
Oooh iyice sıyırdık... hadi hayırlısı
Ali ismini çok severim ben .. ada dan vazgeçtim çok popüler bi isim oldu bu aralar bi de pek bi anlamı yok ada iste
Ben de regl donemindeyim canım bu ay ben de çalışmadım iftardan sonra bulasik falan filan yoruldum yattimÖnümüzdeki maçlara bakcaz artik
Bi sen bi ben bir de ilk heyecan kaldık yarismaciHeee yarismaci arkadaslara basarilar
Bu maçı alıcaz baska uolu yokyanii inşAllah...
Sıcaktan oluyor bunlar yoksa biz normaliz
Göremedim ben amaKumral bak bizi cizmisleeeer
Inşallah canım benim . Ben de seviyor kıs hepiniziKızlar cok içtensiniz. Yasmin Kumral-ada sizinde bebişleriniz gelecek bn yine teyze olacam. Kadir gecesi çok dua edin kuzularım sizi tanımıyorum ama insan görmeden de sevebilirmiş canlarımsınız
Canim benim insan derdini paylastigi kisiyi severmis sevdigiyle derdini paylasirmis... biz dertlerimizi paylastikca sevdik birbirimizi...Kızlar cok içtensiniz. Yasmin Kumral-ada sizinde bebişleriniz gelecek bn yine teyze olacam. Kadir gecesi çok dua edin kuzularım sizi tanımıyorum ama insan görmeden de sevebilirmiş canlarımsınız
Yavrucum dene tabi Allah buyuk ama bn asilama istemedim kendim icin cunku hem para hem hormon hem sansi az dogal yontemlere donucem. Bu arada mr cektirmistim belim icin. Goruntude tesadufen yumurtalikta 8mm kist cikti... bir bu eksikti ama Allah hayirlisini vermistir inşAllah... ben bir sure dogal yontemleri denicem. Hayit otu cayi ariyorum simdi... sonra da tup bebek denicem... Rabbim den hayirlisini diliyorum gonlume gore. InşAllah senin icin de oyle olur canim... asilamaya harcaya ak ne param ne moralim ne de vucudum var bnm... ama senin durumun daha farkli... ilk etapta tum doktorlar asilama diyor. Bir dene hic belli olmazKızlar Allah izin verirse bayramdan sonra bi aşılama deneyim diyorum inşallah o zamana kadar kendiliginden olurda gerek kalmaz.
Yasmincim nerelerdesin.
Hamisler fazla internet kullanmayin wifi kapatın telefonunuz sürekli yanınızda olmasın bol bol ceviz yiyin su için. Sagliginiza dikkat edin. Bi de dua edin bize
Sagol canim bnm inşAllah buradaki herkesin gonlune gore olurkızlar bakıyorum kopmuşsunuz yineşaka bi yana dua ediyorum kızlar en kısa sürede sizin de olcak bebişleriniz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?