- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.081
Meleğim degerin çok güzel. Hamilelik takviminde cok yakışmuşhergün ediyorum canım merak etme unutmuyorum sizi.beklemek zor biliyorum.
sağol canım.inşallah güzel artar bir sorun çıkmazMeleğim degerin çok güzel. Hamilelik takviminde cok yakışmuş
Cıkmaz canımmsağol canım.inşallah güzel artar bir sorun çıkmaz
Kuzum sen çok iyi niyetli birisin rabbim sanada nasip edecek biliyorumSelam kızlar Nasılsıniz bu aksam hamisler
Yasminim kader ortağım çalışmalara başladın mı
Ay teşekkür ederim kuzum nerden çıkardın şimdi ay simardimKuzum sen çok iyi niyetli birisin rabbim sanada nasip edecek biliyorum
Iyiyiz tatlim sen nasilsinnSelam kızlar Nasılsıniz bu aksam hamisler
Ama rüya gördüm dedin birimiz hamileydi ben ciktimAy teşekkür ederim kuzum nerden çıkardın şimdi ay simardim
Hepiniz iyisiniz pozitif enerji veriyorsunuz bana kuzum
Hakkımızda hayırlısı inşallah
Öylesin cnm senin yerin bende başka Kumral-adaAy teşekkür ederim kuzum nerden çıkardın şimdi ay simardim
Hepiniz iyisiniz pozitif enerji veriyorsunuz bana kuzum
Hakkımızda hayırlısı inşallah
Ay canım benim Allah razı olsun...karşılıklı hersey.burada sizlerin samimiyetine o kadar guvendim ki hamis olsam kimseye soylemem diyordum ama burda sizlere haykiririmAma rüya gördüm dedin birimiz hamileydi ben ciktim
Melek kalacak dedin kaldii
Bu temiz kalplilik degilde nedir
Simarttiniz beni duygulandim bak şimdi benÖylesin cnm senin yerin bende başka Kumral-ada
Şimar kuzummmmmSimarttiniz beni duygulandim bak şimdi benMambiacimm canım benim
Amin yavrucum... oyle icten isterim ki bunuCanim inşallah gelecek ay da ikimiz kalırız aynı anda gün farkımız olsun sadece...
Kızlar Hamisler dua etmezseniz bebeginize hediye almam bak
Inşallah canimcim.Amin yavrucum... oyle icten isterim ki bunu
Ya canimcim Ramazan munasebetiyle bi turlu baslayamadim ki. Bu ay yumurtlama doneminde bir iki olur. Verecek olan Rabbim bir kerede de verir inşAllah... sen napiyon. Ne zaman baslican cnm?Selam kızlar Nasılsıniz bu aksam hamisler
Biz de esimle daha tanismadan once ikimiz de kizimiz olursa adini asya koyalim istiyorduk... kader iste iki istegi birlestirdi ama istegin gerceklesecegi bir kiz vermedi...Inşallah canimcim.
Biz eşimle sevgiliyken kitap okumustuk kumral ada mavi tuna diye kizimiz olursa ada oğlumuz olursa tuna koyacaktiknickim ordan geliyor aslında kız olursa ada koymuycam artik
Bunu niye anlattım bilmiyorumöyle muhabbet olsun diye sanirim
Kumralim ya mutsuz olma be canim... Allah a sukur yedigimiz onumuzde yemedigimiz arkamizda bir agrimiz basimizda bagiranimiz yok... aslinda cok mutluyuz ama bunu fark etmiyoruz... elimizdekiler yerine elimizde olmayanlara cok yogunlasiyoruz... baska guzel sevdigin seylere yogunlas. Bn mesela semaver bakiyorum.. niye cunku cay candir...Kızlar ben bu aralar çok mutsuzum Üzgünüm. .. çocuk değil sebebi . Sadece dua istiyorum. Huzur istiyorum. Hepinize iyi geceler bebislerimize iyi bakin sağlıklı beslenin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?