kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

çok sağol canım.duanı eksik etme iftardan sonra kana gitcez.çıkmama ihtimali var mı kanda.bata 5 var çünkü.gerçi idrarda çıkıyorsa onda hayli hayli çıkması lazım ama korkuyorum işte
Cıkar kuzum korkma... Bnmde öyle olmuştu sonucu yaz merak ederim

kızlar bi müjdem var size ben hamileyiiiiim.inanamıyorum kızlar yaaa çok mutluyum.darısı yassimin kumral ada ve diğer arkadaşlarıma inşallah
Ayy maşallah kuzum benim. Söylemeden gecemiycem ben hislerime güvenirim yakinda melek de hamile kalacak demiştim. Allah a şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Yasmin kuzum hadi sıra sende

Caniminici hiç kendimi hamile düşünemiyorum nedense hep hayal gibi geliyor ama inşallah bizlerde yaşarız bu güzel duyguyu tez zamanda ... ben bugun adet oldum.Ramazan bitince bi doktora gidicem artik
Git kuzummm bnm... bn bugun doktora gittim ve kist gözükmüyor dedi canım. Dualarım seninle bndr kendime uzak gibi geliyordu ama oldu rabbim büyük

kızlar bi müjdem var size ben hamileyiiiiim.inanamıyorum kızlar yaaa çok mutluyum.darısı yassimin kumral ada ve diğer arkadaşlarıma inşallah
Ayyy bir tane daha... canim cok sevindim Allah hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin...

Mutlaka yaz bize kizalr gormeli bakin 3 ayda 4 kisi hamile kaldik rabbim kumralla yassimine de bahsedecek inşallah
Canlar yaa. Rabbim hepinizin minik meleklerini saglikla hayirla kucaklariniza almayi nasip etsin... bunu inanin cok icten soyluyorum... kendi uzuntumu unutuyorum biraz sizlerin sevinciyle...
Kizlar artik bu kadir gecesi hepinizden dua bekliyoruz kumralla beni tek birakmayin... duaniza ihtiyacimiz var... bi biz kaldik galiba :) kumral biz fos ciktik yaaa

İNSALLAH canimmmmmm bütün benligimle icimdeki canla yanimdaki korsanimla caniiigönulden dua ediyoruz size RABBIM SIZEDE YASATSIN BU DUYGUYUU

Ayy maşallah kuzum benim. Söylemeden gecemiycem ben hislerime güvenirim yakinda melek de hamile kalacak demiştim. Allah a şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Yasmin kuzum hadi sıra sende
Kumral senle ciktik bu yola ikimiz de birbirimiz icin dua edelim... kisinin kendine olan duasindan daha etkili baskasina duasi biz de olacaz inşAllah canimcim

Kumral senle ciktik bu yola ikimiz de birbirimiz icin dua edelim... kisinin kendine olan duasindan daha etkili baskasina duasi biz de olacaz inşAllah canimcim
Canim inşallah gelecek ay da ikimiz kalırız aynı anda gün farkımız olsun sadece...
Kızlar Hamisler dua etmezseniz bebeginize hediye almam bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…