- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.061
Cıkar kuzum korkma... Bnmde öyle olmuştu sonucu yaz merak ederimçok sağol canım.duanı eksik etme iftardan sonra kana gitcez.çıkmama ihtimali var mı kanda.bata 5 var çünkü.gerçi idrarda çıkıyorsa onda hayli hayli çıkması lazım ama korkuyorum işte
Dua önemli canım...evet hiç ummadığım anda geldi minik.şükürler olsun rabbime çok dua ettim ama.bence ondan oldu
Dua önemli canım...evet hiç ummadığım anda geldi minik.şükürler olsun rabbime çok dua ettim ama.bence ondan oldu
inşallah.yazarım tabi canımCıkar kuzum korkma... Bnmde öyle olmuştu sonucu yaz merak ederim
Ayy maşallah kuzum benim. Söylemeden gecemiycem ben hislerime güvenirim yakinda melek de hamile kalacak demiştim. Allah a şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.kızlar bi müjdem var size ben hamileyiiiiim.inanamıyorum kızlar yaaa çok mutluyum.darısı yassimin kumral ada ve diğer arkadaşlarıma inşallah
Sıra sanada gelecek kuzumAyy maşallah kuzum benim. Söylemeden gecemiycem ben hislerime güvenirim yakinda melek de hamile kalacak demiştim. Allah a şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Yasmin kuzum hadi sıra sende
Caniminici hiç kendimi hamile düşünemiyorum nedense hep hayal gibi geliyor ama inşallah bizlerde yaşarız bu güzel duyguyu tez zamanda ... ben bugun adet oldum.Ramazan bitince bi doktora gidicem artikSıra sanada gelecek kuzum
Git kuzummm bnm... bn bugun doktora gittim ve kist gözükmüyor dedi canım. Dualarım seninle bndr kendime uzak gibi geliyordu ama oldu rabbim büyükCaniminici hiç kendimi hamile düşünemiyorum nedense hep hayal gibi geliyor ama inşallah bizlerde yaşarız bu güzel duyguyu tez zamanda ... ben bugun adet oldum.Ramazan bitince bi doktora gidicem artik
sağol canım.sen de kalacaksın canım inşallahAyy maşallah kuzum benim. Söylemeden gecemiycem ben hislerime güvenirim yakinda melek de hamile kalacak demiştim. Allah a şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Ayyy bir tane daha... canim cok sevindim Allah hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin...kızlar bi müjdem var size ben hamileyiiiiim.inanamıyorum kızlar yaaa çok mutluyum.darısı yassimin kumral ada ve diğer arkadaşlarıma inşallah
Canlar yaa. Rabbim hepinizin minik meleklerini saglikla hayirla kucaklariniza almayi nasip etsin... bunu inanin cok icten soyluyorum... kendi uzuntumu unutuyorum biraz sizlerin sevinciyle...Mutlaka yaz bize kizalr gormeli bakin 3 ayda 4 kisi hamile kaldik rabbim kumralla yassimine de bahsedecek inşallah
İNSALLAH canimmmmmm bütün benligimle icimdeki canla yanimdaki korsanimla caniiigönulden dua ediyoruz size RABBIM SIZEDE YASATSIN BU DUYGUYUUCanlar yaa. Rabbim hepinizin minik meleklerini saglikla hayirla kucaklariniza almayi nasip etsin... bunu inanin cok icten soyluyorum... kendi uzuntumu unutuyorum biraz sizlerin sevinciyle...
Kizlar artik bu kadir gecesi hepinizden dua bekliyoruz kumralla beni tek birakmayin... duaniza ihtiyacimiz var... bi biz kaldik galiba :) kumral biz fos ciktik yaaa
Kumral senle ciktik bu yola ikimiz de birbirimiz icin dua edelim... kisinin kendine olan duasindan daha etkili baskasina duasiAyy maşallah kuzum benim. Söylemeden gecemiycem ben hislerime güvenirim yakinda melek de hamile kalacak demiştim. Allah a şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
çok sağol canım.darısı sizin başınıza inşallahAyyy bir tane daha... canim cok sevindim Allah hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin...
sizlerle duam canım.inan hep ediyorum herkeseKumral senle ciktik bu yola ikimiz de birbirimiz icin dua edelim... kisinin kendine olan duasindan daha etkili baskasina duasibiz de olacaz inşAllah canimcim
Cok iyi daha 5 gün var canim bemim edete bir gun kala 52 di harika ALLAH TAMAMINA ERDIRSINkızlar değerim 76 çıktı nasıl sizce
Canim inşallah gelecek ay da ikimiz kalırız aynı anda gün farkımız olsun sadece...Kumral senle ciktik bu yola ikimiz de birbirimiz icin dua edelim... kisinin kendine olan duasindan daha etkili baskasina duasibiz de olacaz inşAllah canimcim
Amin canım hepimizi inşallahCok iyi daha 5 gün var canim bemim edete bir gun kala 52 di harika ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN
hergün ediyorum canım merak etme unutmuyorum sizi.beklemek zor biliyorum.Canim inşallah gelecek ay da ikimiz kalırız aynı anda gün farkımız olsun sadece...
Kızlar Hamisler dua etmezseniz bebeginize hediye almam bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?