kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kızlar yuklenmeyin birini yapin sonra digerini resmen vucudu soklayacaksiniz yapmayin
Napim ya kadinlardan biri yapmis boyle hamile kalmis... elimden gelen herseyi yapmis olayim istiyorum... Rabbime dua ediyorum ama vermeyince olmuyor. Bu sure zarfinda oylece oturup beklersem kafayi usuturum...

Eşimin bana nasihati:
1.kadinlar Klubüne girme
2.Hamile olma fikrini kafandan at
3.umutsuzluga kapilma
Ne kadar basit . Aa hiç aklıma gelmemişti sinir oldum.

Eşimin bana nasihati:
1.kadinlar Klubüne girme
2.Hamile olma fikrini kafandan at
3.umutsuzluga kapilma
Ne kadar basit . Aa hiç aklıma gelmemişti sinir oldum.
Rahat ol stres yapma diyenlere de ayri gicigim... hadi stres yapmiyim senin guzel hatrin icin.... zaten her gece beş kilo stres yapiyorum artik birakayim bari... hey Allah im sen yardim et...

Kizlarr RABBİM TEZ ZAMANDA SİZİN DE DİLEĞİNİZI VERSIN INSALLAH BEN BUGUN KALO ATIŞINI DUYDUM COK ŞÜKÜR

kızlar bi müjdem var size ben hamileyiiiiim.inanamıyorum kızlar yaaa çok mutluyum.darısı yassimin kumral ada ve diğer arkadaşlarıma inşallah

kızlar bi müjdem var size ben hamileyiiiiim.inanamıyorum kızlar yaaa çok mutluyum.darısı yassimin kumral ada ve diğer arkadaşlarıma inşallah
Masallah melekcim cok sevindimm n3 kadarlik biraz bilgi versene

Masallah melekcim cok sevindimm n3 kadarlik biraz bilgi versene
sağol canım bat 8 temmuz.bugün ovulasyon testi yaptım uzun süredir yapmıyodum bi baktım 2 çizgi koyu.sonra hcg yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken yapıyım dedim anında çizgi belirdi daha 5 gün var düşünsene.şok oldum bu ay 2 kez ilişki olmuştu ve ben tedaviye başlamayı düşünüyordum.sonra inanamadım bi daha yaptım yine aynı.kana gitcez akşam.dur testlerimi atıyım.dualarını eksik etme canım inşallah güzel değer çıkar sağlıklı ilerler.

Mutlaka yaz bize kizalr gormeli bakin 3 ayda 4 kisi hamile kaldik rabbim kumralla yassimine de bahsedecek inşallah

Kız içimden geçti. Senin bildirimini görünce hayırlı olsun kuzum
çok sağol canım.duanı eksik etme iftardan sonra kana gitcez.çıkmama ihtimali var mı kanda.bata 5 var çünkü.gerçi idrarda çıkıyorsa onda hayli hayli çıkması lazım ama korkuyorum işte

çok sağol canım.duanı eksik etme iftardan sonra kana gitcez.çıkmama ihtimali var mı kanda.bata 5 var çünkü.gerçi idrarda çıkıyorsa onda hayli hayli çıkması lazım ama korkuyorum işte
Cıkar kuzum korkma... Bnmde öyle olmuştu sonucu yaz merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…