- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.041
Napim ya kadinlardan biri yapmis boyle hamile kalmis... elimden gelen herseyi yapmis olayim istiyorum... Rabbime dua ediyorum ama vermeyince olmuyor. Bu sure zarfinda oylece oturup beklersem kafayi usuturum...Kızlar yuklenmeyin birini yapin sonra digerini resmen vucudu soklayacaksiniz yapmayin
Rahat ol stres yapma diyenlere de ayri gicigim... hadi stres yapmiyim senin guzel hatrin icin.... zaten her gece beş kilo stres yapiyorum artik birakayim bari... hey Allah im sen yardim et...Eşimin bana nasihati:
1.kadinlar Klubüne girme
2.Hamile olma fikrini kafandan at
3.umutsuzluga kapilma
Ne kadar basit . Aa hiç aklıma gelmemişti sinir oldum.
Elimde olsa ah ben kendime eziyet eder miyim hiç. ..Rahat ol stres yapma diyenlere de ayri gicigim... hadi stres yapmiyim senin guzel hatrin icin.... zaten her gece beş kilo stres yapiyorum artik birakayim bari... hey Allah im sen yardim et...
Allah hayirlisiyla muruvvetlerini gormeyi nasip etsin canimcimKizlarr RABBİM TEZ ZAMANDA SİZİN DE DİLEĞİNİZI VERSIN INSALLAH BEN BUGUN KALO ATIŞINI DUYDUM COK ŞÜKÜR
Rabbim bizi de goruyor merak etme canimElimde olsa ah ben kendime eziyet eder miyim hiç. ..
Masallah melekcim cok sevindimm n3 kadarlik biraz bilgi versenekızlar bi müjdem var size ben hamileyiiiiim.inanamıyorum kızlar yaaa çok mutluyum.darısı yassimin kumral ada ve diğer arkadaşlarıma inşallah
sağol canım bat 8 temmuz.bugün ovulasyon testi yaptım uzun süredir yapmıyodum bi baktım 2 çizgi koyu.sonra hcg yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken yapıyım dedim anında çizgi belirdi daha 5 gün var düşünsene.şok oldum bu ay 2 kez ilişki olmuştu ve ben tedaviye başlamayı düşünüyordum.sonra inanamadım bi daha yaptım yine aynı.kana gitcez akşam.dur testlerimi atıyım.dualarını eksik etme canım inşallah güzel değer çıkar sağlıklı ilerler.Masallah melekcim cok sevindimm n3 kadarlik biraz bilgi versene
Harikasinn yaaa rabbim tamamina erdirsin kuzum
Mutlaka yaz bize kizalr gormeli bakin 3 ayda 4 kisi hamile kaldik rabbim kumralla yassimine de bahsedecek inşallahsağol canım bat 8 temmuz.bugün ovulasyon testi yaptım uzun süredir yapmıyodum bi baktım 2 çizgi koyu.sonra hcg yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken yapıyım dedim anında çizgi belirdi daha 5 gün var düşünsene.şok oldum bu ay 2 kez ilişki olmuştu ve ben tedaviye başlamayı düşünüyordum.sonra inanamadım bi daha yaptım yine aynı.kana gitcez akşam.dur testlerimi atıyım.dualarını eksik etme canım inşallah güzel değer çıkar sağlıklı ilerler.
yazcam tabi canım.inşallah inşallahMutlaka yaz bize kizalr gormeli bakin 3 ayda 4 kisi hamile kaldik rabbim kumralla yassimine de bahsedecek inşallah
sağol canım.inşallah sağlıklı gebelik geçiririz hepimizHarikasinn yaaa rabbim tamamina erdirsin kuzum
Kız içimden geçti. Senin bildirimini görünce hayırlı olsun kuzumkızlar bi müjdem var size ben hamileyiiiiim.inanamıyorum kızlar yaaa çok mutluyum.darısı yassimin kumral ada ve diğer arkadaşlarıma inşallah
Sana demiştim cnm sabret bebiş gelecek diyesağol canım.inşallah sağlıklı gebelik geçiririz hepimiz
çok sağol canım.duanı eksik etme iftardan sonra kana gitcez.çıkmama ihtimali var mı kanda.bata 5 var çünkü.gerçi idrarda çıkıyorsa onda hayli hayli çıkması lazım ama korkuyorum işteKız içimden geçti. Senin bildirimini görünce hayırlı olsun kuzum
evet hiç ummadığım anda geldi minik.şükürler olsun rabbime çok dua ettim ama.bence ondan olduSana demiştim cnm sabret bebiş gelecek diye
Cıkar kuzum korkma... Bnmde öyle olmuştu sonucu yaz merak ederimçok sağol canım.duanı eksik etme iftardan sonra kana gitcez.çıkmama ihtimali var mı kanda.bata 5 var çünkü.gerçi idrarda çıkıyorsa onda hayli hayli çıkması lazım ama korkuyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?