kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

yassimin Kumral-ada canlarim ediyorum dua etmez miyim her ay iskence biliyorum o kirmizilari gormek Allahim tez zamanda bebislerinizi nasip etsin bu gunleri hatirlamicaksiniz ins,
Canim benim sagolasin... inan bu ictenlik ve derdimizie ortak olmaniz bile cok degerli... Rabbim dualarimizi kabul eder tez zamanda inşAllah... iyi ki varsiniz canlar...

Kumral beyb uzulme yaaa. Ben de uzuluyorum arada hickira hickira agliyorum ferahliyo insan... sen de dene iyi geliyo
Ağlamaz miyim geçen gün iftardan sonra komşularla yürüyüş yaptık onların küçük bi kızı var eşimin elinden tuttu yürüdüler benim orda içim parçalandı o an aglayamadım ama sonrasında çok ağladım. Artık çok duygusal oldum hamile taklidi falan yapıyorum hayal kuruyorum

Canlarimmm benimm inanin sayfalar oncesinde hi tesbihat paylasmistim ALLAHTAN asagi ben o tesbihati hergun devam ettim ve derdimi RABBIME SUNDUM sizde yapin canlar kaybetmezsiniz

Tesbihat şöyle

70 kere tilsimi 70 saysinda
YA ALLAH, YA RAHMAN,YA RAHİM,YA KAVİ,YA KADİR
hepsini okuyacaksiniz tek seferde 1 olacak unutmayin hepsini okursaniz 1 olacak tek tek değil. ..
Amcamin kizi da 13 aydir deniyordu gecen ay verdim bu tesbihati daha tahlil vermedi ama 1 gun gecti ve hissediyormus var gibi sizde kalpten inanin olacak RABBİMİZİN IZNIYLE

Sen de benim gibi eksik hossediyorsun kendini en cok da esine karsi... ben de kendimi anne olarak gormekten cok esimi baba olarak gormek istiyorum...

Yapicam bunu canim Allah razi olsun... hepsini bir kerede okuyucaz di mi. Tek tek 70 kere degil yani...

Cnm seninde cok bulantın oluyor mu bn sürekli çıkartıyorum içim dışıma cıktı
Bulantim var ama cikaramiyorum ben canim ama cok cok cok halsizim suan tv unitemin ustu bir parmak toz arkadasim yapamiyorum o derece uyumak uyumak uyumak ama korsanla ne mümkün hic istegi bitmiyor ki

Canım ben kur yapmıcam havuç incir kuru kisti buyutebiliyormus ... soğan kuru de bi kere yaptım bir daha yaparmiyim bilmiyorum korkuyorum ters bişeyler olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…