- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.021
Kumral beyb uzulme yaaa. Ben de uzuluyorum arada hickira hickira agliyorum ferahliyo insan... sen de dene iyi geliyoInşallah canım benim zor bir durum yaş da ilerliyor ben çok üzülüyorum aslında belli etmiyorum kimseye
Canim benim sagolasin... inan bu ictenlik ve derdimizie ortak olmaniz bile cok degerli... Rabbim dualarimizi kabul eder tez zamanda inşAllah... iyi ki varsiniz canlar...yassimin Kumral-ada canlarim ediyorum dua etmez miyim her ay iskence biliyorum o kirmizilari gormek Allahim tez zamanda bebislerinizi nasip etsin bu gunleri hatirlamicaksiniz ins,
Kaderdaşım yaaYassimin ben de 2 yıllık evliyim yaş 30 bendensin
Ağlamaz miyim geçen gün iftardan sonra komşularla yürüyüş yaptık onların küçük bi kızı var eşimin elinden tuttu yürüdüler benim orda içim parçalandı o an aglayamadım ama sonrasında çok ağladım. Artık çok duygusal oldum hamile taklidi falan yapıyorum hayal kuruyorumKumral beyb uzulme yaaa. Ben de uzuluyorum arada hickira hickira agliyorum ferahliyo insan... sen de dene iyi geliyo
Canlarimmm benimm inanin sayfalar oncesinde hi tesbihat paylasmistim ALLAHTAN asagi ben o tesbihati hergun devam ettim ve derdimi RABBIME SUNDUM sizde yapin canlar kaybetmezsinizAğlamaz miyim geçen gün iftardan sonra komşularla yürüyüş yaptık onların küçük bi kızı var eşimin elinden tuttu yürüdüler benim orda içim parçalandı o an aglayamadım ama sonrasında çok ağladım. Artık çok duygusal oldum hamile taklidi falan yapıyorum hayal kuruyorum
Sen de benim gibi eksik hossediyorsun kendini en cok da esine karsi... ben de kendimi anne olarak gormekten cok esimi baba olarak gormek istiyorum...Ağlamaz miyim geçen gün iftardan sonra komşularla yürüyüş yaptık onların küçük bi kızı var eşimin elinden tuttu yürüdüler benim orda içim parçalandı o an aglayamadım ama sonrasında çok ağladım. Artık çok duygusal oldum hamile taklidi falan yapıyorum hayal kuruyorum
Yapicam bunu canim Allah razi olsun... hepsini bir kerede okuyucaz di mi. Tek tek 70 kere degil yani...Tesbihat şöyle
70 kere tilsimi 70 saysinda
YA ALLAH, YA RAHMAN,YA RAHİM,YA KAVİ,YA KADİR
hepsini okuyacaksiniz tek seferde 1 olacak unutmayin hepsini okursaniz 1 olacak tek tek değil. ..
Amcamin kizi da 13 aydir deniyordu gecen ay verdim bu tesbihati daha tahlil vermedi ama 1 gun gecti ve hissediyormus var gibi sizde kalpten inanin olacak RABBİMİZİN IZNIYLE
Hepsini okuyacaksin 1 olacak canimmm 70 kere ne eksik ne fazlaYapicam bunu canim Allah razi olsun... hepsini bir kerede okuyucaz di mi. Tek tek 70 kere degil yani...
Okuduktan sonra tovbe estağfurullah cek ve dileğini söyle insallah olacakYapicam bunu canim Allah razi olsun... hepsini bir kerede okuyucaz di mi. Tek tek 70 kere degil yani...
Yaptim canim Allah razi olsun Rabbimin adi bile insani huzur dolduruyor... :)Okuduktan sonra tovbe estağfurullah cek ve dileğini söyle insallah olacak
Cnm seninde cok bulantın oluyor mu bn sürekli çıkartıyorum içim dışıma cıktıOkuduktan sonra tovbe estağfurullah cek ve dileğini söyle insallah olacak
Ben soğan kuru yaptım canım ama olmadıKaderdaşım yaaben Ramazandan sonra sogan kuru havuc kuru incir kuru yapiyorum... Rabbimin nimetlerinden fayda gorurum umarim... sen de baslasana...
Bulantim var ama cikaramiyorum ben canim ama cok cok cok halsizim suan tv unitemin ustu bir parmak toz arkadasim yapamiyorum o derece uyumak uyumak uyumak ama korsanla ne mümkün hic istegi bitmiyor kiCnm seninde cok bulantın oluyor mu bn sürekli çıkartıyorum içim dışıma cıktı
Tatlım başka sitede gördüm 8 cm cikolata kisti varmış ve hamile kalmış biliyorum zor ama kasma kendini serbest bırak kuzum mmm inşallah yerleşme lekesidir adet olmazsın inşallahAdete 5 gün var ama k.rengi geldi adet oluyorum yine off
Birak gelsin canim yaaa... bnmki de bugun bittiAdete 5 gün var ama k.rengi geldi adet oluyorum yine off
Ama soganla kalmican incir ve havuc da ardindan olcak. Bn de bi denim bakalim... Sifa Allah tan...Ben soğan kuru yaptım canım ama olmadı
Kızlar yuklenmeyin birini yapin sonra digerini resmen vucudu soklayacaksiniz yapmayinAma soganla kalmican incir ve havuc da ardindan olcak. Bn de bi denim bakalim... Sifa Allah tan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?