• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Söyle diyelim zamanı gelmemiş. Rabbim cömert tir inşallah sana da verecek. Kendini kasma strese girme kuzumm ..
Zamanini bekliyor inşAllah evet. Kasmamaya calisiyorum da o da cok zor oluyor... artik bebekli reklamlara bile gozlerim dolar oldu :KK42:

Canim Allah razi olsun senden ve tum arkadaslardan... ama is dolayisiyla eve yakin bir yer olmasi lazim isten tup bebek icin izin istemek istemiyorum... tup denemek de istemiyorum... cunku olmazsa yikim olacak bnm icin biliyorum...
Olumlu dusun yasminim lutfen rabbim acilan eli geri cevirmez vardir bildigi dua etmeye devam edelim birakma simdi sizin ne kadar oldu deneyeli tup bebek icin biraz daha mi bekleseniz

Kumral-ada Kumral-ada yassimin yassimin kizlar ramazandan sonra size fal bakaym bi normalde kimseye bakmiyorum cunku korkuyorum ve insanlar bu konuda biliyosun diye ustume geliyolar yedi ceddine baktiriyolar biara yemin ettm sonra gereklerini yapip tekrar zor olan birine baktim ben inancliyim tabikide fal gunah ama eglencesine bakmak isterim hem sizde rahatlarsiniz ama inanmazsiniz sakasina bakarim buarada kizlar kotkuyorum hamikeyim yoksa hepinize bakardim kusura bakmayin simdiden:)))

Kumral-ada Kumral-ada yassimin yassimin kizlar ramazandan sonra size fal bakaym bi normalde kimseye bakmiyorum cunku korkuyorum ve insanlar bu konuda biliyosun diye ustume geliyolar yedi ceddine baktiriyolar biara yemin ettm sonra gereklerini yapip tekrar zor olan birine baktim ben inancliyim tabikide fal gunah ama eglencesine bakmak isterim hem sizde rahatlarsiniz ama inanmazsiniz sakasina bakarim buarada kizlar kotkuyorum hamikeyim yoksa hepinize bakardim kusura bakmayin simdiden:)))
Canimcim hamilesin aman sakin fal falan bakma degil bna babanin oglu gelse bile sakin ha bakma... cennet meyvesi tasiyorsun sen... sen o guzel ellerini ac yurekten bir dua et bize yeter de artar bile... yine de bunu icten gelerek soyledigini biliyorum o yuzden cok ama cok tesekkurler tatlim... Rabbim guzel yuregine gore versin sana da canimcim... :KK19:

Olumlu dusun yasminim lutfen rabbim acilan eli geri cevirmez vardir bildigi dua etmeye devam edelim birakma simdi sizin ne kadar oldu deneyeli tup bebek icin biraz daha mi bekleseniz
2 yil oldu cnm yas da 30 oldu... tup bebek de deniyim... olmadi bekleyecegim en azindan esimin dirdiri olmaz...

Iyi niyetli kuzum benim sen hamissin bol dua et canımın içi

Back