- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.961
Sagol tatlimm evet cok uyuyo cikolata yememe ragmen:))cok sanci yapiyo bideCok tatli masalalh simdiden yatiyo tatli tatli
Ultrason goruntusu bi tane var parktayim gecince atayim canimA
Ah ah ne yazikki bebegm bizim burda bole sende ultrasyon goruntunu atar misin bide hangi doktora giduon bide esin nerde calisiyo cok soru sordum ay topragimi gornve
Tmm cnmUltrason goruntusu bi tane var parktayim gecince atayim canim
Ay maşallah cnm bndr yok yarın gidecem bakalım doktora kalp atışı için cnm ya maşallah baya belirginElimde suan en sonki var canim digerleri hakkaride malatyadaym smdi ben du atayim suan elimde olaniEki Görüntüle 1565477 digerlerini eve gidince atarm canim sizde atin hadi
Sagol canim senin miden cok bulansada o besleniyo derlerdi dogruymus canm ben cok zayif olmama ragmen seninkide kalp atisindan 1ay sonra cagirio ondan sonra bi gidion nasi buyumus darisi canlarim basina yasmin melek kumraladammmmAy maşallah cnm bndr yok yarın gidecem bakalım doktora kalp atışı için cnm ya maşallah baya belirgin
İnşallah canım darısı diğer kızların başına....Sagol canim senin miden cok bulansada o besleniyo derlerdi dogruymus canm ben cok zayif olmama ragmen seninkide kalp atisindan 1ay sonra cagirio ondan sonra bi gidion nasi buyumus darisi canlarim basina yasmin melek kumraladammmm
Allah razı olsun kuzum inşallah bizlere de nasip olurSagol canim senin miden cok bulansada o besleniyo derlerdi dogruymus canm ben cok zayif olmama ragmen seninkide kalp atisindan 1ay sonra cagirio ondan sonra bi gidion nasi buyumus darisi canlarim basina yasmin melek kumraladammmm
İns minnosum tez zamandaAllah razı olsun kuzum inşallah bizlere de nasip olur
Ewet cnm... cnm bnde anti cmv ııg pozitif anti rubella ıgg pozitif ne oluyorCanim bi dahaki kontrol aylik demi canim
Cnm ordamısınCanim bi dahaki kontrol aylik demi canim
Bu hastalıklara bagisikligin var anlamindaymis facede bi grup var sordum birisi boyle yanitlamisEwet cnm... cnm bnde anti cmv ııg pozitif anti rubella ıgg pozitif ne oluyor
Ewet doktor da dedi. Önemli değilmiş herkeste olabiliyormuşBu hastalıklara bagisikligin var anlamindaymis facede bi grup var sordum birisi boyle yanitlamis
Cok saol kuzummmBu hastalıklara bagisikligin var anlamindaymis facede bi grup var sordum birisi boyle yanitlamis
Merhaba canım mide bulantisi ve halsizlik dışında hersey normalSlm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?