- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.921
Hı çünkü bnm doktor 5000 olmadan kadından görünmez dedi o yuzden sordun cnmCanim keseyide normal gördü ama dikkatimi ceken ne biliyormusun usg cok yeni bi makina belli yani ozlelerdeki gibiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hı çünkü bnm doktor 5000 olmadan kadından görünmez dedi o yuzden sordun cnmCanim keseyide normal gördü ama dikkatimi ceken ne biliyormusun usg cok yeni bi makina belli yani ozlelerdeki gibiydi
Doktoru beğendim mi bn beğenmiyor umCanim keseyide normal gördü ama dikkatimi ceken ne biliyormusun usg cok yeni bi makina belli yani ozlelerdeki gibiydi
Moralini bozma canim arkadasim ankarada centurm diye bi merkezde yaptirdi bi tanesi sondu digeri yasadi oglu 1 bucuk yasinda istersen bilgi alabilirmBnm kirmizilar dun geldi... moral sifir kocamla kavga ettik ben tup bebegi hep erteliyormusum... onumuzdeki ay tup bebek denicez bu moralle nasil olacak bilmiyorum. hangi yerde yaptirmali onu da bilmiyorum... cook uzgunum
Cnm kız mu olmasını istiyon erkek mi ve düşündüğün isim var mıCanim keseyide normal gördü ama dikkatimi ceken ne biliyormusun usg cok yeni bi makina belli yani ozlelerdeki gibiydi
Evet canim beğeniyorum adam herseyi konuşuyor bide cok dikkatliDoktoru beğendim mi bn beğenmiyor um
Nm kafam karışık kuzummmEvet canim beğeniyorum adam herseyi konuşuyor bide cok dikkatli
Valla canim once hayrlisi illaki ama oglum vat herkesbbi kizn olsun diye diretiyorlar psikolojik olarak iyi olur diyorum ama yine erkek hissettim ben ve erkek istiyorum ben tipik erkek annesiyim severim oglan çocuklarınıCnm kız mu olmasını istiyon erkek mi ve düşündüğün isim var mı
Neden kiB
Nm kafam karışık kuzummm
Aaaaaa ne güzel... bnm içimden birşey geçmiyor cevremdekiler erkek hissediyorlar. .. saglıklı olsun da... cok agresif biri oldum eşime cok sert davranıyorumValla canim once hayrlisi illaki ama oglum vat herkesbbi kizn olsun diye diretiyorlar psikolojik olarak iyi olur diyorum ama yine erkek hissettim ben ve erkek istiyorum ben tipik erkek annesiyim severim oglan çocuklarını
Doktor konusunda güvendiği m bi doktor var özelde çalışıyordu. Ona gidiyordum hep şimdi kendi özel muayene açtı. Doğumu takip eden doktorun yapmasını istiyorum ne olcak bilmiyomNeden ki
Bende igneden dolayi kötüyüm psikolojik olarak fobim var igneye karsi bende agresifim esim canim dese canin ciksin diyormus gibi geliyo vallaAaaaaa ne güzel... bnm içimden birşey geçmiyor cevremdekiler erkek hissediyorlar. .. saglıklı olsun da... cok agresif biri oldum eşime cok sert davranıyorum
Para olarak külfetli mi olur ozeline gitsen canimDoktor konusunda güvendiği m bi doktor var özelde çalışıyordu. Ona gidiyordum hep şimdi kendi özel muayene açtı. Doğumu takip eden doktorun yapmasını istiyorum ne olcak bilmiyom
Aynı cnm o da sürekli bana kotu davranıyorsun diyor. Ne yapacam bilmiyorum. Canım kan cıvıtıcı hap var doktoruna söyle onu kullanBende igneden dolayi kötüyüm psikolojik olarak fobim var igneye karsi bende agresifim esim canim dese canin ciksin diyormus gibi geliyo valla
Onuda kullaniyorum mambia ikisinide dun konustum coraspin doguma bir hafta kala birakacam igneyi doguma kadarmisA
Aynı cnm o da sürekli bana kotu davranıyorsun diyor. Ne yapacam bilmiyorum. Canım kan cıvıtıcı hap var doktoruna söyle onu kullan
Cnm özeline gidecem ama doğum ne olacak özelinde yapılmıyordur heraldePara olarak külfetli mi olur ozeline gitsen canim
Ay cnm bnm cok mu çıktı kan pıhtılaşman. Bn çok daralıyorum cnm sende de oluyor muOnuda kullaniyorum mambia ikisinide dun konustum coraspin doguma bir hafta kala birakacam igneyi doguma kadarmis
Anlasmali hast oluyo o dr larin canim arkadasim da oyle ozeline gitti dr anlasmali old hastanesi var sancısı tutunca arkadasim o hastaneye gecti dr orada dogum yapti git konus mutlaka anlasmasi vardirCnm özeline gidecem ama doğum ne olacak özelinde yapılmıyordur heralde
Gwceleri. Genelde ayaklarim yaniyo ust tarafim usuyo su icsem sisiyorum ben canim yaAy cnm bnm cok mu çıktı kan pıhtılaşman. Bn çok daralıyorum cnm sende de oluyor mu
Tmm cnm. Bn cok daralıyorum sende de oluyor mu cnmAnlasmali hast oluyo o dr larin canim arkadasim da oyle ozeline gitti dr anlasmali old hastanesi var sancısı tutunca arkadasim o hastaneye gecti dr orada dogum yapti git konus mutlaka anlasmasi vardir
Bnde cnm cok ateş basıyor. Bnde astımda var sürekli öksürük balgam filan. Korkuda varGwceleri. Genelde ayaklarim yaniyo ust tarafim usuyo su icsem sisiyorum ben canim ya