• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Bnm kirmizilar dun geldi... moral sifir kocamla kavga ettik ben tup bebegi hep erteliyormusum... onumuzdeki ay tup bebek denicez bu moralle nasil olacak bilmiyorum. :KK43: hangi yerde yaptirmali onu da bilmiyorum... cook uzgunum :KK43:
Moralini bozma canim arkadasim ankarada centurm diye bi merkezde yaptirdi bi tanesi sondu digeri yasadi oglu 1 bucuk yasinda istersen bilgi alabilirm

Cnm kız mu olmasını istiyon erkek mi ve düşündüğün isim var mı
Valla canim once hayrlisi illaki ama oglum vat herkesbbi kizn olsun diye diretiyorlar psikolojik olarak iyi olur diyorum ama yine erkek hissettim ben ve erkek istiyorum ben tipik erkek annesiyim severim oglan çocuklarını

Valla canim once hayrlisi illaki ama oglum vat herkesbbi kizn olsun diye diretiyorlar psikolojik olarak iyi olur diyorum ama yine erkek hissettim ben ve erkek istiyorum ben tipik erkek annesiyim severim oglan çocuklarını
Aaaaaa ne güzel... bnm içimden birşey geçmiyor cevremdekiler erkek hissediyorlar. .. saglıklı olsun da... cok agresif biri oldum eşime cok sert davranıyorum

Aaaaaa ne güzel... bnm içimden birşey geçmiyor cevremdekiler erkek hissediyorlar. .. saglıklı olsun da... cok agresif biri oldum eşime cok sert davranıyorum
Bende igneden dolayi kötüyüm psikolojik olarak fobim var igneye karsi bende agresifim esim canim dese canin ciksin diyormus gibi geliyo valla

Doktor konusunda güvendiği m bi doktor var özelde çalışıyordu. Ona gidiyordum hep şimdi kendi özel muayene açtı. Doğumu takip eden doktorun yapmasını istiyorum ne olcak bilmiyom
Para olarak külfetli mi olur ozeline gitsen canim

A
Bende igneden dolayi kötüyüm psikolojik olarak fobim var igneye karsi bende agresifim esim canim dese canin ciksin diyormus gibi geliyo valla
Aynı cnm o da sürekli bana kotu davranıyorsun diyor. Ne yapacam bilmiyorum. Canım kan cıvıtıcı hap var doktoruna söyle onu kullan

A

Aynı cnm o da sürekli bana kotu davranıyorsun diyor. Ne yapacam bilmiyorum. Canım kan cıvıtıcı hap var doktoruna söyle onu kullan
Onuda kullaniyorum mambia ikisinide dun konustum coraspin doguma bir hafta kala birakacam igneyi doguma kadarmis

Cnm özeline gidecem ama doğum ne olacak özelinde yapılmıyordur heralde
Anlasmali hast oluyo o dr larin canim arkadasim da oyle ozeline gitti dr anlasmali old hastanesi var sancısı tutunca arkadasim o hastaneye gecti dr orada dogum yapti git konus mutlaka anlasmasi vardir

Anlasmali hast oluyo o dr larin canim arkadasim da oyle ozeline gitti dr anlasmali old hastanesi var sancısı tutunca arkadasim o hastaneye gecti dr orada dogum yapti git konus mutlaka anlasmasi vardir
Tmm cnm. Bn cok daralıyorum sende de oluyor mu cnm

Back