- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.981
Tuplere hormona esime herseye bakildi. Yok yok yok. Allah nasip edecek inşAllah...Cnm iyi araştır. Tüplerine bakılmışmıydı cnm .. moralini bozma ccnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuplere hormona esime herseye bakildi. Yok yok yok. Allah nasip edecek inşAllah...Cnm iyi araştır. Tüplerine bakılmışmıydı cnm .. moralini bozma ccnm
Ama ben istanbul dayim. Umut tup bebekten randevu aldim haftaya ctesi gorusmeye gidicem. Moral bozuluyo ister istemez.... bakalim Allah Kerim...Moralini bozma canim arkadasim ankarada centurm diye bi merkezde yaptirdi bi tanesi sondu digeri yasadi oglu 1 bucuk yasinda istersen bilgi alabilirm
Canim Allah razi olsun senden ve tum arkadaslardan... ama is dolayisiyla eve yakin bir yer olmasi lazim isten tup bebek icin izin istemek istemiyorum... tup denemek de istemiyorum... cunku olmazsa yikim olacak bnm icin biliyorum...Buarada ben malatyada degilim hakkarideyim ama gidersen ailem orda yarfimci olur sana ins gerek kalmaz ama
Yasminim inşallah gerek kalmaz.ben de korkuyorum aşılama yaptiriym diyorum negatif sonuç alırsam çok uzulcemCanim Allah razi olsun senden ve tum arkadaslardan... ama is dolayisiyla eve yakin bir yer olmasi lazim isten tup bebek icin izin istemek istemiyorum... tup denemek de istemiyorum... cunku olmazsa yikim olacak bnm icin biliyorum...
Once asilama diiyorlar hep ama yine hormon yine surec yine masraf ve sans %20 ... tup bebekte sans %50. Ben tup bebek deniycem eylul sonu Allah nasip ederse.Yasminim inşallah gerek kalmaz.ben de korkuyorum aşılama yaptiriym diyorum negatif sonuç alırsam çok uzulcem
Benim eşim doğal olur bekleyelim diyor aşılama yaptircam olmadığını görürse tup bebek süreci hızlanır belkiOnce asilama diiyorlar hep ama yine hormon yine surec yine masraf ve sans %20 ... tup bebekte sans %50. Ben tup bebek deniycem eylul sonu Allah nasip ederse.
Olmazsa olmaz ama denemis olucam Rabbim gonlumuze gore verir inşAllah...
Edecek kuzum... inan edecek... diger ay inşallah güzel haber verirsinTuplere hormona esime herseye bakildi. Yok yok yok. Allah nasip edecek inşAllah...
YY hadi cnm senin rüyaların çıkıyor inşallah çıkarBenim eşim doğal olur bekleyelim diyor aşılama yaptircam olmadığını görürse tup bebek süreci hızlanır belki
Bugün rüyamda kızım olduğunu gördüm 2 yaşında
Benim eşim doğal olur bekleyelim diyor aşılama yaptircam olmadığını görürse tup bebek süreci hızlanır belki
Bugün rüyamda kızım olduğunu gördüm 2 yaşında
Cnm tüp bebek kolaylaştı. Daha az hastaneye gidiyorsun cnm yumurta toplama işleminde anestezi ile yaptırAma ben istanbul dayim. Umut tup bebekten randevu aldim haftaya ctesi gorusmeye gidicem. Moral bozuluyo ister istemez.... bakalim Allah Kerim...
Allah razi olsun gülüm...Edecek kuzum... inan edecek... diger ay inşallah güzel haber verirsin
Cnm aşılama basit bir işlem eşinin spermin i normal sey yapılır gibi. Alttan Muane ile koyuyorlarKızlar ben de Ramazan dan sonra doktora gidicem aşılama yapabilir aşılama esnasında bayilitiyorlar mi
Tatlım. Aklına olumsuz getirme ki olumsuzluğu üzerine cekmek hep olacak de bana doktorların hepsi ikisi hariç olmaz dedi. Allah büyükYasminim inşallah gerek kalmaz.ben de korkuyorum aşılama yaptiriym diyorum negatif sonuç alırsam çok uzulcem
Anestezisiz korkarim zaten... inaniyorum ki Rabbim gonlume gore verecek... bu kadar cok istememistim dunyalik birseyi ondan mi olmuyor dersiniz.. yanlis mi yapiyorum acaba ?Cnm tüp bebek kolaylaştı. Daha az hastaneye gidiyorsun cnm yumurta toplama işleminde anestezi ile yaptır
Cnm bn söyle biliyorum hiç cocugu olmayana devlet karşılıyor diyor sana kaç yıl korunmadıgını sorarlar sende at 2 .3 yıl deOnce asilama diiyorlar hep ama yine hormon yine surec yine masraf ve sans %20 ... tup bebekte sans %50. Ben tup bebek deniycem eylul sonu Allah nasip ederse.
Olmazsa olmaz ama denemis olucam Rabbim gonlumuze gore verir inşAllah...
Söyle diyelim zamanı gelmemiş. Rabbim cömert tir inşallah sana da verecek. Kendini kasma strese girme kuzumm ..Anestezisiz korkarim zaten... inaniyorum ki Rabbim gonlume gore verecek... bu kadar cok istememistim dunyalik birseyi ondan mi olmuyor dersiniz.. yanlis mi yapiyorum acaba ?
Kiz biz 2 yillik evliyiz :)Cnm bn söyle biliyorum hiç cocugu olmayana devlet karşılıyor diyor sana kaç yıl korunmadıgını sorarlar sende at 2 .3 yıl de
Bu ay doğru düzgün çalışma yapamadık bile biz ...T
Tatlım. Aklına olumsuz getirme ki olumsuzluğu üzerine cekmek hep olacak de bana doktorların hepsi ikisi hariç olmaz dedi. Allah büyük
O şart kalktı kuzumKiz biz 2 yillik evliyiz :)
Devletin karsilamasi icin 3 asilamadan sonra olmasi gerekiyor sanirim.