• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Moralini bozma canim arkadasim ankarada centurm diye bi merkezde yaptirdi bi tanesi sondu digeri yasadi oglu 1 bucuk yasinda istersen bilgi alabilirm
Ama ben istanbul dayim. Umut tup bebekten randevu aldim haftaya ctesi gorusmeye gidicem. Moral bozuluyo ister istemez.... bakalim Allah Kerim...

Buarada ben malatyada degilim hakkarideyim ama gidersen ailem orda yarfimci olur sana ins gerek kalmaz ama
Canim Allah razi olsun senden ve tum arkadaslardan... ama is dolayisiyla eve yakin bir yer olmasi lazim isten tup bebek icin izin istemek istemiyorum... tup denemek de istemiyorum... cunku olmazsa yikim olacak bnm icin biliyorum...

Kızlar ben de Ramazan dan sonra doktora gidicem aşılama yapabilir aşılama esnasında bayilitiyorlar mi

Canim Allah razi olsun senden ve tum arkadaslardan... ama is dolayisiyla eve yakin bir yer olmasi lazim isten tup bebek icin izin istemek istemiyorum... tup denemek de istemiyorum... cunku olmazsa yikim olacak bnm icin biliyorum...
Yasminim inşallah gerek kalmaz.ben de korkuyorum aşılama yaptiriym diyorum negatif sonuç alırsam çok uzulcem

Yasminim inşallah gerek kalmaz.ben de korkuyorum aşılama yaptiriym diyorum negatif sonuç alırsam çok uzulcem
Once asilama diiyorlar hep ama yine hormon yine surec yine masraf ve sans %20 ... tup bebekte sans %50. Ben tup bebek deniycem eylul sonu Allah nasip ederse.
Olmazsa olmaz ama denemis olucam Rabbim gonlumuze gore verir inşAllah...

Once asilama diiyorlar hep ama yine hormon yine surec yine masraf ve sans %20 ... tup bebekte sans %50. Ben tup bebek deniycem eylul sonu Allah nasip ederse.
Benim eşim doğal olur bekleyelim diyor aşılama yaptircam olmadığını görürse tup bebek süreci hızlanır belki
Bugün rüyamda kızım olduğunu gördüm 2 yaşında :KK46::KK200:

Benim eşim doğal olur bekleyelim diyor aşılama yaptircam olmadığını görürse tup bebek süreci hızlanır belki
Bugün rüyamda kızım olduğunu gördüm 2 yaşında :KK46::KK200:

İnşAllah canımcım... seni anliyorum... benim esim de yasimiz 30 oldu deneyeceksek simdi deneyelim diyor... sen ne zaman baslamayi dusunuyorsun canim?

Cnm tüp bebek kolaylaştı. Daha az hastaneye gidiyorsun cnm yumurta toplama işleminde anestezi ile yaptır
Anestezisiz korkarim zaten... inaniyorum ki Rabbim gonlume gore verecek... bu kadar cok istememistim dunyalik birseyi ondan mi olmuyor dersiniz.. yanlis mi yapiyorum acaba ?

Cnm bn söyle biliyorum hiç cocugu olmayana devlet karşılıyor diyor sana kaç yıl korunmadıgını sorarlar sende at 2 .3 yıl de

Anestezisiz korkarim zaten... inaniyorum ki Rabbim gonlume gore verecek... bu kadar cok istememistim dunyalik birseyi ondan mi olmuyor dersiniz.. yanlis mi yapiyorum acaba ?
Söyle diyelim zamanı gelmemiş. Rabbim cömert tir inşallah sana da verecek. Kendini kasma strese girme kuzumm ..

Cnm bn söyle biliyorum hiç cocugu olmayana devlet karşılıyor diyor sana kaç yıl korunmadıgını sorarlar sende at 2 .3 yıl de
Kiz biz 2 yillik evliyiz :)
Devletin karsilamasi icin 3 asilamadan sonra olmasi gerekiyor sanirim.

Back