• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Valla canim once hayrlisi illaki ama oglum vat herkesbbi kizn olsun diye diretiyorlar psikolojik olarak iyi olur diyorum ama yine erkek hissettim ben ve erkek istiyorum ben tipik erkek annesiyim severim oglan çocuklarını
Malatyali oldugunu burdan anliyorum bende oleyim oglusum olsun istiyorum bizimkiler yani malatyalilaroglanlari severler saglikli olsn onemli olan o ama sanki benimki kiz ole diolar ama bilmiom bide kaynanam kiz olsun diye tuturmus deli ediyo beni nedeni ise kendne hep erkek istemis bana bekarken solemisti suan bana kiz istiyo benim dedigim olsun diyo ve istedgi olcak sagliklo olsunda M mambia sen ne istiyon

Malatyali oldugunu burdan anliyorum bende oleyim oglusum olsun istiyorum bizimkiler yani malatyalilaroglanlari severler saglikli olsn onemli olan o ama sanki benimki kiz ole diolar ama bilmiom bide kaynanam kiz olsun diye tuturmus deli ediyo beni nedeni ise kendne hep erkek istemis bana bekarken solemisti suan bana kiz istiyo benim dedigim olsun diyo ve istedgi olcak sagliklo olsunda M mambia sen ne istiyon
Bn bilmiyorum cnm.. kayınvalde ile aran nasıl cnm

Baya kotu neyazikki canm
Belkide akraba cikacaz CRAZYBEL ne dersin canim iyi gecinenler pek nadirdir bide sen ilk hamile kaldiginda demistin ya bizim burda kaynanada kalinir diye bende oz amn biraz anlamistim malatyali old nu

Cnm ultrason görüntüsü atarmısın... elinde olanların hepsini
Elimde suan en sonki var canim digerleri hakkaride malatyadaym smdi ben du atayim suan elimde olani IMG-20150625-WA0006.jpg digerlerini eve gidince atarm canim sizde atin hadi

A
Belkide akraba cikacaz CRAZYBEL ne dersin canim iyi gecinenler pek nadirdir bide sen ilk hamile kaldiginda demistin ya bizim burda kaynanada kalinir diye bende oz amn biraz anlamistim malatyali old nu
Ah ah ne yazikki bebegm bizim burda bole sende ultrasyon goruntunu atar misin bide hangi doktora giduon bide esin nerde calisiyo cok soru sordum ay topragimi gornve

Back