- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.941
Siskinlik var bende cokTmm cnm. Bn cok daralıyorum sende de oluyor mu cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siskinlik var bende cokTmm cnm. Bn cok daralıyorum sende de oluyor mu cnm
Ates basmasi genelde erkege isaret derler bakalım mambia bi pasami gelecek sende deBnde cnm cok ateş basıyor. Bnde astımda var sürekli öksürük balgam filan. Korkuda var
HADİ. COK daralıyorum.. yürüyecek derman bulamıyorum bazen. Karnım genişledi gibi hissettim cnmAtes basmasi genelde erkege isaret derler bakalım mambia bi pasami gelecek sende de
Ya sisliktir o regl olmadin ya ondandir yani daha 2 aya cikmaya baslarsinHADİ. COK daralıyorum.. yürüyecek derman bulamıyorum bazen. Karnım genişledi gibi hissettim cnm
Şiş değilde yana dogru genişleme cnmYa sisliktir o regl olmadin ya ondandir yani daha 2 aya cikmaya baslarsin
O zamn kiz erkek sivri olurŞiş değilde yana dogru genişleme cnm
Cnm oglum kaç yaşındaO zamn kiz erkek sivri olur
Eylül de 5 pastamizi kesecez canimCnm oglum kaç yaşında
Amaninnn topragimmmm hangi doktora gidiyon ah malatyam canim memleketim esimde bende malatyaliyizAnammmm biri malatya dediii ben malatyaliyimmmmm crazybel
Malatyali oldugunu burdan anliyorum bende oleyim oglusum olsun istiyorum bizimkiler yani malatyalilaroglanlari severler saglikli olsn onemli olan o ama sanki benimki kiz ole diolar ama bilmiom bide kaynanam kiz olsun diye tuturmus deli ediyo beni nedeni ise kendne hep erkek istemis bana bekarken solemisti suan bana kiz istiyo benim dedigim olsun diyo ve istedgi olcak sagliklo olsunda M mambia sen ne istiyonValla canim once hayrlisi illaki ama oglum vat herkesbbi kizn olsun diye diretiyorlar psikolojik olarak iyi olur diyorum ama yine erkek hissettim ben ve erkek istiyorum ben tipik erkek annesiyim severim oglan çocuklarını
Bn bilmiyorum cnm.. kayınvalde ile aran nasıl cnmMalatyali oldugunu burdan anliyorum bende oleyim oglusum olsun istiyorum bizimkiler yani malatyalilaroglanlari severler saglikli olsn onemli olan o ama sanki benimki kiz ole diolar ama bilmiom bide kaynanam kiz olsun diye tuturmus deli ediyo beni nedeni ise kendne hep erkek istemis bana bekarken solemisti suan bana kiz istiyo benim dedigim olsun diyo ve istedgi olcak sagliklo olsunda M mambia sen ne istiyon
Eylül'ün kaçı cnm. MaşallahEylül de 5 pastamizi kesecez canim
Baya kotu neyazikki canmBn bilmiyorum cnm.. kayınvalde ile aran nasıl cnm
Aman boşver cnmBaya kotu neyazikki canm
Cnm ultrason görüntüsü atarmısın... elinde olanların hepsiniBaya kotu neyazikki canm
14 Eylül. CanimEylül'ün kaçı cnm. Maşallah
Belkide akraba cikacaz CRAZYBEL ne dersin canim iyi gecinenler pek nadirdir bide sen ilk hamile kaldiginda demistin ya bizim burda kaynanada kalinir diye bende oz amn biraz anlamistim malatyali old nuBaya kotu neyazikki canm
Cok tatli masalalh simdiden yatiyo tatli tatliElimde suan en sonki var canim digerleri hakkaride malatyadaym smdi ben du atayim suan elimde olaniEki Görüntüle 1565477 digerlerini eve gidince atarm canim sizde atin hadi
Ah ah ne yazikki bebegm bizim burda bole sende ultrasyon goruntunu atar misin bide hangi doktora giduon bide esin nerde calisiyo cok soru sordum ay topragimi gornveBelkide akraba cikacaz CRAZYBEL ne dersin canim iyi gecinenler pek nadirdir bide sen ilk hamile kaldiginda demistin ya bizim burda kaynanada kalinir diye bende oz amn biraz anlamistim malatyali old nu