- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.901
Kalp. İcin erken degil mi canimYok canim kesemizi gorduk gecen Perşembe kalo atisina gidecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp. İcin erken degil mi canimYok canim kesemizi gorduk gecen Perşembe kalo atisina gidecem
Simdi gordm canin cok sevndm atis icin erken zaten Allah saglik versnPitircigimin kalbini duyamadik ama gorduk dis degildi rahatladim bos da degil elhamdülillah
Benim annem diyanetten emekli minnos aruyolar onu soruyolar bu ay cocuk calismasna devam edelim mi yok diyo iyi temizlenmek lazim diyi bu ay yapmayin diyo sadece soleyeyim dedm Allah tez zamanda kavusturur ins dualarm senle ck seviom seni bilionYasmin 3 gündür ben de uyuyakaliom walla bulaşıgi yıkıyorum Ohh devriliyorum böyle de çocuk olmaz ki .. bi kere yaptık ayakları mi yukarı diktim uyuyakalmisim öyle sahurda uyandım acele acele duş aldim
Bu ay yapmayalim mi neden ki kuzumBenim annem diyanetten emekli minnos aruyolar onu soruyolar bu ay cocuk calismasna devam edelim mi yok diyo iyi temizlenmek lazim diyi bu ay yapmayin diyo sadece soleyeyim dedm Allah tez zamanda kavusturur ins dualarm senle ck seviom seni bilion
Ben sanirim 7 yada 8de duyabilmistim canim amin insHayirlisi canim yaa bekleyecez artik buna şükür
Valla bebegm annem ole dedi temizlenmek sikinti olabiliyomusBu ay yapmayalim mi neden ki kuzum
Iyi o zaman canımda hiç yapmak istemiyordu. Cinsellikten çok soğudum ben napcamValla bebegm annem ole dedi temizlenmek sikinti olabiliyomus
Bnm kirmizilar dun geldi... moral sifir kocamla kavga ettik ben tup bebegi hep erteliyormusum... onumuzdeki ay tup bebek denicez bu moralle nasil olacak bilmiyorum. hangi yerde yaptirmali onu da bilmiyorum... cook uzgunumYasmin 3 gündür ben de uyuyakaliom walla bulaşıgi yıkıyorum Ohh devriliyorum böyle de çocuk olmaz ki .. bi kere yaptık ayakları mi yukarı diktim uyuyakalmisim öyle sahurda uyandım acele acele duş aldim
Valla arkadasim 1600 da b hcg dr m keseyi gorebikirm dedi 1858 de kesemi gördü adam kalp atisina gel dedi bana erken geldi ama adam oyle deyince dedim vardir bi bildigi ama fasulyemi gordum valla kalbinide haftaya gorerim artikBen sanirim 7 yada 8de duyabilmistim canim amin ins
Alttan mı gördü cnmValla arkadasim 1600 da b hcg dr m keseyi gorebikirm dedi 1858 de kesemi gördü adam kalp atisina gel dedi bana erken geldi ama adam oyle deyince dedim vardir bi bildigi ama fasulyemi gordum valla kalbinide haftaya gorerim artik
Cnm iyi araştır. Tüplerine bakılmışmıydı cnm .. moralini bozma ccnmBnm kirmizilar dun geldi... moral sifir kocamla kavga ettik ben tup bebegi hep erteliyormusum... onumuzdeki ay tup bebek denicez bu moralle nasil olacak bilmiyorum. hangi yerde yaptirmali onu da bilmiyorum... cook uzgunum
Bilemedim simdi pozisyon degistrseniz yada fantazi sitelerini fln oku bebis icin soguma hamile kaldgnda girmicen zaten ole dusun acisini cikar yani ben girmiyom :)Iyi o zaman canımda hiç yapmak istemiyordu. Cinsellikten çok soğudum ben napcam
insallah canim bazisi erken duyuyomus 6 7de fln belki ondan demistirValla arkadasim 1600 da b hcg dr m keseyi gorebikirm dedi 1858 de kesemi gördü adam kalp atisina gel dedi bana erken geldi ama adam oyle deyince dedim vardir bi bildigi ama fasulyemi gordum valla kalbinide haftaya gorerim artik
Du umudunu kesme yasminim ins tup bebeksiz bebegin olur tup bebek icinde malatyada denizhan deniz diye doktor varmis ve bu konuda cok iyimis malatyanin yarisina yapmis yani unluymus baya kime sorsan onu soluyo malatyadaBnm kirmizilar dun geldi... moral sifir kocamla kavga ettik ben tup bebegi hep erteliyormusum... onumuzdeki ay tup bebek denicez bu moralle nasil olacak bilmiyorum. hangi yerde yaptirmali onu da bilmiyorum... cook uzgunum
Buarada ben malatyada degilim hakkarideyim ama gidersen ailem orda yarfimci olur sana ins gerek kalmaz amaBnm kirmizilar dun geldi... moral sifir kocamla kavga ettik ben tup bebegi hep erteliyormusum... onumuzdeki ay tup bebek denicez bu moralle nasil olacak bilmiyorum. hangi yerde yaptirmali onu da bilmiyorum... cook uzgunum
Yooo normal bakti alltan kalbi duyarim ama gerek yok dediAlttan mı gördü cnm
Anammmm biri malatya dediii ben malatyaliyimmmmm crazybelDu umudunu kesme yasminim ins tup bebeksiz bebegin olur tup bebek icinde malatyada denizhan deniz diye doktor varmis ve bu konuda cok iyimis malatyanin yarisina yapmis yani unluymus baya kime sorsan onu soluyo malatyada
Yok cnm kese içinYooo normal bakti alltan kalbi duyarim ama gerek yok dedi
Canim keseyide normal gördü ama dikkatimi ceken ne biliyormusun usg cok yeni bi makina belli yani ozlelerdeki gibiydiYok cnm kese için