kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Bilmiyorum canim oglum bana eziyet etmemisti bunda bi fenayim valla oglumda 11 haftada sarikamisa kayak a gittik ama bunda mutfaga bile gidesim yoj
Ah canim benim ya... dinlen bol bol...Olsun be gulum saglikli olsun da inşAllah... dayanmaya calis acik... tez zamanda rahatlarsin hayirlisiyla inşAllah...

Canim cok halsizim agrim var degerm 1858 dun itibariyle hep derlerdi ikinci cocuk kolay büyüyor ama gebelikte zor buyuyo derlerdi dogruymus oglumda cok rahattim
Cnm bnm bndr de var halsizlik ağrı üstelik ne yersem onu çıkarıyorum 3ay sabredecegiz cnm

Kızlar Nasılsıniz bakim.
Hadi inşallah inşallah bu ay ben de kalırım ve tabiki diğer arkadaslarim Yasmin Lady melek

Kizlarrrr kesemizi gorduk biz küçücük haftaya kalp atisina cagirdi dr m

Yok canim bi kac dini olarak guvendigim ksiilerle görüştüm daha cok küçük tutmayin isterseniz dedi esimde tuturmuyo zaten ama cok tedirginjm

Amin canim sagolasin.. inşAllah... umutlar Ramazan a... bu arada herkese hayirli bereketli saglikli bol rahmetli Ramazan lar diliyorummm... Allah hayir dualarinizi kabul etsin...

Amin canim sagolasin.. inşAllah... umutlar Ramazan a... bu arada herkese hayirli bereketli saglikli bol rahmetli Ramazan lar diliyorummm... Allah hayir dualarinizi kabul etsin...

Kızlar Nasılsıniz bakim.
Hadi inşallah inşallah bu ay ben de kalırım ve tabiki diğer arkadaslarim Yasmin Lady melek
Hadi inşAllah... bu ay bereket ayi Rahmet ayi Rabbim bize de mermhamet edip dualarimizi kabul eder inşAllah... oruclarimizi yuce divaninda kabul eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…