- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.821
Ah canim benim ya... dinlen bol bol...Olsun be gulum saglikli olsun da inşAllah... dayanmaya calis acik... tez zamanda rahatlarsin hayirlisiyla inşAllah...Bilmiyorum canim oglum bana eziyet etmemisti bunda bi fenayim valla oglumda 11 haftada sarikamisa kayak a gittik ama bunda mutfaga bile gidesim yoj
amin cnm inşallah..amin çok teşkkürler rabbim beklediğimizi nasip etsin :)
Cnm bnm bndr de var halsizlik ağrı üstelik ne yersem onu çıkarıyorum 3ay sabredecegiz cnmCanim cok halsizim agrim var degerm 1858 dun itibariyle hep derlerdi ikinci cocuk kolay büyüyor ama gebelikte zor buyuyo derlerdi dogruymus oglumda cok rahattim
İyi cnm haftaya kalp atışı için gideceğiz. Rabbim sanada nasip etsinIyiyim canim sağol... sen nasilsin minik nasil? Degerler ne durumda?
Bende bulanti cok az canim kokuya karşı duyarliyim sadeceCnm bnm bndr de var halsizlik ağrı üstelik ne yersem onu çıkarıyorum 3ay sabredecegiz cnm
Aminnnnnn insallah mubarek gündeKızlar Nasılsıniz bakim.
Hadi inşallah inşallah bu ay ben de kalırım ve tabiki diğer arkadaslarim Yasmin Lady melek
inşallah canım..Kızlar Nasılsıniz bakim.
Hadi inşallah inşallah bu ay ben de kalırım ve tabiki diğer arkadaslarim Yasmin Lady melek
İnşallah kuzummKızlar Nasılsıniz bakim.
Cok sevindim cnm bnde kalp atışı için gidecem agrim var bugun. Nefes almakta zorlanıyorum astımım yine azdı. Ne yapacağımı bilmiyorumKizlarrrr kesemizi gorduk biz küçücük haftaya kalp atisina cagirdi dr m
Bende bugün igneye basliyorum canim hakkimizda hayrlisiCok sevindim cnm bnde kalp atışı için gidecem agrim var bugun. Nefes almakta zorlanıyorum astımım yine azdı. Ne yapacağımı bilmiyorum
Bende bugün igneye basliyorum canim hakkimizda :))) hayırlısı ORUC tutuyor musun cnm
Hadi inşAllah... bu ay bereket ayi Rahmet ayi Rabbim bize de mermhamet edip dualarimizi kabul eder inşAllah... oruclarimizi yuce divaninda kabul eder...Kızlar Nasılsıniz bakim.
Ne ignesi cnmBende bugün igneye basliyorum canim hakkimizda hayrlisi
Canim benim kayiplarim var ya testler yaptridim kan pihtilasmam cikti o yuzde gunde 1 kere igne yapacamNe ignesi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?