• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Slm kizlar nasilsiniz ben kan verdim yine degerlerim iyiyse igne baslayacaklar dua edin

Slm kızlar nasılsınız ne var ne yok... napıyosunuz. ..
Canim cok halsizim agrim var degerm 1858 dun itibariyle hep derlerdi ikinci cocuk kolay büyüyor ama gebelikte zor buyuyo derlerdi dogruymus oglumda cok rahattim

Buradayim ben halsizlik agri var bende canim sen nasilsin bat ne zaman
Ah canim ya agri neden var ki??? Doktor ne diyor? Benim bat 25. Bu hsonu da emar cektircem belim agriyo... hemen tabi ben hamilelik olabilir dedim... bi umut iste :oops:mr etkilemez dedi doktor ???:KK64:

Ah canim ya agri neden var ki??? Doktor ne diyor? Benim bat 25. Bu hsonu da emar cektircem belim agriyo... hemen tabi ben hamilelik olabilir dedim... bi umut iste :oops:mr etkilemez dedi doktor ???:KK64:
Bilmiyorum canim oglum bana eziyet etmemisti bunda bi fenayim valla oglumda 11 haftada sarikamisa kayak a gittik ama bunda mutfaga bile gidesim yoj

Bilmiyorum canim oglum bana eziyet etmemisti bunda bi fenayim valla oglumda 11 haftada sarikamisa kayak a gittik ama bunda mutfaga bile gidesim yoj

Back