kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Edelim kumralcım... Rabbim sana tombiş mi tombiş pembe yanaklı gül yüzlü güzel huylu hayırlı ömürlü sağlıklı bir bebiş nasip etsin tez zamanda... he mi ?
Insaallah kuzum
Allah razı olsun bu içten dua için
Rabbim sana da gönlündekini nasip etsin tez zamanda inşallah

Merhaba kizlar .cok halsizim halsizligimin yaninda ignenin yan etkiis mide bulantisi her dk.ama cikaramamamk ne yersem mideme tas gibi oturuyor.yanma yanma anlatamam sağa tutundu galiba bebegim bir damarim ince ince sizliyor cok fazla ikincisi beni zorlayacak bir aya tatile gidecez gidebikirmiyim bu halimle bilmiyorum

Ah canim benim... dayan azcik minik bebeginin gulen gozlerini dusun... Rabbim tum acilarini kefaret eylesin tez zamanda hafifler inşAllah...

Kuzum ne zmn dı adet günün inşallah güzel haber verirsin
Amin gülüm bu kadar dua ile ucabilirim bile :) ... Rabbim takdir eder hayirlisiyla tez zamanda inşAllah gonlumu biliyor... diger kizlara da... kumralada lady02 onlara da hep dua ediyorum...

Benim normalde 31-33 gun ama 35 i gormuslugum de var... bugun 31. Gunum bitti... iki gundur adet olacakmisim gibi asagida bi faaliyet vardi... hani olur ya bi hafif sancilar agrilar falan... simdi o da yok... anlamadim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…