- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.841
Sanada canim Rabbim tez zmaanda doldursun kucaklarimiziKızlar hayırlı Ramazanlar bol dua edelim birbirimize
Allah şifa versin yavrucum.... bebişini sana bağışlasın hayırlısıylaCanim benim kayiplarim var ya testler yaptridim kan pihtilasmam cikti o yuzde gunde 1 kere igne yapacam
Edelim kumralcım... Rabbim sana tombiş mi tombiş pembe yanaklı gül yüzlü güzel huylu hayırlı ömürlü sağlıklı bir bebiş nasip etsin tez zamanda...Kızlar hayırlı Ramazanlar bol dua edelim birbirimize
Hadi insalalh bu ayda en az biriniz gekin arkamizdanBenim de kasıklarimda cok hafif sancilar var :/
Insaallah kuzumEdelim kumralcım... Rabbim sana tombiş mi tombiş pembe yanaklı gül yüzlü güzel huylu hayırlı ömürlü sağlıklı bir bebiş nasip etsin tez zamanda...he mi ?
Amin bebegim cumlemizden Razi olsunInsaallah kuzum
Allah razı olsun bu içten dua için
Rabbim sana da gönlündekini nasip etsin tez zamanda inşallah
Hic bi belirti yok ki... ben adet olmadan once de boyle olur kiHadi insalalh bu ayda en az biriniz gekin arkamizdan
Insallahhh olacak hepinizi bekliyoruzzzzAaah ah umudum o yonde ama benim basima hic gelmeyecekmis gibi geliyo...
Olursa ilk buraya yazicamInsallahhh olacak hepinizi bekliyoruzzzz
İnşallah kzuumOlursa ilk buraya yazicamcunku olursa guzel dualarinizin neticesi olacak
Gerci ovulasyon yaptim ikinci cizgi silik bile cikmadi ama olsun ...İnşallah kzuum
Kuzum ne zmn dı adet günün inşallah güzel haber verirsinGerci ovulasyon yaptim ikinci cizgi silik bile cikmadi ama olsun ...
Belkide beklemedigin andaa gelecek huzurunGerci ovulasyon yaptim ikinci cizgi silik bile cikmadi ama olsun ...
Amin gülüm... hayirlisiyla saglikla geliverir inşAllah müjdem :)Belkide beklemedigin andaa gelecek huzurun
Ah canim benim... dayan azcik minik bebeginin gulen gozlerini dusun... Rabbim tum acilarini kefaret eylesin tez zamanda hafifler inşAllah...Merhaba kizlar .cok halsizim halsizligimin yaninda ignenin yan etkiis mide bulantisi her dk.ama cikaramamamk ne yersem mideme tas gibi oturuyor.yanma yanma anlatamam sağa tutundu galiba bebegim bir damarim ince ince sizliyor cok fazla ikincisi beni zorlayacak bir aya tatile gidecez gidebikirmiyim bu halimle bilmiyorum
Amin gülüm bu kadar dua ile ucabilirim bile :) ... Rabbim takdir eder hayirlisiyla tez zamanda inşAllah gonlumu biliyor... diger kizlara da... kumralada lady02 onlara da hep dua ediyorum...Kuzum ne zmn dı adet günün inşallah güzel haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?