- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.781
Ay hadi guzel haberler ver inşAllah canimİyim cnm sen nasılsın. Yarın doktora gidecem kese için cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi guzel haberler ver inşAllah canimİyim cnm sen nasılsın. Yarın doktora gidecem kese için cnm
Kumral yaa beni de goooorBenim ruyalarim meshurdur bi de hislerim kuvvetlidir.
Mesela melek de hamile kalacak Allah ın izniyle
Ben adet ağrısı çok çektim ağladım ağrıdan.
Insaallah ben de sizler gibi bu duyguyu yasarim
Canım keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışı için gideceğiz darısı size cnmAy hadi guzel haberler ver inşAllah canim
Masalah maşallahC
Canım keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışı için gideceğiz darısı size cnm
ben soğan kürü yapmıştım canım fshı düşürdü bence iyi geldi yani.bi daha yapcam.ama bu aydan umutsuzum.semineri memlekette alcam hem ramazan.sanmıyorum yani olsunMerak etme melekcim yalniz degilsin... bnm daha bata var ama bn de bu ay umudumu simdiden kestim
onumuzdeki ay kendime sogan kuru yapicam. Sigarayi azalticam ve esim de neofirtil e baslicak saglam giris yapicam
Bu arada mambia cim senin esin neofortili sadece iliski gunlerinde mi jullandi yoksa hep mi? Bi de sogan kuru yapan var mi?
canım merak ettin seni ama bende çok giremedim yine giremicem memlekete gidiyoruz biraz yoğun geçecek.Aşk olsun kızlar hiç sormuyorsunuz bu kız nerelerde diye..
Mambia canım vitamin demiştin adı ne ki
inşallah hayırlısıyla hepimiz kalırız canım inşallahBenim ruyalarim meshurdur bi de hislerim kuvvetlidir.
Mesela melek de hamile kalacak Allah ın izniyle
Ben adet ağrısı çok çektim ağladım ağrıdan.
Insaallah ben de sizler gibi bu duyguyu yasarim
Ay bebegim cok mutlu oldum hadi bakalim sira pitpitlarda... ya Rabbim in minik mucizeleri onlar...C
Canım keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışı için gideceğiz darısı size cnm
Ramazan da ben de sanmiyorum.. ama af ayi belki affolunuruz dualarimiz kabul olur... olmadi Ramazan dan sonra baslayalim mi birlikte... sogan incir havuc kuru yapalim... atom bombasiben soğan kürü yapmıştım canım fshı düşürdü bence iyi geldi yani.bi daha yapcam.ama bu aydan umutsuzum.semineri memlekette alcam hem ramazan.sanmıyorum yani olsun
Canim benim inşaallah Rabbim bize de nasip etsinKumral yaa beni de goooor
Ewet cnm mucize.. inşallah sizede böyle mucize verir rabbimAy bebegim cok mutlu oldum hadi bakalim sira pitpitlarda... ya Rabbim in minik mucizeleri onlar...
İnşallah cnm... sende güzel haber verirsin bizeMambia canım benim maşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Melek kuzum ben de giremiyorum eskisi gibi malum bu hafta yogundu
Benim cok agrim var belimmm cok fena ozellikle oglymda daha rahattim bu farkli olacak galibaEwet cnm mucize.. inşallah sizede böyle mucize verir rabbim
Bnmde arada oluyor cok degil cnm...Benim cok agrim var belimmm cok fena ozellikle oglymda daha rahattim bu farkli olacak galiba
Canim benim inşaallah Rabbim bize de nasip etsin
Ay bu kız mı yoksaaaBenim cok agrim var belimmm cok fena ozellikle oglymda daha rahattim bu farkli olacak galiba
Amin mambiam ya inşAllah bakalim...Ewet cnm mucize.. inşallah sizede böyle mucize verir rabbim
Bilmiyorum canim ama erkek hissettim yine hele bi kalp atisini duyayim hayiisiylaAy bu kız mı yoksaaa