- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.801
Erkek olursa özcan kiz olursa betülIyi akşamlar kızlar
Hamisler Nasılsıniz bakim
Bebislerimize isim dusundunuz mu hiç
Daha erken biliyorum ama heyecanlı olsa gerek
Ayy Allah sağlıklı hayırlı evlat versin kuzumErkek olursa özcan kiz olursa betül
Namuslu iffettli kadin demek .arti hz.fatima ve hz aisenin lakabiAyy Allah sağlıklı hayırlı evlat versin kuzum
Betül ismini bende çok severim
Evet canim bi ara heveslenip ben de bakmistimNamuslu iffettli kadin demek .arti hz.fatima ve hz aisenin lakabi
Hayirli saglikli olsun da inşAllah canim... kalp atislari ne zaman?Bilmiyorum canim ama erkek hissettim yine hele bi kalp atisini duyayim hayiisiyla
Hayirla sonuclansin aramiza hoşgeldin :) ne tedavisine basladin canim?merhabalaaar bende bugün başladım gebelik için tedaviye :)
Hayirli saglikli olsun da inşAllah canim... kalp atislari ne zaman?602UOTE]
Keseyi goremedim canim daha
merhabalaaar bende bugün başladım gebelik için tedaviye :)
hayırlı olsun canım
Buradayim ben halsizlik agri var bende canim sen nasilsin bat ne zamanKizlar ne alemdesiniz? Hic sesiniz cikmiyor...
Canim cok halsizim agrim var degerm 1858 dun itibariyle hep derlerdi ikinci cocuk kolay büyüyor ama gebelikte zor buyuyo derlerdi dogruymus oglumda cok rahattimSlm kızlar nasılsınız ne var ne yok... napıyosunuz. ..
Ah canim ya agri neden var ki??? Doktor ne diyor? Benim bat 25. Bu hsonu da emar cektircem belim agriyo... hemen tabi ben hamilelik olabilir dedim... bi umut isteBuradayim ben halsizlik agri var bende canim sen nasilsin bat ne zaman
Iyiyim canim sağol... sen nasilsin minik nasil? Degerler ne durumda?Slm kızlar nasılsınız ne var ne yok... napıyosunuz. ..
Bilmiyorum canim oglum bana eziyet etmemisti bunda bi fenayim valla oglumda 11 haftada sarikamisa kayak a gittik ama bunda mutfaga bile gidesim yojAh canim ya agri neden var ki??? Doktor ne diyor? Benim bat 25. Bu hsonu da emar cektircem belim agriyo... hemen tabi ben hamilelik olabilir dedim... bi umut istemr etkilemez dedi doktor ???
Bilmiyorum canim oglum bana eziyet etmemisti bunda bi fenayim valla oglumda 11 haftada sarikamisa kayak a gittik ama bunda mutfaga bile gidesim yojAh canim ya agri neden var ki??? Doktor ne diyor? Benim bat 25. Bu hsonu da emar cektircem belim agriyo... hemen tabi ben hamilelik olabilir dedim... bi umut istemr etkilemez dedi doktor ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?