- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.761
Canimmmmmm haklısın ama hep hayrlisini dilemek geldi icimden cok kotu oldum simdiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etme melekcim yalniz degilsin... bnm daha bata var ama bn de bu ay umudumu simdiden kestimadetim başlıyor kızlar kahverengiler gelmeye başladı.hamile olsam şaşardım zaten
Cnm sabah ve akşam yuttu. Her gün cnmMerak etme melekcim yalniz degilsin... bnm daha bata var ama bn de bu ay umudumu simdiden kestim
onumuzdeki ay kendime sogan kuru yapicam. Sigarayi azalticam ve esim de neofirtil e baslicak saglam giris yapicam
Bu arada mambia cim senin esin neofortili sadece iliski gunlerinde mi jullandi yoksa hep mi? Bi de sogan kuru yapan var mi?
Oda olacak cnm inşallah bebisin gelecekadetim başlıyor kızlar kahverengiler gelmeye başladı.hamile olsam şaşardım zaten
Lir cnmMerhaba canlar yine hcg verdim dua edin yukseliyordur ve oglusumun kardesi tutunmak icin cabaliyordur
Hadi hayirli olsun çok sevndmKizlar degerim yukselmisss 52.29tu 208.20 olmusss
Hadi gözün aydın cnmKizlar degerim yukselmisss 52.29tu 208.20 olmusss
Kizlar degerim yukselmisss 52.29tu 208.20 olmusss
İyim cnm sen nasılsın. Yarın doktora gidecem kese için cnmKizlaaaar ? Bugun nasilsiniz? Bebisler nasil?
Nerdesin bak ruyana ben girmisimmn canimmmAşk olsun kızlar hiç sormuyorsunuz bu kız nerelerde diye..
Mambia canım vitamin demiştin adı ne ki
Benim ruyalarim meshurdur bi de hislerim kuvvetlidir.Nerdesin bak ruyana ben girmisimmn canimmm
Cnm inşallah olur...allahım yüzünü güldürür inşallah. Güzel haberler verirsin inşallah bize
Rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine olur inşallah
Ewet kuzum nie girmiyorsun neofortil cnm ilacın adı her gün sabah akşam içtiAşk olsun kızlar hiç sormuyorsunuz bu kız nerelerde diye..
Mambia canım vitamin demiştin adı ne ki
Aminnnn insalalh rabbim sizleride duysun insallah bu mubarek gunlerdeAmin cnm insaahh..senide cookk tebrik ederim canim Allah bir an once kucagina almayi nasip etsin insallah hayirli ugurlu olsun melegin..
İnşallah kuzum rabbim dualarinj kabulbetsin insallahBenim ruyalarim meshurdur bi de hislerim kuvvetlidir.
Mesela melek de hamile kalacak Allah ın izniyle
Ben adet ağrısı çok çektim ağladım ağrıdan.
Insaallah ben de sizler gibi bu duyguyu yasarim