• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canimmmmmm haklısın ama hep hayrlisini dilemek geldi icimden cok kotu oldum simdiii:KK12:

adetim başlıyor kızlar kahverengiler gelmeye başladı.hamile olsam şaşardım zaten:KK12:
Merak etme melekcim yalniz degilsin... bnm daha bata var ama bn de bu ay umudumu simdiden kestim
onumuzdeki ay kendime sogan kuru yapicam. Sigarayi azalticam ve esim de neofirtil e baslicak saglam giris yapicam :KK55:

Bu arada mambia cim senin esin neofortili sadece iliski gunlerinde mi jullandi yoksa hep mi? Bi de sogan kuru yapan var mi?

Merak etme melekcim yalniz degilsin... bnm daha bata var ama bn de bu ay umudumu simdiden kestim
onumuzdeki ay kendime sogan kuru yapicam. Sigarayi azalticam ve esim de neofirtil e baslicak saglam giris yapicam :KK55:

Bu arada mambia cim senin esin neofortili sadece iliski gunlerinde mi jullandi yoksa hep mi? Bi de sogan kuru yapan var mi?
Cnm sabah ve akşam yuttu. Her gün cnm

Merhaba canlar yine hcg verdim dua edin yukseliyordur ve oglusumun kardesi tutunmak icin cabaliyordur

Benim ruyalarim meshurdur bi de hislerim kuvvetlidir.
Mesela melek de hamile kalacak Allah ın izniyle
Ben adet ağrısı çok çektim ağladım ağrıdan.
Insaallah ben de sizler gibi bu duyguyu yasarim
İnşallah kuzum rabbim dualarinj kabulbetsin insallah

Back