- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.741
Ewet cnmhakkaten karışmış mı kirpiklerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet cnmhakkaten karışmış mı kirpiklerin
benimkiler hep karışık rimelle zor ayrılıyo keşke hamile olsamEwet cnm
hakkaten karışmış mı kirpiklerin
İnşallah meleğim hamis olursunbenimkiler hep karışık rimelle zor ayrılıyo keşke hamile olsam
ilk 3 aydan sonra rahatlarsın canım inşallah.evde bol dinlen.Okul beni cok yoruyor cnm
zaten az kaldı okuladaOkul beni cok yoruyor cnm
Bn memur oldugu m için yazında okul varilk 3 aydan sonra rahatlarsın canım inşallah.evde bol dinlen.
hımm tüh o kötüymüş canım.ama yine de 3 aydan sonra daha rahat olursun.3-6 ay arası en güzel dönemmiş öyle diyorlarBn memur oldugu m için yazında okul var
Melek bu ay sen hamis olursun da aramızda bir ay fark olur süper olurhımm tüh o kötüymüş canım.ama yine de 3 aydan sonra daha rahat olursun.3-6 ay arası en güzel dönemmiş öyle diyorlar
inşallah canım.evet çok güzel olur yaaa.sonra da yassimin kumral ada ne güzel olurMelek bu ay sen hamis olursun da aramızda bir ay fark olur süper olur
İnan ve bol dua et tatlıminşallah canım.evet çok güzel olur yaaa.sonra da yassimin kumral ada ne güzel olur
tamam canımİnan ve bol dua et tatlım
Nasil olim hamilelik sirami bekliyorum bu ay mujde svgrcn e guldu... bakalim bi dahaki ay inşAllah bana gelir siraCnm nasılsın
Sagol canimcim... inan cok mutlu oldum... minigine gelsin kardeş.... :)Rabbimmmm sanada bagislasinnn hepinizeee insallahh insallah cuma gunu yine yaptiracam test bakalim yukselirse rahatlayacam
Kiz amin inşAllah... gerci ben de bu aydan umudumu kestim esimle de kavgaliyiz zaten.. belim de agriyo bu ay bisey beklemiyorum artik Ramazan da da beklemiyorum... en az iki ay sirayi savdim...inşallah canım.evet çok güzel olur yaaa.sonra da yassimin kumral ada ne güzel olur
Tesekkur ederim canimmm inşallahSagol canimcim... inan cok mutlu oldum... minigine gelsin kardeş.... :)
Valla hamiş sayimiz artti .. hepinizden dua bekliyoruz bu topikte herkes hamile olur tez zamanda inşAllah...
Alemsin melek :)kız ben göbeğime değil içinde bebek olmayışına takıyorumne kadar çok yediysem bu ay 54,5 tan 57 ye çıktım hemen
Hayırlısı diyelim canimmadetim başlıyor kızlar kahverengiler gelmeye başladı.hamile olsam şaşardım zaten
Hayırlısı diyelim canimm[/QU
evet hayırlısı tabiki canım.ama hamileyken söylemek kolay oluyor dimi cici anne