• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

bat aslında bugün ama yarın da olabilir canım.olmadığını düşünüyorum yine.sanırım böyle düşünmemde geçirdiğim nöbet de etkili bilmiyom canım yaa hayırlısı napıyım ben elimden geleni yapıyorum
Belli olmaz cnm bnm.. evde test yok mu cnm

selam canlarım napıyosunuz? svgrcn tebrik ederim canım sağlıkla al inşallah kucağına çok sevindim.darısı bizlerin başına.belirtin var mıydı canım?
Kasiklarim cok batti ozellikle sağ kasigim melekcim bide 1 gun once yerlesme kanamasi yasadim hatta buraya yazdim erken geldi diye ama akintim tekrar cogaldi ve sarimsi ya döndü

bat aslında bugün ama yarın da olabilir canım.olmadığını düşünüyorum yine.sanırım böyle düşünmemde geçirdiğim nöbet de etkili bilmiyom canım yaa hayırlısı napıyım ben elimden geleni yapıyorum
Melek benimde yarindii canimm insallah sende haberini verirsinnn

Kasiklarim cok batti ozellikle sağ kasigim melekcim bide 1 gun once yerlesme kanamasi yasadim hatta buraya yazdim erken geldi diye ama akintim tekrar cogaldi ve sarimsi ya döndü
ben de yok batma falan.akıntı hep var genelde.kısacası bu ay da fos çıktım.dualarınızı eksik etmeyin kızlar

inşallah canım ama ben versem versem hasta oldum haberini veririm.başımın ağrısı da bunu gösteriyor zaten.her hastalık öncesi ağrır başım.
Canim klasik olacak ama insan dusunmeyince olur diyorlar yaa bubay oyle gun asiri hergunde yasamadim acikcasi ama cok sıkıldım tatili düşündüm hep hic aman kaldim mi falan da demedimm inan bana hatta bua y olmadi ramazanda da hic olmaz dedim

Canim klasik olacak ama insan dusunmeyince olur diyorlar yaa bubay oyle gun asiri hergunde yasamadim acikcasi ama cok sıkıldım tatili düşündüm hep hic aman kaldim mi falan da demedimm inan bana hatta bua y olmadi ramazanda da hic olmaz dedim
doğru öyle biliyorum.ama çok fazla elimde değil

Back