- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.721
ben o şanslılardan değilimkiiii.eğer yarın hasta olmazsam strestendir diyecem o kadar mutsuz ve karamsarım mambiaaaa. hastalık beni mahvettiCnm kimilerin de cıkmıyor.
Rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine olur inşallahben o şanslılardan değilimkiiii.eğer yarın hasta olmazsam strestendir diyecem o kadar mutsuz ve karamsarım mambiaaaa. hastalık beni mahvetti
Kıyamam cnm. Anlıyorum seni bnde oyleyim biliyorsun bn alerjik astım hastasıyım sürekli öksürmekten midem agrıdı i balgam sökmekten. Ama umutsuz degilim sende öyle ol rabbim büyük o isterse gececek cnm seninle bebişlerimiz i konuşuruz sonra bu günleri yaad ederiz cnmben o şanslılardan değilimkiiii.eğer yarın hasta olmazsam strestendir diyecem o kadar mutsuz ve karamsarım mambiaaaa. hastalık beni mahvetti
inşallah canım sağol.geçen gün okulda arkadaşın biri hamile misiniz göbeğiniz çıkmış hocam dedi ben de yok hocam kilodan dedim.moralim çok bozulduRabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine olur inşallah
inşallah canım benim inşallahKıyamam cnm. Anlıyorum seni bnde oyleyim biliyorsun bn alerjik astım hastasıyım sürekli öksürmekten midem agrıdı i balgam sökmekten. Ama umutsuz degilim sende öyle ol rabbim büyük o isterse gececek cnm seninle bebişlerimiz i konuşuruz sonra bu günleri yaad ederiz cnm
Bende gecen bi arkadasla karsilastim sonrasinda ortak bi arkadasa svgrcn hamile mi demis o yok demis oyle hissettim demisinşallah canım sağol.geçen gün okulda arkadaşın biri hamile misiniz göbeğiniz çıkmış hocam dedi ben de yok hocam kilodan dedim.moralim çok bozuldu
Amannn bosver melekkk herkesi taksak varya oooooogören de beni çok kilolu bişey sanar yaaa.insan azcık alıştırarak söyler dimi ama
vaaaay içine doğmuş haaa.çok iyiBende gecen bi arkadasla karsilastim sonrasinda ortak bi arkadasa svgrcn hamile mi demis o yok demis oyle hissettim demis
Cnm banada dediler göbek 4 au gibisindediler aman bosverinşallah canım sağol.geçen gün okulda arkadaşın biri hamile misiniz göbeğiniz çıkmış hocam dedi ben de yok hocam kilodan dedim.moralim çok bozuldu
kız ben göbeğime değil içinde bebek olmayışına takıyorumCnm banada dediler göbek 4 au gibisindediler aman bosver
Bana bos gebeligimde de arkadas gizellesmissin dwdi hamilelik var galiba dedi bi hafta sonra ogrenmistim ama devami olmadivaaaay içine doğmuş haaa.çok iyi
Takma tatlım. Olacak... melek bnde cikolata kisti vardı esimde de hareketliliği dı rabbim isteyince oldu cnmkız ben göbeğime değil içinde bebek olmayışına takıyorumne kadar çok yediysem bu ay 54,5 tan 57 ye çıktım hemen
Bnmde e yanaklarımda isilik gibi oldu cnmBana bos gebeligimde de arkadas gizellesmissin dwdi hamilelik var galiba dedi bi hafta sonra ogrenmistim ama devami olmadi
senin bu arkadaş neymiş böyle yaaaBana bos gebeligimde de arkadas gizellesmissin dwdi hamilelik var galiba dedi bi hafta sonra ogrenmistim ama devami olmadi
evet canım doğru diyosun.demekki benim vaktim gelmemişTakma tatlım. Olacak... melek bnde cikolata kisti vardı esimde de hareketliliği dı rabbim isteyince oldu cnm
Cnm bazı kişiler anlıyor. Bnde öğretmen arkadaş ım sen hamilesin yüzünün rengi yok dedi bebek calışmaları ypıyorduk o zmn dedisenin bu arkadaş neymiş böyle yaaa
hisler kuvvetli demekkiCnm bazı kişiler anlıyor. Bnde öğretmen arkadaş ım sen hamilesin yüzünün rengi yok dedi bebek calışmaları ypıyorduk o zmn dedi
Annem de kirpiklerime bakmışhisler kuvvetli demekki
hakkaten karışmış mı kirpiklerinAnnem de kirpiklerime bakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?