- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.701
Belli olmaz cnm bnm.. evde test yok mu cnmbat aslında bugün ama yarın da olabilir canım.olmadığını düşünüyorum yine.sanırım böyle düşünmemde geçirdiğim nöbet de etkili bilmiyom canım yaa hayırlısı napıyım ben elimden geleni yapıyorum
var canım ama içimden yapmak gelmiyor yapmıcamBelli olmaz cnm bnm.. evde test yok mu cnm
Kasiklarim cok batti ozellikle sağ kasigim melekcim bide 1 gun once yerlesme kanamasi yasadim hatta buraya yazdim erken geldi diye ama akintim tekrar cogaldi ve sarimsi ya döndüselam canlarım napıyosunuz? svgrcn tebrik ederim canım sağlıkla al inşallah kucağına çok sevindim.darısı bizlerin başına.belirtin var mıydı canım?
Melek benimde yarindii canimm insallah sende haberini verirsinnnbat aslında bugün ama yarın da olabilir canım.olmadığını düşünüyorum yine.sanırım böyle düşünmemde geçirdiğim nöbet de etkili bilmiyom canım yaa hayırlısı napıyım ben elimden geleni yapıyorum
ben de yok batma falan.akıntı hep var genelde.kısacası bu ay da fos çıktım.dualarınızı eksik etmeyin kızlarKasiklarim cok batti ozellikle sağ kasigim melekcim bide 1 gun once yerlesme kanamasi yasadim hatta buraya yazdim erken geldi diye ama akintim tekrar cogaldi ve sarimsi ya döndü
Mm cnm inşallah sense bu ay güzel haber veirsinvar canım ama içimden yapmak gelmiyor yapmıcam
inşallah canım ama ben versem versem hasta oldum haberini veririm.başımın ağrısı da bunu gösteriyor zaten.her hastalık öncesi ağrır başım.Melek benimde yarindii canimm insallah sende haberini verirsinnn
Cnm bnde batma filan olmadı. Adet gününde adet olacam gibi sancıben de yok batma falan.akıntı hep var genelde.kısacası bu ay da fos çıktım.dualarınızı eksik etmeyin kızlar
inşallah canımT
Mm cnm inşallah sense bu ay güzel haber veirsin
Meleğim. Pozitif düşünsel cnminşallah canım ama ben versem versem hasta oldum haberini veririm.başımın ağrısı da bunu gösteriyor zaten.her hastalık öncesi ağrır başım.
bende şuan o da yok canım.sadece baş ağrısı biraz gaz var arada da akıntı.bunları her hastalık öncesi yaşıyorumCnm bnde batma filan olmadı. Adet gününde adet olacam gibi sancı
galiba düşünemiyorum canım ne olacak bu halim bilmiyorumMeleğim. Pozitif düşünsel cnm
Cnm bnde batma olmadı . Adet günümde sancı oldu yeni yeni arada batma oluyor bnde leke de gelmedi cnminşallah canım
Canim klasik olacak ama insan dusunmeyince olur diyorlar yaa bubay oyle gun asiri hergunde yasamadim acikcasi ama cok sıkıldım tatili düşündüm hep hic aman kaldim mi falan da demedimm inan bana hatta bua y olmadi ramazanda da hic olmaz dediminşallah canım ama ben versem versem hasta oldum haberini veririm.başımın ağrısı da bunu gösteriyor zaten.her hastalık öncesi ağrır başım.
Bn sana pozitif enerji yolluyorum cnm nefes al hisset enerjiyi ve nefesi vrgaliba düşünemiyorum canım ne olacak bu halim bilmiyorum
doğru öyle biliyorum.ama çok fazla elimde değilCanim klasik olacak ama insan dusunmeyince olur diyorlar yaa bubay oyle gun asiri hergunde yasamadim acikcasi ama cok sıkıldım tatili düşündüm hep hic aman kaldim mi falan da demedimm inan bana hatta bua y olmadi ramazanda da hic olmaz dedim
dediğini yaptım canımBn sana pozitif enerji yolluyorum cnm nefes al hisset enerjiyi ve nefesi vr
Melek yarın olmazsa test yap cnm ama sabahdediğini yaptım canımiyi geleceğini umuyorum
yapasım hiç yok yaaa 4 gün kala yapmıştım hiçbişey yoktu olsa çıkardı silik de olsa benceMelek yarın olmazsa test yap cnm ama sabah
Cnm kimilerin de cıkmıyor.yapasım hiç yok yaaa 4 gün kala yapmıştım hiçbişey yoktu olsa çıkardı silik de olsa bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?