kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Mambia canım benim kistin kaç cm di önce
Allah im eşime anlattım bugün yemekte inanki sanki seni taniyormusum gibi kardeşim gibi sevindim Allah im sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbime şükürler olsun
İnanıyorum seninde olacak bn bu ay hamile oldugumu sezdim cnm bu arada değerimde yükselmiş allaha şükürler olsun

İnanıyorum seninde olacak bn bu ay hamile oldugumu sezdim cnm bu arada değerimde yükselmiş allaha şükürler olsun
Oh ne mutlu canimcim... guzel haberler verin hep boyle... umut olun bize Rabb imin sabir sinavini hayirlisiyla biz de geceriz inşAllah... Sen ne zamandir deniyordun canim?

Ya crazy taktigine baktim da bulamadim... tam olarak ne yapmisti ?

Ayakların eşinin omzunda olcakmis öyle kalcakmissin biraz

Hmmm zormus be... beli agrir insanin ... zaten belim agriyo normalde...

İlla eşinizin omzuna koymanıza gerek yok kızlar,belizinin altına yastığı koyup yatağın başındaki duvara da dayayabilirsiniz,hem çok dinlendirici olur...Umarım konuyu doğru anlamışımdır,çok fazla okuyamadım geçmiş mesajları

Canim cinsel ilişki pozisyonu bu... iki buklum oluyorsun... Hayırlı olsun canim bu arada maşallah Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Canim cinsel ilişki pozisyonu bu... iki buklum oluyorsun... Hayırlı olsun canim bu arada maşallah Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Aminnn çok teşekkür ediyorum canım,Rabbim tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin...Sağır duymaz uydurur diye buna diyorlar herhalde :))))) Ben ilişki sonrası diye düşünmüştüm...Gerçekten zor,bi de dinlendirici diyorum :))) Ama sonrasında ayakları dikmek faydalı diye düşünüyorum,ve vajinal duş almamak...En kısa zamanda karınlarınız bebucuk dolsun

Insaallah canım

Oh ne mutlu canimcim... guzel haberler verin hep boyle... umut olun bize Rabb imin sabir sinavini hayirlisiyla biz de geceriz inşAllah... Sen ne zamandir deniyordun canim?
Bn bir sene denedim cnm ama düzenli olmadı ilişki sonra cikolata kisti için tedaviye başladım küçüldü o ay bıraktık oldu cnm

İnanıyorum Kumral-ada senden ve diger kızlardan güzel haber alacağım. Adetten iki gün sonra başladım calışmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…