- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.441
İnsallah hepimiz hamis kaliriz bubtopikte uzayioppo gideerHastayim su an... cuma bitecek nasipse...
İnşallah canımİnsallah hepimiz hamis kaliriz bubtopikte uzayioppo gideer
İnanıyorum seninde olacak bn bu ay hamile oldugumu sezdim cnm bu arada değerimde yükselmiş allaha şükürler olsunMambia canım benim kistin kaç cm di önce
Allah im eşime anlattım bugün yemekte inanki sanki seni taniyormusum gibi kardeşim gibi sevindim Allah im sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbime şükürler olsun
Nasıl sezdin canım ... Insaallah kuzum inşaallah Allah bize de kısmet ederİnanıyorum seninde olacak bn bu ay hamile oldugumu sezdim cnm bu arada değerimde yükselmiş allaha şükürler olsun
Her yerim agrıdı cnm cok yorgun hissettim kendimi ve bu ay oldu dedim inşallah darısı sizeNasıl sezdin canım ... Insaallah kuzum inşaallah Allah bize de kısmet eder
Oh ne mutlu canimcim... guzel haberler verin hep boyle... umut olun bize Rabb imin sabir sinavini hayirlisiyla biz de geceriz inşAllah... Sen ne zamandir deniyordun canim?İnanıyorum seninde olacak bn bu ay hamile oldugumu sezdim cnm bu arada değerimde yükselmiş allaha şükürler olsun
Ay ben de yaaBen hissedemem o zaman ben genelde hep yorgunun
Ayakların eşinin omzunda olcakmis öyle kalcakmissin birazYa crazy taktigine baktim da bulamadim... tam olarak ne yapmisti ?
Hmmm zormus be... beli agrir insanin ... zaten belim agriyo normalde...Ayakların eşinin omzunda olcakmis öyle kalcakmissin biraz
Zor biraz aciyorHmmm zormus be... beli agrir insanin ... zaten belim agriyo normalde...
Ayakların eşinin omzunda olcakmis öyle kalcakmissin biraz
Hmmm zormus be... beli agrir insanin ... zaten belim agriyo normalde...
Canim cinsel ilişki pozisyonu bu...İlla eşinizin omzuna koymanıza gerek yok kızlar,belizinin altına yastığı koyup yatağın başındaki duvara da dayayabilirsiniz,hem çok dinlendirici olur...Umarım konuyu doğru anlamışımdır,çok fazla okuyamadım geçmiş mesajları
Canim cinsel ilişki pozisyonu bu...iki buklum oluyorsun... Hayırlı olsun canim bu arada maşallah Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Insaallah canımAminnn çok teşekkür ediyorum canım,Rabbim tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin...Sağır duymaz uydurur diye buna diyorlar herhalde :))))) Ben ilişki sonrası diye düşünmüştüm...Gerçekten zor,bi de dinlendirici diyorum :))) Ama sonrasında ayakları dikmek faydalı diye düşünüyorum,ve vajinal duş almamak...En kısa zamanda karınlarınız bebucuk dolsun
Bn bir sene denedim cnm ama düzenli olmadı ilişki sonra cikolata kisti için tedaviye başladım küçüldü o ay bıraktık oldu cnmOh ne mutlu canimcim... guzel haberler verin hep boyle... umut olun bize Rabb imin sabir sinavini hayirlisiyla biz de geceriz inşAllah... Sen ne zamandir deniyordun canim?
Cok sevindim cnm cok mutlu oldum.. zamanı var allah büyük dua et sürekli cnmMambia sen bana öyle umut oldun ki olumsuz düşünceler kafamdan gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?