- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.401
62 cıktı cnm adetim gecmediinşallah canım.şimdi kaç çıktı adetin geçmiş miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
62 cıktı cnm adetim gecmediinşallah canım.şimdi kaç çıktı adetin geçmiş miydi
oo iyi çıkmış canım inşallah yükselecek değerin62 cıktı cnm adetim gecmedi
Melekk bat ne zaman bari bu ay ikimizden birimiz olsun bat 10 haziraniyi canım yumurtlama zamanlarındayım bakalım bekliyorum.sen napıyosun nasıl gidiyor gebelik
benim de 10 haziran canım.beraber bekleyecezinşallah canım ya hepimiz kalsak keşkeeeMelekk bat ne zaman bari bu ay ikimizden birimiz olsun bat 10 haziran
Kalkmadan cnm yok cikmadı cok fazla cok az cıktı yarım saat yattım 10 dk ayağı mı yukarıya kaldırttım ve en önemlisi o olurken bebek fikri yoktusen bu tekniği uygulayınca hemen kalktın mı canım?çok çıktımı meni geri
hımm anladım canım.artık çok stres olmuyorum zaten ben.Kalkmadan cnm yok cikmadı cok fazla cok az cıktı yarım saat yattım 10 dk ayağı mı yukarıya kaldırttım ve en önemlisi o olurken bebek fikri yoktu
İnsallah cnm yarın haber veririm sizeoo iyi çıkmış canım inşallah yükselecek değerin
İnsallah allah büyük cnm yeterki olacagına inanınbenim de 10 haziran canım.beraber bekleyecezinşallah canım ya hepimiz kalsak keşkeee
Sizden güzel haber bekliyorumMelekk bat ne zaman bari bu ay ikimizden birimiz olsun bat 10 haziran
Kac gunun var canim62 cıktı cnm adetim gecmedi
Üc günüm var cnmKac gunun var canim
evet Allah büyük canım hayırlısı olsun kısmetimizde varsa olurİnsallah allah büyük cnm yeterki olacagına inanın
Insallah bu ay esim cok istekli valla illa olsun diye ben istemiyorum eşim cok isteklibenim de 10 haziran canım.beraber bekleyecezinşallah canım ya hepimiz kalsak keşkeee
Cok iyi maşallah maşallahÜc günüm var cnm
inşallah daha çok beklemeyiz yaaabekledikçe soğuyorum bebek fikrindenInsallah bu ay esim cok istekli valla illa olsun diye ben istemiyorum eşim cok istekli
Cnm gec döllenme olmadığı sürece adetten 4..5 gün önce öğrenebiliyorsunCok iyi maşallah maşallah
İnsallah cnm bn bir sene denedim cnm allah büyük hiç Umudumu kaybetmediminşallah daha çok beklemeyiz yaaabekledikçe soğuyorum bebek fikrinden
umut kaybetmek değil de uzaklaşıyorum işte bebek fikrindenİnsallah cnm bn bir sene denedim cnm allah büyük hiç Umudumu kaybetmedim
Gecen ramazan ayında arkadasta otururken ben dusunuyorum falan dedim o b3nde ama 1 2 ay duracam dedi sonra kiz 10 gun once doğurdu kizlar hehehheheinşallah daha çok beklemeyiz yaaabekledikçe soğuyorum bebek fikrinden