kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Cnm dört ay vısanne kullandım 2.8 küçüldü sonra bıraktım crazy tekniğini yaptım cnm
Mambia canım benim kistin kaç cm di önce
Allah im eşime anlattım bugün yemekte inanki sanki seni taniyormusum gibi kardeşim gibi sevindim Allah im sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbime şükürler olsun

5
Mambia canım benim kistin kaç cm di önce
Allah im eşime anlattım bugün yemekte inanki sanki seni taniyormusum gibi kardeşim gibi sevindim Allah im sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbime şükürler olsun
5 cm di cnm cok tesekkür ederim cnm iyi dileklerin için inşallah rabbim sana ve diger kızlar ada nasip eder insallah yarın degerim artmış olur kisti sende kafaya takma cnm

5

5 cm di cnm cok tesekkür ederim cnm iyi dileklerin için inşallah rabbim sana ve diger kızlar ada nasip eder insallah yarın degerim artmış olur kisti sende kafaya takma cnm
Inşallah artar canım
Takmamaya çalışıyorum ama ne kadar başarıyorum bilmiyorum

Güzel haberini duyarız inşallah cnm
Amin canim hepimize isteyen herkese Rabb im nasip eder hayirlisiyla inşAllah... bize de dua edin kizlar hamilesiniz cennet meyvesi taşiyorsunuz sizin duaniz kabul olur inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…