- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.421
istememek gerekiyor herhalGecen ramazan ayında arkadasta otururken ben dusunuyorum falan dedim o b3nde ama 1 2 ay duracam dedi sonra kiz 10 gun once doğurdu kizlar hehehhehe
Buyuk ALLAH TAN BÜYÜK ISTEYIN ZİRA O NEYI VERMEYE KADIR DEGILKI UMUDUNU VE DUANI KAYBETME CANIMMumut kaybetmek değil de uzaklaşıyorum işte bebek fikrinden
Evet yaaa tuhaf yani galiba bizi beynimiz yiyoistememek gerekiyor herhalama bende ciddi bir soğuma var gerçekten
Bende oyleyim melek yaaa memelekt var ya diyorum memlekete gidip dagitayim istiyorumistememek gerekiyor herhalama bende ciddi bir soğuma var gerçekten
umudum var çok şükür ama istek kaçmak üzereBuyuk ALLAH TAN BÜYÜK ISTEYIN ZİRA O NEYI VERMEYE KADIR DEGILKI UMUDUNU VE DUANI KAYBETME CANIMM
ben hafta sonu 2 günlüğüne gittim bayağı uzaklaşmıştım bebek fikrinden iyi geldi.tavsiye ederim canımBende oyleyim melek yaaa memelekt var ya diyorum memlekete gidip dagitayim istiyorum
Bendeeeeeistiyorummm secim somrasi inşallahben hafta sonu 2 günlüğüne gittim bayağı uzaklaşmıştım bebek fikrinden iyi geldi.tavsiye ederim canım
git canım git çok iyi gelecek bak görürsün.ya ben haziranda tayin isteyecem inşallah çıkar dua edin kıslaaarrBendeeeeeistiyorummm secim somrasi inşallah
İnsallah Rabbim gönlüne gore versingit canım git çok iyi gelecek bak görürsün.ya ben haziranda tayin isteyecem inşallah çıkar dua edin kıslaaarr
amin canım benimİnsallah Rabbim gönlüne gore versin
evet canım normal adet dönemimde başladı ama akıntı şeklinde geliyordu şimdilerde arttıNasıl bi kanama adet gibi mi
Güzel haberini duyarız inşallah cnmNaber kizlar haftaya calismalar baslicak bende de... dualarinizi eksik etmeyin
Sen hasta oldun mu ki canimmmNaber kizlar haftaya calismalar baslicak bende de... dualarinizi eksik etmeyin
Mambia canım benim kistin kaç cm di önceCnm dört ay vısanne kullandım 2.8 küçüldü sonra bıraktım crazy tekniğini yaptım cnm
5 cm di cnm cok tesekkür ederim cnm iyi dileklerin için inşallah rabbim sana ve diger kızlar ada nasip eder insallah yarın degerim artmış olur kisti sende kafaya takma cnmMambia canım benim kistin kaç cm di önce
Allah im eşime anlattım bugün yemekte inanki sanki seni taniyormusum gibi kardeşim gibi sevindim Allah im sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbime şükürler olsun
Inşallah artar canım5
5 cm di cnm cok tesekkür ederim cnm iyi dileklerin için inşallah rabbim sana ve diger kızlar ada nasip eder insallah yarın degerim artmış olur kisti sende kafaya takma cnm
Hastayim su an... cuma bitecek nasipse...Sen hasta oldun mu ki canimmm
Amin canim hepimize isteyen herkese Rabb im nasip eder hayirlisiyla inşAllah... bize de dua edin kizlar hamilesiniz cennet meyvesi taşiyorsunuz sizin duaniz kabul olur inşAllah...Güzel haberini duyarız inşallah cnm
Takma cnm artik bu ay iki cikolu hamile kaldi e daha ne olsun... bundan iyi motivasyon mu olur... sira bizde artiiikInşallah artar canım
Takmamaya çalışıyorum ama ne kadar başarıyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?