- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.461
Ben de öyle başlarım hep ..İnanıyorum Kumral-ada senden ve diger kızlardan güzel haber alacağım. Adetten iki gün sonra başladım calışmaya
mambia gün aşırı mı denedin?bi de adete kadar mı denedin yoksa sadece yumurtlama dönemi miBn bir sene denedim cnm ama düzenli olmadı ilişki sonra cikolata kisti için tedaviye başladım küçüldü o ay bıraktık oldu cnm
Insaallah biz de kalacaz canımkızlar ya topiklere bakıyorum herkes teker teker hamile kalıyo biz neden kalamıyoz yaaa.neyseki mambia çıktı bi aramızdan
inşallah canım yaa.ne yıpratıcı bir süreç bu böyle.Insaallah biz de kalacaz canım
bat ne zaman canım?bi de sen adete kadar deniyo musunInsaallah biz de kalacaz canım
Sende kalacak kuzumm inankızlar ya topiklere bakıyorum herkes teker teker hamile kalıyo biz neden kalamıyoz yaaa.neyseki mambia çıktı bi aramızdan
inancım var da sanki bazen hiç olmayacam gibi geliyoSende kalacak kuzumm inan
Canım bn adetim bittikten iki gun sonra başladım gun aşırı cnm 24 ü kadar cnm adet tarihim bu ayın 4 ünde olmuştumambia gün aşırı mı denedin?bi de adete kadar mı denedin yoksa sadece yumurtlama dönemi mi
Gelmesin cnm olacak inan rabbim büyükinancım var da sanki bazen hiç olmayacam gibi geliyo
Melek adetin düzenli mi cnöSende kalacak kuzumm inan
anladım canım sağol.peki ne gibi belirtin oldu mesela göğüslerin falan ağrıdı mı hep öyle diyorlaryaCanım bn adetim bittikten iki gun sonra başladım gun aşırı cnm 24 ü kadar cnm adet tarihim bu ayın 4 ünde olmuştu
düzenli canımMelek adetin düzenli mi cnö
Cnm salı günü cok agrim oldu belim ve dizi agrıdı acile gittik igne yapacaktı bn korunmadık deyince test yapıldı. Sadece hafif kassıgım arıyor adet sancısı gibi başkada belirti yokanladım canım sağol.peki ne gibi belirtin oldu mesela göğüslerin falan ağrıdı mı hep öyle diyorlarya
O zaman cnm adete 3 gün kala yapmadüzenli canım
tamam canımO zaman cnm adete 3 gün kala yapma
Bnm ki de düzenli kan testinde adetten bir kac gün önce öğrenebiliyorsun cnm bn bide kadın günlüğü indirdim ona göre ayarladım ilişkiyi cnmdüzenli canım
ben de indirdim canım.zaten ovu.testi de kullanıyorumBnm ki de düzenli kan testinde adetten bir kac gün önce öğrenebiliyorsun cnm bn bide kadın günlüğü indirdim ona göre ayarladım ilişkiyi cnm
Tüm cnm zaten Sperm vücutta 3 gün yaşıyor gün aşırı yapınca süper olurben de indirdim canım.zaten ovu.testi de kullanıyorum
yaklaşık olarak ayın 18inde bitti adet.21,25 ve 27 sinde oldu.bi de bugün olcak.bakalımTüm cnm zaten Sperm vücutta 3 gün yaşıyor gün aşırı yapınca süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?