- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.361
Ay cok harika... Allah hayirlisini nasip eder inşAllah canimcim... Rabbinin ve peygamberinin rizasini kazanmaktan guzeli var mi hic...ayyy bu çok güzel bir haber bende kapanacağım inşlh bu hafta sonu herşeyimi aldım 2 adet eşarp aldım 2 adet kap aldım tunik aldım etek aldım inşlh Allah pişman ettirmez ikimizide
canım çok sevindim.sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah.darısı başımızaSlm kızlar size güzel haber veriyim hamileyim allah büyük inanin yeter ki
Neeeee aaaaay harika... cok mutlu oldum.... canim benim Allah hakkinda en hayirlisini versin canimcim...Slm kızlar size güzel haber veriyim hamileyim allah büyük inanin yeter ki
Rabb imin hikmeti iste... :) bat gecti mi ki?Canlar cok agrim oldu belim ağrıdı acile gittik igne yapacaktı bende korunmadıgımızı soyledim kanda cıktı
Yok cnm geçmeden öğrendimRabb imin hikmeti iste... :) bat gecti mi ki?
MaşAllah tatlim... Allah gonlune gore hayirlisini versinYok cnm geçmeden öğrendim
Aaaaaa maşallah canım benim ay çok mutlu oldum Allah im nazarlardan korusunSlm kızlar size güzel haber veriyim hamileyim allah büyük inanin yeter ki
Allahım sizlere de nasip eder insallah canlarım
inşlh arkadaşım Allahımın rızası herşeyin üzerinde elhamdülillahAy cok harika... Allah hayirlisini nasip eder inşAllah canimcim... Rabbinin ve peygamberinin rizasini kazanmaktan guzeli var mi hic...
kader arkadaşım çok sevindim inan ki şok oldum msjını görünce ayy ne güzell bende kistim küçülünce hemen hamile kalabilirim inşlhCanlar cok agrim oldu belim ağrıdı acile gittik igne yapacaktı bende korunmadıgımızı soyledim kanda cıktı
ayyyyy bu nasıl güzel bir haber en çok bana umut olacaksın inanki hayırlı olsun bebeğimSlm kızlar size güzel haber veriyim hamileyim allah büyük inanin yeter ki
Bana da umut oldu canım bu kisti kafama çok takmaya başlamıştım inşaallah bizimde olur bir gün isteyen herkese hayırlısını nasip etsin Rabbimayyyyy bu nasıl güzel bir haber en çok bana umut olacaksın inanki hayırlı olsun bebeğim
amin canım sende ilacı kullansana seninde tek taraflı ve bizim kistten çok daha küçük 3cm di sanırım senin ki 2 ayda yok olur hemen hamile kalabilirsinBana da umut oldu canım bu kisti kafama çok takmaya başlamıştım inşaallah bizimde olur bir gün isteyen herkese hayırlısını nasip etsin Rabbim
Inşallah canım da benim doktorum vermedi bana niye kiamin canım sende ilacı kullansana seninde tek taraflı ve bizim kistten çok daha küçük 3cm di sanırım senin ki 2 ayda yok olur hemen hamile kalabilirsin
banada ilk gittiğim doktor vermişti sonrakiler vermedi direkt ameliyat dediler ama ben hapa başladım ilk 2 ay içmediğime şimdi okadar pişmanım kii anlatamamInşallah canım da benim doktorum vermedi bana niye ki
Burdaki doktorlara infertilite konusunda güvenmiyorum ben napsam ki eşimde ilgilenmiyor hic
Ben de bu ay adet olunca gideyimbanada ilk gittiğim doktor vermişti sonrakiler vermedi direkt ameliyat dediler ama ben hapa başladım ilk 2 ay içmediğime şimdi okadar pişmanım kii anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?