kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

ayyy bu çok güzel bir haber bende kapanacağım inşlh bu hafta sonu herşeyimi aldım 2 adet eşarp aldım 2 adet kap aldım tunik aldım etek aldım inşlh Allah pişman ettirmez ikimizide
Ay cok harika... Allah hayirlisini nasip eder inşAllah canimcim... Rabbinin ve peygamberinin rizasini kazanmaktan guzeli var mi hic...

Bana da umut oldu canım bu kisti kafama çok takmaya başlamıştım inşaallah bizimde olur bir gün isteyen herkese hayırlısını nasip etsin Rabbim
amin canım sende ilacı kullansana seninde tek taraflı ve bizim kistten çok daha küçük 3cm di sanırım senin ki 2 ayda yok olur hemen hamile kalabilirsin

amin canım sende ilacı kullansana seninde tek taraflı ve bizim kistten çok daha küçük 3cm di sanırım senin ki 2 ayda yok olur hemen hamile kalabilirsin
Inşallah canım da benim doktorum vermedi bana niye ki
Burdaki doktorlara infertilite konusunda güvenmiyorum ben napsam ki eşimde ilgilenmiyor hic

Inşallah canım da benim doktorum vermedi bana niye ki
Burdaki doktorlara infertilite konusunda güvenmiyorum ben napsam ki eşimde ilgilenmiyor hic
banada ilk gittiğim doktor vermişti sonrakiler vermedi direkt ameliyat dediler ama ben hapa başladım ilk 2 ay içmediğime şimdi okadar pişmanım kii anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…