- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.381
inşşlh canım ya ben daha 1 aydır kullanıyorum kanamam var 12 gündür ilacın etkisiymişBen de bu ay adet olunca gideyim
Insaallah sen de faydasını görürsün canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşşlh canım ya ben daha 1 aydır kullanıyorum kanamam var 12 gündür ilacın etkisiymişBen de bu ay adet olunca gideyim
Insaallah sen de faydasını görürsün canim
Nasıl bi kanama adet gibi miinşşlh canım ya ben daha 1 aydır kullanıyorum kanamam var 12 gündür ilacın etkisiymiş
Ederim cnm insallah isteyen herkes hamile olur cnm bu topikteki kızlar sırayla hamile olurMaşAllah tatlim... Allah gonlune gore hayirlisini versin hayirli saglikli evladin olsun inşAllah
bize de dua et yavrucum
Cnm dört ay vısanne kullandım 2.8 küçüldü sonra bıraktım crazy tekniğini yaptım cnmAaaaaa maşallah canım benim ay çok mutlu oldum Allah im nazarlardan korusun
Hemen bana çikolata kistinin tedavisini özet geciyorsun
Cok saol cnm darısı sizlerin başınamambiaaa .... ayy inanamıyorummm ne kadar çok sevindim anlatamam..
hayırlı uğurlu olsun mambiacım.. Allah analı babalı büyütsün inşallahhh
İnşallah cnm yeterki inanın olacağınıkader arkadaşım çok sevindim inan ki şok oldum msjını görünce ayy ne güzell bende kistim küçülünce hemen hamile kalabilirim inşlh
Cok teşekkür ederim cnm darısı sizlere canlar..ayyyyy bu nasıl güzel bir haber en çok bana umut olacaksın inanki hayırlı olsun bebeğim
Kumral-ada kafaya takma kisti kist engel değil kuzum inan sen olacağına allah büyükBana da umut oldu canım bu kisti kafama çok takmaya başlamıştım inşaallah bizimde olur bir gün isteyen herkese hayırlısını nasip etsin Rabbim
Mambiaaaaa harika hayurli olsunnnb canimmmSlm kızlar size güzel haber veriyim hamileyim allah büyük inanin yeter ki
Saol cnm darısı sana olsunMambiaaaaa harika hayurli olsunnnb canimmm
iyi canım yumurtlama zamanlarındayım bakalım bekliyorum.sen napıyosun nasıl gidiyor gebelikKızlar napıyonuz
Gün aşırı yap cnm crazy tekniğini luygula cnm yarın tekrar kan verecem deger artmış mi diye insalah artar cnmiyi canım yumurtlama zamanlarındayım bakalım bekliyorum.sen napıyosun nasıl gidiyor gebelik
inşallah canım.şimdi kaç çıktı adetin geçmiş miydiGün aşırı yap cnm crazy tekniğini luygula cnm yarın tekrar kan verecem deger artmış mi diye insalah artar cnm
sen bu tekniği uygulayınca hemen kalktın mı canım?çok çıktımı meni geriGün aşırı yap cnm crazy tekniğini luygula cnm yarın tekrar kan verecem deger artmış mi diye insalah artar cnm