- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.341
Ben subatta yaptim canimKizlar sogan kurune baslayan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben subatta yaptim canimKizlar sogan kurune baslayan var mi
Cok gecmis olsun cnm... simdi nasilsin?Slm cnm antibiyotik yaptı tabi stresten daha cok artırtı
ayyy bu çok güzel bir haber bende kapanacağım inşlh bu hafta sonu herşeyimi aldım 2 adet eşarp aldım 2 adet kap aldım tunik aldım etek aldım inşlh Allah pişman ettirmez ikimizideKizlar ben de karar verdim Allah nasip ederse eylul sonu isi birakiyorum Ve kapaniyorum inşAllah... bu karar beni biraz olsun rahatlatti... Gerci daha is yerimin durumdan haberi yok ama :)
Cnm leke 15 gün sürdü cnm korkma arada kan gibi arada kahve gelir ilacın yan etkisi o cnmkzlar merhaba nasılsınız ben size birşey soracağım bildiğiniz üzere çikolata kistim için ilaç içiyorum ayın 22snde tam bir ay doldu ancak normal adet zamanımda adet olmadım malum hapın etkisinden akıntı şeklinde hafif kirli kan geldi ancak bu hep gelmeye devam etti sürekli bu şekilde lavaboya girdiğimde peçeteye geliyor dün akşam ilişki oldu ve benim kanamam arttı bugün daha da kırmızı gelmeye başladı sizce bu neden oluyor kızlar acaba kistin içindekiler mi boşalıyor yada rahmimde yara vardı bu yüzden mi geliyor ama daha önce yoktu adet dönemimde başladı M mambia bu ilacı sende kullandın sanada olmuşmuydu böyle
Biraz daha iyi ama halen devam ediyor cnmCok gecmis olsun cnm... simdi nasilsin?
Cok sevindimayyy bu çok güzel bir haber bende kapanacağım inşlh bu hafta sonu herşeyimi aldım 2 adet eşarp aldım 2 adet kap aldım tunik aldım etek aldım inşlh Allah pişman ettirmez ikimizide
Cnm hakkında hayırlısı olsunKizlar ben de karar verdim Allah nasip ederse eylul sonu isi birakiyorum Ve kapaniyorum inşAllah... bu karar beni biraz olsun rahatlatti... Gerci daha is yerimin durumdan haberi yok ama :)
ayyy çok sağol arkadaşım inan ki çok korkuyordum bugün 11.gün adet günümde başladı ve hala devam ediyor ohh ya rahatladım inan kiiCnm leke 15 gün sürdü cnm korkma arada kan gibi arada kahve gelir ilacın yan etkisi o cnm
çok sağol arkadaşım Rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşlhCok sevindim
geçmiş olsun arkadaşımBiraz daha iyi ama halen devam ediyor cnm
KORKMA cnm leke gelir için rahat olsunayyy çok sağol arkadaşım inan ki çok korkuyordum bugün 11.gün adet günümde başladı ve hala devam ediyor ohh ya rahatladım inan kii
İnşallah arkadaşım inanarak iç ve tam saatinde ve aksam iç hapı ki miden bulanmısınçok sağol arkadaşım Rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşlh
gece yatarken içiyorum canım saatine çok dikkat etmiyorum ama genelde bu saatler oluyor lekelenme hep devam eder mi arkadaşım böyle sendede böyle mi olduİnşallah arkadaşım inanarak iç ve tam saatinde ve aksam iç hapı ki miden bulanmısın
Cnm 15 gün leke gelir adet döneminde c nm adet dönemini biliyorsun o leke gelirken eşinle birlikte olmagece yatarken içiyorum canım saatine çok dikkat etmiyorum ama genelde bu saatler oluyor lekelenme hep devam eder mi arkadaşım böyle sendede böyle mi oldu
canım benim adet dönemim 4 gün sürüyordu o dönemde birlikte olmadıkCnm 15 gün leke gelir adet döneminde c nm adet dönemini biliyorsun o leke gelirken eşinle birlikte olma
Ise yaradi mi peki canimBen subatta yaptim canim