kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kzlar merhaba nasılsınız ben size birşey soracağım bildiğiniz üzere çikolata kistim için ilaç içiyorum ayın 22snde tam bir ay doldu ancak normal adet zamanımda adet olmadım malum hapın etkisinden akıntı şeklinde hafif kirli kan geldi ancak bu hep gelmeye devam etti sürekli bu şekilde lavaboya girdiğimde peçeteye geliyor dün akşam ilişki oldu ve benim kanamam arttı bugün daha da kırmızı gelmeye başladı sizce bu neden oluyor kızlar acaba kistin içindekiler mi boşalıyor yada rahmimde yara vardı bu yüzden mi geliyor ama daha önce yoktu adet dönemimde başladı M mambia bu ilacı sende kullandın sanada olmuşmuydu böyle

Kizlar ben de karar verdim Allah nasip ederse eylul sonu isi birakiyorum Ve kapaniyorum inşAllah... bu karar beni biraz olsun rahatlatti... Gerci daha is yerimin durumdan haberi yok ama :)

Kizlar ben de karar verdim Allah nasip ederse eylul sonu isi birakiyorum Ve kapaniyorum inşAllah... bu karar beni biraz olsun rahatlatti... Gerci daha is yerimin durumdan haberi yok ama :)
ayyy bu çok güzel bir haber bende kapanacağım inşlh bu hafta sonu herşeyimi aldım 2 adet eşarp aldım 2 adet kap aldım tunik aldım etek aldım inşlh Allah pişman ettirmez ikimizide

Cnm leke 15 gün sürdü cnm korkma arada kan gibi arada kahve gelir ilacın yan etkisi o cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…