- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.321
Herkes öyle diyor cnm nazar var diyeGeldim canım temizlik yaptım biraz
Kurdeşen nasıl bişey yahu ... kız kendine bi oku üfle nazar mi var ne sende
EWET cnm haklısınKiz tabi olcak Rabb ime zorluk yok ki... biz istemesini bilemiyoruz da ondan olmuyo...
Kaşıntılı kırmızı kabarcıklar cnm bi geciyor bunu sefer başka yerde oluyorEvet öğretmenim . Gittiğim doktorlar zamanında beni korkuttugu için böyle düşünüyorum. Insaallah olur hepimizin
Arka arkaya hastalandı hep canim ... dikkat et kendine artık bebis düşünüyorsun ilaç da kullanamazsınKaşıntılı kırmızı kabarcıklar cnm bi geciyor bunu sefer başka yerde oluyor
Tatlim doktorlarin cogu kitapta ne okuyorsa onu okur papagan gibi... bizim kitabimiz ne der... O ol der olur...Evet öğretmenim . Gittiğim doktorlar zamanında beni korkuttugu için böyle düşünüyorum. Insaallah olur hepimizin
Amin inşallah canımTatlim doktorlarin cogu kitapta ne okuyorsa onu okur papagan gibi... bizim kitabimiz ne der... O ol der olur...boscer sen... elbet olacak buna inan ben inaniyorum sen de inan Allah tez vakitte hayirlisini nasip eder inşAllah...
ay iyiyiz canim sen nasilsin... Nasil gidiyor hayat...Canlarrrrr nasilsiniz ozlendiniz şu topik artik senlensin istiyorummmm
Sen cok mu stres yapiosun farkinda olmadan acaba canim ya. Kurdesen ya sicaktan ya stresten oluyo diye biliyom ben...Kaşıntılı kırmızı kabarcıklar cnm bi geciyor bunu sefer başka yerde oluyor
Canim bu klomen tarzı ni ilaç miCanlar ben serephone kullandim 14 gunde de catlatma ignesi vuruldu ama bu ay hic umudum yoktu sistit oldum kuvette oturdum sicak suya saatlerce yarin dr gidicem.
Kurdeşen de oldum off her yerim kaşınıyor doktor ilac veremem dedi. Ama kendiliğinden de gecer dedi
Ben de öyle canım ya evlilik de yordu beni bir sürü sorun atlattim bebis için uğraşıyorum yıprandim ne kadar neşeli çılgın bir kızdım ben mutluydum öyle şimdi böyle hapşırma gibi hissediyorum.esim beni anlamıyor .cinsellikten hiç hoşlanmaz oldum.
Slm cnm antibiyotik yaptı tabi stresten daha cok artırtıSen cok mu stres yapiosun farkinda olmadan acaba canim ya. Kurdesen ya sicaktan ya stresten oluyo diye biliyom ben...
Cnm moralim bozuldu dahada stres oldum bu kaşıntılardan antibiyotik ten oldum ama daha gelmedi cnöcanımm benim.. çok geçmiş olsun ya üzüldüm
kendini mi sıktın ne olduki yaa
Sistit ne cnm tekrar gözün aydın cnm allah tamamını erdirsin insallahCanlar ben serephone kullandim 14 gunde de catlatma ignesi vuruldu ama bu ay hic umudum yoktu sistit oldum kuvette oturdum sicak suya saatlerce yarin dr gidicem.
Hsg çektirdin mi canım sennedense ben de aynı durumdayım canım..o kadar cok sıkıldım kı yok yumurtlama günü yok test yok bekle yok dr yok tahlil yok hsg... bunaldımm..
Idrar yolu iltihabı canımSistit ne cnm tekrar gözün aydın cnm allah tamamını erdirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?