- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.301
Klomen kullanmış mi pekiı
Cnm duru catlatma ignesinden yaptırmış
Onu bilmiyorum cunku söyle yazmıştı catlatma ignesinden sonra 18. Gun test yapmaya korkuyorum demiştiKlomen kullanmış mi peki
Kumral-ada bn kendimi cok yorgun hissediyorumKlomen kullanmış mi peki
Ben de öyle canım ya evlilik de yordu beni bir sürü sorun atlattim bebis için uğraşıyorum yıprandim ne kadar neşeli çılgın bir kızdım ben mutluydum öyle şimdi böyle hapşırma gibi hissediyorum.esim beni anlamıyor .cinsellikten hiç hoşlanmaz oldum.Kumral-ada bn kendimi cok yorgun hissediyorum
Bebek fikri insanı yıpratıyor cnm ilac içmwyecem dedikçe birseyler cıkıyor psikolijim bozuldu cnm seni cok iyi anlıyorum rabbim sınıyor biziHapşırma değil hapsolmus
Geldim canım temizlik yaptım birazKızlarr
canım sen ne iş yapıyorsun bukadar yoğunsun?
Oh MaşAllah hamileler artti... Allah hayirli evlat nasip etsin yavrucum...Kizlar hamileyim kan testim 319 soktayim
Kiz tabi olcak Rabb ime zorluk yok ki... biz istemesini bilemiyoruz da ondan olmuyo...Kumral-ada bizimde olacak bn inanıyorum
Ay benimki de tup bebek diye tutturdu... poff bn eylul gibi dusunuyorum... o zamana kadar yüce Allah im hayirli bir bebek nasip eder inşAllah... sen tedavi istiyosan en azindan klomenle falan basla... sonra tup bebek denersin cnm. Hic denedin mi tedavi?Umudumu kaybediyorum artık benim öküz kocam hiç bir tedavi yoluna gitmiyor sinir oluyorum
Ben de öyle canım ya evlilik de yordu beni bir sürü sorun atlattim bebis için uğraşıyorum yıprandim ne kadar neşeli çılgın bir kızdım ben mutluydum öyle şimdi böyle hapşırma gibi hissediyorum.esim beni anlamıyor .cinsellikten hiç hoşlanmaz oldum.
Be
Bebek fikri insanı yıpratıyor cnm ilac içmwyecem dedikçe birseyler cıkıyor psikolijim bozuldu cnm seni cok iyi anlıyorum rabbim sınıyor bizi
Klomen kullandım canım ignede oldum ama yumurtaliklarim da bir sürü kist yaptıAy benimki de tup bebek diye tutturdu... poff bn eylul gibi dusunuyorum... o zamana kadar yüce Allah im hayirli bir bebek nasip eder inşAllah... sen tedavi istiyosan en azindan klomenle falan basla... sonra tup bebek denersin cnm. Hic denedin mi tedavi?
Bence sen kisti kendine psikolojik olarak engel koymuşsun Canim... bak topikte kisti olup hamile kalan bir arkadasimiz da var... herseyin zamani var be canim... takma kafani ona... bnde de bir problem yok ama Rabb im vermiyor napalim... zamanini bekliyor... biz de sabredicez... rahatlat kendini... sen ogretmendin degil mi? Yanlis mi hatirliyorum??Klomen kullandım canım ignede oldum ama yumurtaliklarim da bir sürü kist yaptı
Kistten görülmedi yumurtaliklarim o derece yani sonra rahim filmi çektirdim temiz cikti Allah a şükür hormonlar da iyi sperm de normal ama benim çikolata kistim var 3 cm
Evet öğretmenim . Gittiğim doktorlar zamanında beni korkuttugu için böyle düşünüyorum. Insaallah olur hepimizinBence sen kisti kendine psikolojik olarak engel koymuşsun Canim... bak topikte kisti olup hamile kalan bir arkadasimiz da var... herseyin zamani var be canim... takma kafani ona... bnde de bir problem yok ama Rabb im vermiyor napalim... zamanini bekliyor... biz de sabredicez... rahatlat kendini... sen ogretmendin degil mi? Yanlis mi hatirliyorum??
H.g melek sefalar getirdin ya gelmeseydin yetisemeseydin beni bulamasaydin ne yapardım yarım kalirdimnapıyosunuz kızlar.çok yoğun bir hafta geçirdim yaaa çok yorgunum.düğün seyehat mahvoldum giremedim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?