kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kurdeşen de oldum off her yerim kaşınıyor doktor ilac veremem dedi. Ama kendiliğinden de gecer dedi

Kumral-ada bn kendimi cok yorgun hissediyorum
Ben de öyle canım ya evlilik de yordu beni bir sürü sorun atlattim bebis için uğraşıyorum yıprandim ne kadar neşeli çılgın bir kızdım ben mutluydum öyle şimdi böyle hapşırma gibi hissediyorum.esim beni anlamıyor .cinsellikten hiç hoşlanmaz oldum.

Umudumu kaybediyorum artık benim öküz kocam hiç bir tedavi yoluna gitmiyor sinir oluyorum
Ay benimki de tup bebek diye tutturdu... poff bn eylul gibi dusunuyorum... o zamana kadar yüce Allah im hayirli bir bebek nasip eder inşAllah... sen tedavi istiyosan en azindan klomenle falan basla... sonra tup bebek denersin cnm. Hic denedin mi tedavi?

Be

Bebek fikri insanı yıpratıyor cnm ilac içmwyecem dedikçe birseyler cıkıyor psikolijim bozuldu cnm seni cok iyi anlıyorum rabbim sınıyor bizi

Herkes ayni durumda Canlar... sinandigimizi bilelim ona gore odul alabilmek icin sabredelim... sabir en guzel ilactir...

Klomen kullandım canım ignede oldum ama yumurtaliklarim da bir sürü kist yaptı
Kistten görülmedi yumurtaliklarim o derece yani sonra rahim filmi çektirdim temiz cikti Allah a şükür hormonlar da iyi sperm de normal ama benim çikolata kistim var 3 cm

Bence sen kisti kendine psikolojik olarak engel koymuşsun Canim... bak topikte kisti olup hamile kalan bir arkadasimiz da var... herseyin zamani var be canim... takma kafani ona... bnde de bir problem yok ama Rabb im vermiyor napalim... zamanini bekliyor... biz de sabredicez... rahatlat kendini... sen ogretmendin degil mi? Yanlis mi hatirliyorum??

napıyosunuz kızlar.çok yoğun bir hafta geçirdim yaaa çok yorgunum.düğün seyehat mahvoldum giremedim o yüzden

Evet öğretmenim . Gittiğim doktorlar zamanında beni korkuttugu için böyle düşünüyorum. Insaallah olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…