- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.201
Neyin var canimKızlaŕrrrrrrrrr
Bende oyle yapacam canim amannnn stres yookkkkTemizlik bitti Ohh kurtuldum
Kızlar bu ay ben hiç umursamadan canım isterse bu işi yapcam böyle çok stresli oluyor yok yumurtlama günü yok dik ayağını ovulasyon testi de yapmıcam artık görev bilinci oldu bu da en çok eşimin işine geldi
O zaman da coluk cocuk forumlari acariz kiiizCocuklar oluncada bir yere gitmek yok
mekan degistir canimcim... hayirdir birsey yok ya??Sıkıldımmmmm
Oooh supermis baya kisir gunu olmus o ... MisssCay vardi kısır var cnm pasta börek ne ararsan var
Onlara gore hava hos zaten...hep isin keyfindelerTemizlik bitti Ohh kurtuldum
Kızlar bu ay ben hiç umursamadan canım isterse bu işi yapcam böyle çok stresli oluyor yok yumurtlama günü yok dik ayağını ovulasyon testi de yapmıcam artık görev bilinci oldu bu da en çok eşimin işine geldi
Allah Razi olsun canimcim... sen takma milleti hormonlardan oluyodur onlar... sen bebisine iyi bak bosverrr ... bizim de dualarimiz hayirla bebegini kucagina alabilesin diye...burdayim minnosum hep duamdasiniz..bu ay hamile olan var mi..ben cok kusuyrm kanamam devam ediyo ama 6kilo verdm mide bulantisindan az once ocak anneleri grubunda bazi kizlarlada tartistim insanlar ne garip nie bulantim yok die uzuluyolar snrada bana diyolar insan beirti bekliyo yav hamilesin iste illa olene kadar kusmak mi istiyon dayanilmazda olsa istiyoms insanlar gercekten garip orfa biraz kalbim kirildi sizi cok ozluyorumm ins ins tez zmanda hammis olursunuz vk sevyrm sizi dualarm sznle
İyiyim cnm sen napıyon sunkızlar selamnapıyosunuz bakıyım?keyifler nasıl?
Yok cnm bazen bana boyle olur .. sen bakıyorsun cnm bayagıdır gırmıyordunmekan degistir canimcim... hayirdir birsey yok ya??
Ewet cnm insallah Bnm ki söyle yaptı. Asısı kızamığı bunlarla ilgili konusuruzO zaman da coluk cocuk forumlari acariz kiiiz
Bencede cnm bn Ovi ile uğraşıyorum gün aşırı yapıyoruz bat ya bir yada 4Temizlik bitti Ohh kurtuldum
Sıkıldım cnm ama gecti sen napıyorsunNeyin var canim
He ya keşkeeeeee... ne de güzel olur.... pek de cici olurEwet cnm insallah Bnm ki söyle yaptı. Asısı kızamığı bunlarla ilgili konusuruz
Ben tatildeyim de malesef yarin bitiyorYok cnm bazen bana boyle olur .. sen bakıyorsun cnm bayagıdır gırmıyordun
Temizlik yaptimnyeni bitti yemekbyedik simdi ense zamaniSıkıldım cnm ama gecti sen napıyorsun
Tatili degerlendirdin demi bos gelme kizarim haaaaaHe ya keşkeeeeee... ne de güzel olur.... pek de cici olur
Bizde cnm ama mutfağı toplamadımTemizlik yaptimnyeni bitti yemekbyedik simdi ense zamani
Nerdeydin cnm tatilde cocuk denemesi süper olurBen tatildeyim de malesef yarin bitiyor
iyiyim canım ne olsun hastalığım bitmek üzere bekliyorum öyle.prolaktin 37 çıktı yaaaİyiyim cnm sen napıyon sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?